Samo jos reci da je Hebibovic i Bekic vece pojacanje nego on koji je igrao za Udinese,Xerez i Grana i spremno je sve za gasenje foruma.dr.van nostrand je napisao/la:Udinese, Xerez, Granada, Leganes, Montanjeros CF, Platanias.
posudbe i realno slabe ekipe i natjecanja, ako im je to pojacanje, ne znam...
Moze popuniti neke praznine i pomoci ali pojacanje ???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Cisto iz znatizelje da vidim sta ce se dogoditi - odgovor je DABosnianKingdom je napisao/la: Samo jos reci da je Hebibovic i Bekic vece pojacanje nego on koji je igrao za Udinese,Xerez i Grana i spremno je sve za gasenje foruma.

Ma raja, fali mi onaj strumf pravo. Sto ga ukidose.
simon je napisao/la:Previse ste vi pojedinci nezahvalni.

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Samo jos reci da je Hebibovic i Bekic vece pojacanje nego on koji je igrao za Udinese,Xerez i Grana i spremno je sve za gasenje foruma.dr.van nostrand je napisao/la:Udinese, Xerez, Granada, Leganes, Montanjeros CF, Platanias.
posudbe i realno slabe ekipe i natjecanja, ako im je to pojacanje, ne znam...
Moze popuniti neke praznine i pomoci ali pojacanje ???

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO PRODAJE IGRACA ZA CIGLU € jeste li vi ljudi svjesni sta to znaci jeste li svjesni da nakon ovakvih transfera (i da se ne obistine) cijena nasim igracima raste k'o trava. Ako legne titula u ovoj nadolazecoj sezoni nama nema kraja, probijamo led.
Prva ponuda - zlatna ponuda. Nema se tu sta razmisljati. Hajde da ima jos tri, cetiri godine ugovora onda da. Mogu se dovest trojica dobrih igraca za te pare. Sljedeci je Radovac za minimalno ciglu ipo.obiteljskicovjek je napisao/la:FUDBALSKI KLUB SARAJEVO PRODAJE IGRACA ZA CIGLU € jeste li vi ljudi svjesni sta to znaci jeste li svjesni da nakon ovakvih transfera (i da se ne obistine) cijena nasim igracima raste k'o trava. Ako legne titula u ovoj nadolazecoj sezoni nama nema kraja, probijamo led.
Jel moguce da imamo bezbroj insajdera kada treba da neki igrac potpise, a kad nas zanima dal Dulja trenira to niko ne zna ?
Oj insajdera braco draga
po ovome cemo lahko znati ko je upucen u klubu a ko ne
Draze bi mi bilo cuti da je Dulja 100% spreman, nego da nam potpise neki igrac...

Oj insajdera braco draga

Draze bi mi bilo cuti da je Dulja 100% spreman, nego da nam potpise neki igrac...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad bi Cimi otisao,a dosao aBd Zahirovic mi bi bili samo na dobitku i u parama i u kvaliteti realno. I onda prodajes za 1-2-3-4 godine Radovac,Duljevic,Zahirovic,Marko,Rustemovic,a onda akademci ulaze u prvi tim,igraju 2 sezone i idu dalje,a od njih ostane 3-4-5m €obiteljskicovjek je napisao/la:FUDBALSKI KLUB SARAJEVO PRODAJE IGRACA ZA CIGLU € jeste li vi ljudi svjesni sta to znaci jeste li svjesni da nakon ovakvih transfera (i da se ne obistine) cijena nasim igracima raste k'o trava. Ako legne titula u ovoj nadolazecoj sezoni nama nema kraja, probijamo led.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dulja je 100% spreman a Cimi ide za ciglu abdZip je napisao/la:Jel moguce da imamo bezbroj insajdera kada treba da neki igrac potpise, a kad nas zanima dal Dulja trenira to niko ne zna ?![]()
Oj insajdera braco dragapo ovome cemo lahko znati ko je upucen u klubu a ko ne
![]()

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa jesam ti prije 20min napisao da je odmah 7-10 dana nakon utakmice sa Slobodom tj. proslave titule poceo trenirati valjda invidualno jer je odmor bio.Zip je napisao/la:Jel moguce da imamo bezbroj insajdera kada treba da neki igrac potpise, a kad nas zanima dal Dulja trenira to niko ne zna ?![]()
![]()
Sabrine mi moje!
Nisi ni ti bio siguran kad si pisao.. Sve je to rekla kazala, pa sam zelio da dobijem 100& tacnu info...BosnianKingdom je napisao/la:Pa jesam ti prije 20min napisao da je odmah 7-10 dana nakon utakmice sa Slobodom tj. proslave titule poceo trenirati valjda invidualno jer je odmor bio.Zip je napisao/la:Jel moguce da imamo bezbroj insajdera kada treba da neki igrac potpise, a kad nas zanima dal Dulja trenira to niko ne zna ?![]()
![]()
Al evo, izgleda da ce biti spreman za LP, to me bas raduje..
I svako ko Dulju stavlja na klupu, nije sav svoj

Nek se snikersom omrsi

BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi Cimi otisao,a dosao aBd Zahirovic mi bi bili samo na dobitku i u parama i u kvaliteti realno. I onda prodajes za 1-2-3-4 godine Radovac,Duljevic,Zahirovic,Marko,Rustemovic,a onda akademci ulaze u prvi tim,igraju 2 sezone i idu dalje,a od njih ostane 3-4-5m €

Zahirovic + ostane ti za jos dva pojacanja.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2015, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mozda se i varam ali ja mislim da je ova sezona "sezona Haris Duljevic" i da je to igrac sa kojim bi mogli postici visemilionski transfer. Naravno bilo bi mi draze da nas uvede u grupna takmicenja ali zivi bili pa vidjeli (sto bi rekli Amerikanci)
Cimi ostani samo za Lech. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Istog sam misljenja, Duljević je uz Cimirota naš najbolji igrac bez dileme.obiteljskicovjek je napisao/la:Mozda se i varam ali ja mislim da je ova sezona "sezona Haris Duljevic" i da je to igrac sa kojim bi mogli postici visemilionski transfer. Naravno bilo bi mi draze da nas uvede u grupna takmicenja ali zivi bili pa vidjeli (sto bi rekli Amerikanci)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="Zip"]Jel moguce da imamo bezbroj insajdera kada treba da neki igrac potpise, a kad nas zanima dal Dulja trenira to niko ne zna ?

Svi treniraju punom parom i u klubu nema niti jedna ponuda za prodaju igraca.
I te kako ima ponuda i ne samo za njega.Orton je napisao/la:Svi treniraju punom parom i u klubu nema niti jedna ponuda za prodaju igraca.

http://www.bursa.com/gojko-cimirot-iddi ... 83724.html
- moustapha
- Kontakt:
Pa svi treniraju osim Purića.
Duljevic je jos uvijek samo ogroman potencijal. Isto se nadam da ce imati dobru sezonu i napraviti korak naprijed u karijeri.
Duljevic je jos uvijek samo ogroman potencijal. Isto se nadam da ce imati dobru sezonu i napraviti korak naprijed u karijeri.
#divovi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jurisicduska i 18 gostiju.