FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 23 jun 2015, 17:24

ne trebamo se mi nista brinuti za akademiju, treneri jesu losi ali ce doci dan kad ce Tan da trazi izvjestaj, sta se uradilo, koliko se igraca 'proizvelo' i slicno, tad ce da lete glave(ako ne bude zadovoljan uradjenim a kakvo je sad stanje nece sigurno) pa ova sadasnja uprava je mislim svjesna toga i vjerujem da ce se poceti neke stvari mijenjati kad se Butmir osposobi
Pyro is not a crime !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 jun 2015, 17:29

Kako se na ovom forumu mjenjaju misljena kao na traci. Cas smo najbolji, cas najgori...Pa ako vam ikad padne na pamet kako smo mi losi trenutno, samo se sjetite 15 godina unazad kakvo je stanje bilo i opet kakve smo rezultate u Evropi pravili. Sta vam je vise, kao da vas ljudi iz uprave pitaju koga ce dovesti i kako ce poslovati. Pa da su vas slusali sad bi Sarajevo bilo u stecaju. Opusteno samo, sta god da napisete, bice onako kako uprava odluci, a vi mozete cupati zivce i nervirat se ali dzaba vam. Ova firma samo raste.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jun 2015, 17:30

80% pepermintovog statusa je za potpisa,malo jeste pretjer"o za benku,kao i da je todor bolji od krleta,ostalo sve stoji i to punim,dragi mi budu uvijek ovi konstruktivni opozicionari ma iz koje sfere dolazili

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 jun 2015, 17:32

Prije 12 dana istekao ugovor sa Kovacevicem,za 8 dana istice ugovor sa Amerom Bekicem. Sta ce biti sa njima zna li neko ?
Sabrine mi moje!

pitic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 23 jun 2015, 17:33

hilmo je napisao/la:Aaa što smo postali nervozni.

Ibrakoviću daj nam Šunjevarića i Meluna!!!
Nije to nervoza nego zinula gu.ca nekima preko noći.

Sada se hoće uspijeh u pretkolima i samo govore DAJ,DAJ, DAJ. Da li je vlasnik kluba obećao VRHUNSKA pojačanja :?: naravno da nije, a niti ih je uprava obećala. Ali ne nakon kupa i titule daj sada hoću play-off ili grupu EL samo to većina ne smiju reći direktno nego im se to primjeti u naćinu pisanja. E moram pojedince razočarati morati će još malo pričekati i nastaviti se zadovoljavati trofejima iz BiH ostalo je na čekanju jer i dalje isplačujemo dugove državi dajemo pare za akademiju i za sve ostalo što moramo redovno izmirivati. Ali ne nekima daš dio hljeba za početak, a oni već sutra nezadovoljni i traže čitav hljeb. Nekada imam dojam da pojedinci koliko god posla uradio vlasnik i uprava kluba nikada neće biti zadovoljni e pa kada je tako neka se sjete Muće, Alihodžića, Baljka, uhljebljene porodice, viršli, pašteta, struje,sijalica pa možda poćnu poštovati barem neke stvari u svome životu. Da i neki su već zaboravili ne tako daleke stvari pa moraju ponoviti gradivo.

Novi predsjednik. Sistematizacija. Velika očekivanja. Baljak. Skupština. Damir Hadžić. Normalizacija. Izvršni odbor. Baljak. Web stranica. Pojačanja. Zaostala potraživanja. Dugovanja. Transferi. Evropa. Imidž kluba. Insinuacija. Omladinski pogon. Baljak. Stadion. Uprava. Gostovanja. Baljak. Sportski direktor. Senzacija. Stručnjak tima s Koševa. Zajebancija. Viršle. Sijalica. Frižider. Gel. Specijalizacija. Antalija. Galvanizacija. Baljak. Rekuperacija. Alen Avdić, Faruk Ihtijarević. Emir Obuća. Gerijatrizacija. Familija. Punac. Kobac. Repuh. Đurković. Dugovanja. Suspenzija. Stabilizacija. Reprogramizacija. Baljak. Borac. Devet bodova. Gostovanja. Bez bodova. Gutić. Vučina. Bane Arsenijević. Nezalaganje. Odnos prema dresu. Crvene boje. Bijele boje. Bordo boje. Nike. Legea. Prljača. Direktor. Gutić. Vučina. Bane Arsenijević. Reprogram. Dugovanja. Odnos prema dresu. Rizvanović. Lud. Zbunjen. Nenormalan. Predsjednik. Klub bez sponzora. Damir Hadžić. 60 minuta. Dževad Bećirović. Pet hiljada. Ostavka. Ultimatum. Baljak. Promjena. Ugovor na pet godina. Odšteta 140 hiljada maraka. Smijurija. Sezona. Zaborav. Evropa. Baljak. Omladinski pogon. Damir Hadžić. Čekanje. Smijurija. Posjeta. Hiljadu ljudi. Sve što vrijedi. Sjever. Horde zla.
SRETAN BROJ - 1725

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 jun 2015, 17:35

Ma znaš kako kažu... Mišljenje je kao guzica, svako ga ima :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 jun 2015, 17:37

