KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

dscile
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la dscile » 21 jun 2015, 17:56

DANTES je napisao/la:kako si ti neobjektivan.. tebi je ovo normalno, nije za osudu? prihvatljivo?
Naravno da nije prihvatljivo i da je za osudu.. ali ja ne kontam kako ti shvatas udaranje bez razloga i pokazivanje srednjaka, a ne shvatas ovo. Jedno je trash talk, a drugo je biti debilcina. Mada, kao sto sam rekao, mislim da ovo nije bio plod mrznje.. a i da jeste, svakako razumijem iz cega je ta mrznja prema drugom igracu nastala.

Isto kao za Kalinicevu izjavu. Dobro sam se bio iznervirao kada sam vidio da je ispao seljak za izjavom posle meca, ali kontam zasto je to rekao.. cijele godine dobijaju Partizan i nakon 8 od 10 meceva prica posle utakmice (od strane svi znamo koga) je kako su sudije pobijedile. Mislim, mozda bih i ja reagovao tako, ali to definitivno ne prilici sportisti i zbog toga treba biti osuda.

Kao sto rekoh, suma sumarum, Dzenkins je napravio idiotski potez za jednog sportistu i nema opravdanja. Jedino je dobro sto je uvidio gresku i sto se ljudski izvinio. Bilo to reda radi ili iz srca, on je to uradio.. a sada svakako ne moze povuci ono sto se desilo prije 3 dana.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jun 2015, 18:02

da, odmah se hvatati druge strane... oni su **** morali smo... e ali pazi od svog srpskog naučio kako da vrijeđa kolegu i izvinio se... posle yebanja nema kajanja, izvinjenje je PR potez, i to ne baš dobar, više kilav

@dscile ja sam protiv svakog vrijeđanja igrača, a to traje i traje.. ne branim ja ni moje pa i oni su pjevali da Mačvan vrati konju glavu... samo nemoj te mi toga ja kako su drugi jadni i prosti a mi kulturica, kad ono jes.
kalinića shvatam i ništa mu ne zamjeram, on je provocirao nije vrijeđao...ima pravo to da radi.. nije baš sportski, ali nije da nema razloga..

čudi me magica koji je uvijek na straži da uhvati slične ispade, ovo mu prođe ispod radara...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2015, 18:26

Trolas @ DANTES. ;) I izjava kalinica je za delimicnu osudu kao i ponasanje Dzenkinsa kao sto sam rekao.
DANTES je napisao/la:da, odmah se hvatati druge strane... oni su **** morali smo... e ali pazi od svog srpskog naučio kako da vrijeđa kolegu i izvinio se... posle yebanja nema kajanja, izvinjenje je PR potez, i to ne baš dobar, više kilav
Valjda uvidjas koliko je besmisleno ovo sto si napisao, nasao si dva ispada u toku komplet sezone koji dolaze iz Crvene Zvezde i sad cemo oko toga da tupimo i dizemo prasinu mesecima, a zaboravicemo 500 ispada i svaakakvih budalastina vasih igraca, trenera, funkcionera... koje nisu napravili samo u toku sezone, sezona je sirok pojam, vec u par meseci unazad. To " drz'te lopova" ne pali kod nas.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 21 jun 2015, 19:28

I stvar je da se nije izvinio bila bi prica kako je **** od covjeka jer to nije uradio.

Ne znam, mozda je PR potez, ali za mene je uvijek ljudski se izviniti ako si napravio gresku ili nisi bio u pravu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jun 2015, 19:40

@trib trolam? iznošenje činjenica i argumenata je trolanje? to samo onih koji ne odgovaraju ili svih? kakve veze sad imaju sranja partizana? šta sad je parola pa jeste ali oni su gori? kakva je to filozofija?
od svih izjava a bog sami zna da ih je bilo na stotine pa i hiljade, od bisera na granici ukusa i govora mržnje, ovaj ispad igrača je najskandalozniji... lični napad na kolegu, ne na klub, navijače već kolegu je za mene odvratan... ako ništa bar bi oni trebali da imaju trunku poštovanja... sranja i sve ono što se dešava na terenu ostaje na terenu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2015, 21:49

DANTES je napisao/la: kakve veze sad imaju sranja partizana?
Nema veze. Nemam ja volje za ova posprdavanja.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jun 2015, 23:25

DANTES je napisao/la:@trib trolam? iznošenje činjenica i argumenata je trolanje? to samo onih koji ne odgovaraju ili svih? kakve veze sad imaju sranja partizana? šta sad je parola pa jeste ali oni su gori? kakva je to filozofija?
od svih izjava a bog sami zna da ih je bilo na stotine pa i hiljade, od bisera na granici ukusa i govora mržnje, ovaj ispad igrača je najskandalozniji... lični napad na kolegu, ne na klub, navijače već kolegu je za mene odvratan... ako ništa bar bi oni trebali da imaju trunku poštovanja... sranja i sve ono što se dešava na terenu ostaje na terenu..

