Bilo je bar jedno sat vremena neigranja tj. čuvanja rezultata, što mi je stvarno išlo na živce protiv onako loše Modriče. Naši nisu pokazali dovoljno želje da ih nakantaju, iako su se ovi baš nudili. Šehićeva intervencija na kraju je bila čudesna. Svaki drugi golman bi ondje primio gol.
Moram reći da sam razočaran ovom pričom Amara da je večerašnja igra Peraka, Rovčanina i Spahića pokazala da nemamo 20 igrača jednake kvalitete. U bar 20 utakmica se vidjelo da imamo, ne 20, već 25! Da ih sve ne nabrajam. Mislim da je prije svih ovdje želio iskritikovati Rovčanina, koji je od ulaska htio sve sam i konstantno griješio. I Bajro je bio poslab, ali ništa kritično. Perak pogotovo nije bio slab. Imao je jedan pogrešan pas za Mirsu, ali i nekoliko vrlo finih dodavanja. Pa i solidnu asistenciju na kraju krajeva za vrlo kratko vrijeme.
Sudija je bez ikakvog razloga i potrebe dao Bogičeviću žuti.
Dosta mi je čudno da je neko baš izbrojao 3.700 gledalaca. Dosad se posjeta zaokruživala na pola hiljade ili hiljadu. Po meni je sigurno bilo 5.000.
Na kraju bih pohvalio Višću koji se istakao i Mirsu koji je bio borbeniji od ostalih. Bekrić sigurno može bolje. Još uvijek čekam da vidim njegovu jednu "živu" asistenciju ili proigravanje. Za prekide mu svaka čast. Gol majstorija!
I Svraka je bio odličan. Bučan sigurno može bolje, iako je pokazao da zna biti perverzno dominantan i prodoran. Šimić nije bio na svom ludom nivou. Bogičević dominantan cijelu utakmicu i na kraju umalo da upiše asistenciju za Modriču iz čista mira. Lazar odlično odradio posao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!