FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bice zanimljivo na stadionu a i izvan njega 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bice im zanimljivo s nasim kornjacama, to je sigurno. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Istina, j'ebeni su poljaci.. Al hebeni smo i mi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja zalim svu omaldinu, nase navijace kao i druge koji se furaju na ovo hulgianstvo, tuce, razbijanja, neku mrznju jer neko podrzava drugi klubi, pogotovo ovi sto na rasno/vjerskoj osnovi zele da nekoga tuku jer je drugacij.
Svako ko je nafuran i jedva ceka da ovi dođu da bi pravio belaje od srca vam zelim da vas i oni i policija dobro isprebija, pa kad padne mrtva glava svi cemo se uhvatiti za istu.
Ovi sto putuju tamo neka vam je srertno, ali sa kojom namjerom putujete do vas je.
Svako ko je nafuran i jedva ceka da ovi dođu da bi pravio belaje od srca vam zelim da vas i oni i policija dobro isprebija, pa kad padne mrtva glava svi cemo se uhvatiti za istu.
Ovi sto putuju tamo neka vam je srertno, ali sa kojom namjerom putujete do vas je.
Bh. reprezentativac
Sarajevo iz Turske dobiva milionsku ponudu za Gojka Cimirota?
Jedan od najboljih fudbalera Bursaspora, Ozan Tufan, mogao bi napustiti turski klub, te su u Bursi već počeli razmišljati o njegovoj alternativi.
Prema informacijama iz Turske, vezni fudbaler FK Sarajevo Gojko Cimirot je prvi na listi želja nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Ukoliko se Ozan proda, transfer neće biti manji od sedam miliona eura, a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
U Bursasporu ovu investiciju vide kao veoma povoljnu, te bi uskoro mogla stići i zvanična ponuda u Titovu 38b.
Sarajevo iz Turske dobiva milionsku ponudu za Gojka Cimirota?
Jedan od najboljih fudbalera Bursaspora, Ozan Tufan, mogao bi napustiti turski klub, te su u Bursi već počeli razmišljati o njegovoj alternativi.
Prema informacijama iz Turske, vezni fudbaler FK Sarajevo Gojko Cimirot je prvi na listi želja nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Ukoliko se Ozan proda, transfer neće biti manji od sedam miliona eura, a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
U Bursasporu ovu investiciju vide kao veoma povoljnu, te bi uskoro mogla stići i zvanična ponuda u Titovu 38b.
Ne znam vala, nisam pametan sto se tice transfera u Tursku. Al hajd, siguran sam da ce odlucit dobro. Nek on nama bude na raspolaganju za Lech...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jedino mi nije drago što dolaze u Ramazanu, zamalo za 27.noć, što kakvi god budu napraviće belaja i a mi ćemo njima
sve u svemu biće svašta

Mosa RajvoSa
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi im ovdje necemo nista ukoliko se oni ne budu ravili mangupi! Tako je bilo sa svima koji su dolazili, a budu li i ovdje glumili te svoje fore sa firmama i ultra huligan fazonima garantujem da se šehera nece sjecat po dobrom .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ma ako udju u grad i bice belaja, ako ih drotovi sprovedu okolo kao sto su to sa navijacima Levskog uradili onda nece biti nista, i to je to
Pyro is not a crime !
To je sva prica, jedino se treba dobro dobro organizovat za gostovanje gore.THEC je napisao/la:ma ako udju u grad i bice belaja, ako ih drotovi sprovedu okolo kao sto su to sa navijacima Levskog uradili onda nece biti nista, i to je to
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tako će i biti, neće oni njima dati da šenluće dan dva prije, već ulazak, na tekmu i nazad. Kad se sjetim onih iz Levskog, ulaze prvi a ono već 2:0 za nasTHEC je napisao/la:ma ako udju u grad i bice belaja, ako ih drotovi sprovedu okolo kao sto su to sa navijacima Levskog uradili onda nece biti nista, i to je to

Mosa RajvoSa
-
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:To je sva prica, jedino se treba dobro dobro organizovat za gostovanje gore.THEC je napisao/la:ma ako udju u grad i bice belaja, ako ih drotovi sprovedu okolo kao sto su to sa navijacima Levskog uradili onda nece biti nista, i to je to
Tako ce i biti. nece iz kaveza moci ni na pisanje a doci ce 5 min pred tekmu
Amy ja ti kazem da u klub nije dosao niti jedan upit.
Ni za Gojka ni bilo kojeg drugog igraca
Ni za Gojka ni bilo kojeg drugog igraca
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bilo bi suludo pustiti ih da se setaju titovom i pored katedrale tek onda bi maskenbal bioTHEC je napisao/la:ma ako udju u grad i bice belaja, ako ih drotovi sprovedu okolo kao sto su to sa navijacima Levskog uradili onda nece biti nista, i to je to

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
pa vjerujem da ce drotovi gledati da tako nesto i odrade jer ulazak u grad(recimo kao sto su prosle godine njemci bili na platou skenderije) bi i njima samima napravio problem, tako da ocekujem nesto slicno kao protiv Levskog...i da ne duljimo previse o njima, znamo mi ko smo, znamo ko su oni, za ne daj Boze sigurno necemo dopustiti nekim celavim fasistima da paradiraju gradom kako oni hoce a ja vjerujem da nece biti potrebe ni za kakvim branjenjem jer barem dosad je nasa policija znala dobro odraditi ove utakmice kad dolazi veci broj gostujucih navijaca
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 23 jun 2015, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ma kakvo to. Oni su poznati po šakama, ništa drugo. A dobro znamo da u Sarajevu svako dan-dva bude uboda nožem svega i svačega. Ma ne mogu oni u Sarajevu kako hoće realno.
Evo ne znam..
Ne dopada mi se ovaj dio teksta nikako. Malo je ovo !!!!!!!!!!!!!!!!amypitar je napisao/la:I te kako ima ponuda i ne samo za njega.Orton je napisao/la:Svi treniraju punom parom i u klubu nema niti jedna ponuda za prodaju igraca.![]()
http://www.bursa.com/gojko-cimirot-iddi ... 83724.html

"Cimirot için Bursaspor'un FK Sarajevo'ya 600 bin euro teklif yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında."
U novi boj ...
koliko sam shvatio to bi kao prva rata bila na sta ne treba pristati nikako kad su Turci u pitanju a svakako mislim da Gojko ne ide dok se ne odigra evropa a ako bismo jos uspjeli proci vjerujem da bi se moglo i malo vise za njega uzetihz033 je napisao/la:Ne dopada mi se ovaj dio teksta nikako. Malo je ovo !!!!!!!!!!!!!!!!amypitar je napisao/la:I te kako ima ponuda i ne samo za njega.Orton je napisao/la:Svi treniraju punom parom i u klubu nema niti jedna ponuda za prodaju igraca.![]()
http://www.bursa.com/gojko-cimirot-iddi ... 83724.html![]()
"Cimirot için Bursaspor'un FK Sarajevo'ya 600 bin euro teklif yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında."
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Za Gojka jos nije ništa stiglo, to piše i u ovom tekstu,tek kad onog prodaju onda ce na Gojka.. A ima ponude za Puzigacu i on sam je to rekao.
Sabrine mi moje!
Nebi trebalo prodati Cimketa, ni bilo koga drugog prije tekme sa poljacima, jer ako se u kojem slucaju prodje dalje to ce biti dobar izlog za nase igrace, gdje cijena samo moze da poraste
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 17 gostiju.