Sad se ponašaš kao gastarbajtersko dijete koje je iz Beča juče prvi put došlo među svoj narod, pa mu kao sve nešto novo, čudno. Tačno je da je taj gest Dženkinsa totalno bespotreban, nedostatak poštovanja i lični napad na kolegu... ovaj je to kasnije shvatio pa se javno izvinio, sad jel iskreno ili nije, nikad nećemo saznati. Ali gdje @dantes bijaše da osudi indijansko ponašanje Pavlovića i Murića u polufinalu aba-e kad su pomenuti fizički nasrtali na Lazića, Kalinića, pa i tog Dženkinsa? Jesu li se oni kome izvinjavali nakon toga? Kome su se izvinjavali vaš kapiten i trener nakon nošenja onih, slobodno se može reći, skandaloznih majica, gdje sportske rivale nazivaju pasijim sinovima? Jesu se Mačvan i Pavlović kome izvinjavali nakon neprikladnih gestikulacija? Jel se Dulo kome izvinio nakon izjava da Zvezdini igrači namjerno povrijeđuju igrače KKP, da sumnja da je Jović pogođen stolicom.... :tokralju:

Tribalian je napisao/la:Daj bre @ DANTES kakve ovo sumanute postove pises ?
Ne zamjeri, @dantes je extra lik, samo umro Pantelija pa ga je to potreslo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 08:14

Pantelija je delija @alane :-D
bio sam tu, nije mi se svidjelo, pogotovo pavlović koji je kao ono svjetski igrač.. opet to je bilo na terenu.. ovo nije, ovo je hinjski, i da je ovo uradio igrač partizana pa mogu misliti šta bi se pisalo... ipak sva je poenta, ne vaše **** ne miriše..

e moj trib pa ti nisi imao niti jedan jedini konkretan odgovor, sve se svodi na to: Pa ipak su drugi veća ****...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jun 2015, 12:27

da, da, sad shvatam! Đenka je napravio najveći skandal u istoriji srpske košarke (how yes no), a sve ostalo što su radili iz KKP radili su na terenu, pa su samim time amnestirani u tvojim očima. Samo ne znam kakav teren je u pitanju nošenje onih majica na presskonferenciji.

I onda se kao iznenadiš kad ti se kaže da troluješ. :stop:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 13:18

najveći skandal nije, ali jedan od najnesportskijih jeste... baš bih volio da vidim vaše reakcije da je dalo pjevao nešto marjanoviću(ne vama je super cool što je stranac vrijeđao potencijalnog reprezentativca)... umjesto da ga osudite svaka vaša izjava kreće nije trebao, ali... i onda kreće spin sa kolekcijama suparničkih sranja...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jun 2015, 13:37

Halo Požega, lik se izvinio, šta sad treba da zovnemo isis da mu glavu skine?

To što je Dženkins uradio je za nekoga neprimjereno, za nekoga nije, a evo recimo za mene jeste. Sad još ti da koju prozboriš o majicama pa da zatvaramo radnju.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 14:16

jeste tek kada su ga mediji napali... da nisu pa hm... majice su provokacija baš kao i kalinićeva izjava(na koju ima pravo, jer nije vrijeđao ljude ni na koji način-rasno, fizički, vjerski, nacionalno, šovinistički)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2015, 17:01

DANTES je napisao/la:jeste tek kada su ga mediji napali... da nisu pa hm... majice su provokacija baš kao i kalinićeva izjava(na koju ima pravo, jer nije vrijeđao ljude ni na koji način-rasno, fizički, vjerski, nacionalno, šovinistički)
Je li Bogdan uvrijedio Dženkinsa, Lazića i Simonovića prošle godine?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jun 2015, 19:54

kako? odmah daj link...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jun 2015, 21:25

Možda bih ja trebao razmisliti o igranju za reprezentaciju, pa nek' igraju Dženkins, Lazić, Simonović...? Zar to nije omalovažavanje kolega?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jun 2015, 07:07

da to je potpuno isto :facepalm: .. znaš li ti šta je uvreda? i to vrijeđanje na osnovu fizičkog izgleda?
stvarno ste smiješni..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jun 2015, 13:53

Aha, sad postoje tipovi uvrede koji su prihvatljivi i koji nisu? Ili ovo uopšte nije uvreda?

Rekli su šta nisu smjeli, izvinili se i ćao zdravo, ne znam čemu tolika priča. Strancu neko šapnuo šta će da pjeva (još je možda i bio pod uticajem alkohola, pitanje je da li i razumije šta je pjevao) i sad je to neuporediva sramota u odnosu na klinca koji ucjenjuje selektora time kako će se sudije odnositi prema njemu. Daj molim te...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jun 2015, 19:23

da, da nije uopšte kriv... ovo je ustvari bila oda macvanu :tokralju:

najbolje bi bilo da se lijepo macvan izvini dzenkinsu :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 jun 2015, 23:11

Dantes, živ bio ajde popusti malo. :pray:
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jun 2015, 07:39

da lažem, trolam... prestao bih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.