Amca007 je napisao/la:Kako se na ovom forumu mjenjaju misljena kao na traci. Cas smo najbolji, cas najgori...Pa ako vam ikad padne na pamet kako smo mi losi trenutno, samo se sjetite 15 godina unazad kakvo je stanje bilo i opet kakve smo rezultate u Evropi pravili. Sta vam je vise, kao da vas ljudi iz uprave pitaju koga ce dovesti i kako ce poslovati. Pa da su vas slusali sad bi Sarajevo bilo u stecaju. Opusteno samo, sta god da napisete, bice onako kako uprava odluci, a vi mozete cupati zivce i nervirat se ali dzaba vam. Ova firma samo raste.
Jedno je sigurno, ni uprava kojom će dirigovati ulica, ni navijači koji žele upravljati poslovima kluba jednom sportskom kolektivu neće donijeti ništa dobro.
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2015, 17:44

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Svasta je receno na prethodnih par stranica, ali mislim da je jedina stvar oko koje se svi slazemo ova za kvalitet trenera u akademiji! To mora bolje!
Definitivno mora bolje ako mislimo nešto.

Konkretno u utakmici kadeta protiv Maribora, Hasečić izvršio jednu izmjenu u prvom poluvremenu, kad je drugu htio izvršiti, vadi drugog najboljeg pojedinca, taj igrač dobacuje sudiji i dobija direktni crveni i ostajemo bez izmjnene.
Više ništa nije ni pokušavao. Neću da sudim o njemu na osnovu te utakmice, ali to mora malo bolje.
Hilmo hoce da kaze da Bukvic (broj 21) nije unio preokret na terenu? :nedam: :nedam:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 jun 2015, 17:44

Sad mi je jasno zasto je Sarajevo bilo pred gasenjem. Vodilu su ga upravo ovaki tipovi navijaca gdje se nije gledao kako i sta nego daj ti sada ba j.... sta ce biti narednih godina. Hvala Allahu na Tanu Dini,Edisu razumni pametni ljudi. Da nikoga ne dovedu opet imamo tim koji moze igrati za duplu krunu. A sto se tice evrope tu uzivam i svejedno mi je jel ispali il prosli.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 jun 2015, 17:51

xbox je napisao/la:Sad mi je jasno zasto je Sarajevo bilo pred gasenjem. Vodilu su ga upravo ovaki tipovi navijaca gdje se nije gledao kako i sta nego daj ti sada ba j.... sta ce biti narednih godina. Hvala Allahu na Tanu Dini,Edisu razumni pametni ljudi. Da nikoga ne dovedu opet imamo tim koji moze igrati za duplu krunu. A sto se tice evrope tu uzivam i svejedno mi je jel ispali il prosli.
Niko ne mora doći više od pojačanja ja idem na AFH da gledam kako se Lech bori za goli opstanak u evropi.
SRETAN BROJ - 1725

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 jun 2015, 17:53

koalem je napisao/la:Mnogi bi željeli da preko noći postanemo nešto, a ni sami ne znaju šta. Pljuje se po svemu, od akademije, trenera, omladinskih pogona, do Džene, uprave, prvog tima. Da li s razlogom ili bez, neću ulaziti. Samo zapitajte se, gdje bi bili da nije svog ovog ulaganja? Da li bi Sarajevo danas postojalo kao klub? Zašto smo uopšte došli u takvu situaciju? Zato što nije postojao nikakav plan, nije se radilo sistematski, i pare je uzimao "ko je htio". Poziciju koja se danas zove pozicija sportskog direktora je vršio KO?!

Poenta svega je da ništa ne može preko noći.
Bas ne volim ovu suplju i demagogiju. Svako ko da neku primjedbu odmah PLJUJE. Time se pokusava usutkati svako misljenje koje nije 100% za.
Nikad niste culi da razlike u misljenju donose kvalitet a ne Yes Sir iz komunistickih dana.

Stanje je 300% bolje nego prije 3 godine. Sada se nadamo da mozemo jos vise napredovati pa se diskutuje. Niko ne pljuje ukljucujuci Peperminta. Dosta je jednoumlja bilo za vakta Blekica.

Takodje do kada cemo se vracati na vrijeme kad smo se mogli ukinuti ? To je rijeseno i u ljudskoj je prirodi da se prizeljkuje vise. Niko ovdje ne zeli lose nasem klubu. Ali zdrava kritika ili prijedlozi ne trebaju biti docekani na noz.

Klub nam napreduje i ovaj smjer samo treba odrzavati.

koalem ovo nema veze sa tobom licno nego sa izjavama o pljuvanju koje je par clanova koristilo u zadnjih 6 mjeseci.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jun 2015, 17:56

Sabinho je napisao/la:
Hilmo hoce da kaze da Bukvic (broj 21) nije unio preokret na terenu? :nedam: :nedam:
Čekaj, ja sam onda neke stvari zaboravio, bila je jedna izmjena u prvom, pa je ušao Bukvić i onda je bila ta izmjena koju je pokvario Kaljanac :hmmmmm: :?:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jun 2015, 17:59

Što kukate?
Milsite daje lahko dogovoriti igrace koji vrijede u ovo doba?
Jasno je da takve mozes uhvatiti u augustu ito, krajem augusta!
Pokusalo se s vukčevićem, trazi previse... to je jedini razlog... da li smo mogli platiti ga? JESMO. Ali to ne bi bilo dobro za neke drugge stvari u klubu i s toga je bilo bespotrebno bacati vise para na njega nego na benku a imas finih igraca u ekipi ... ganja se veznjak koji je obecavao jako puno u nekim svjetskim okvirima, za nas je i dalje perverzija... ali sve su to pregovori, pregovara se JAKO puno i pokusavaju naci najbolja rjesenja... nije to "evo papir ajd potpisi"... tona klauzula, para, i sta sve ne traze igraci i menadzeri ali i mi... sabura, i onako ove godine nije nikakav imperativ prolaz grupe... jos jedna titulal nam najvjerovatnije donosi ulogu nositelja iduce godine i tu ocekujte nesto ozbiljno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 23 jun 2015, 18:00

Mirele javi se opet hljeba ti,vidis da nas je nervoza spucala,uljepsaj nam dan,relaksiraj nas malo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 jun 2015, 18:06

nukleusmember je napisao/la:80% pepermintovog statusa je za potpisa,malo jeste pretjer"o za benku,kao i da je todor bolji od krleta,ostalo sve stoji i to punim,dragi mi budu uvijek ovi konstruktivni opozicionari ma iz koje sfere dolazili
Savrseno receno. To je to.

Uostalom ne treba se bojati opozicije koja ima kontra-argumente jer te to tjera da opet izanaliziras svoje stavove i ako uvidis da su ti stavovi solidni, onda si jos sigurniji u njih. Tako da je to u svakom slucaju pozitivno a posebno ako uvidis da su urijetko suprotni stavovi cak i bolji.

Mirel-e javi seeeeeeee
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 23 jun 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jun 2015, 18:08

Pantelija je napisao/la:Što kukate?
Milsite daje lahko dogovoriti igrace koji vrijede u ovo doba?
Jasno je da takve mozes uhvatiti u augustu ito, krajem augusta!
Pokusalo se s vukčevićem, trazi previse... to je jedini razlog... da li smo mogli platiti ga? JESMO. Ali to ne bi bilo dobro za neke drugge stvari u klubu i s toga je bilo bespotrebno bacati vise para na njega nego na benku a imas finih igraca u ekipi ... ganja se veznjak koji je obecavao jako puno u nekim svjetskim okvirima, za nas je i dalje perverzija... ali sve su to pregovori, pregovara se JAKO puno i pokusavaju naci najbolja rjesenja... nije to "evo papir ajd potpisi"... tona klauzula, para, i sta sve ne traze igraci i menadzeri ali i mi... sabura, i onako ove godine nije nikakav imperativ prolaz grupe... jos jedna titulal nam najvjerovatnije donosi ulogu nositelja iduce godine i tu ocekujte nesto ozbiljno

dje taj stoper vise, ne mozemo mi da cekamo :lol: :lol: postali smo i nervozni i ocekujemo previse cini mi se a vecina oviih forumasa garant bi prije prihvatila da igra u nekoj Ceskoj, Polljskoj,Madjarskoj ligi i slicnima nego u Sarajevu jer koliko god smo mi se izdigli iznad ove lige jos uvijek je to tanko za evropu a i liga nasa nas sigurno dosta sputava jer kad se uslovi vide kakvi su, pa nece bas svako to ni da igra, bez obzira na pare, ali nece ljudi to da shvate, ovdje se ponekad tako pise kao da nasi ljudi u klubu samo sjede i ne rade nista, steknes dojam da mi uopste ne pregovaramo ni sa kim a sigurno da nije tako lahko nekog dovesti, ko sto i sam kazes nije to evo ti papir potpisi, daleko je to komplikovaniji posao a jos ako igrac nesto i vrijedi muke su to velike siguran sam
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jun 2015, 18:12

Cemu ovoliko nezadovoljstvo pojedinih forumasa?
Sta bi oni, da 5milki ulozimo u igracki kadar :D
I to kad bi ulozili, rekli bi nakon bekog vremena da nije dovoljno :D

De ba ako sada necete vjerovsti ljudima koji upravljaju klubom, KADA CETE??

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 23 jun 2015, 18:12

HeraklitMracni je napisao/la:Ova dolazi na jug , ima da ih karamo :lol:
slika
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 23 jun 2015, 18:15

kengur je napisao/la:
koalem je napisao/la:Mnogi bi željeli da preko noći postanemo nešto, a ni sami ne znaju šta. Pljuje se po svemu, od akademije, trenera, omladinskih pogona, do Džene, uprave, prvog tima. Da li s razlogom ili bez, neću ulaziti. Samo zapitajte se, gdje bi bili da nije svog ovog ulaganja? Da li bi Sarajevo danas postojalo kao klub? Zašto smo uopšte došli u takvu situaciju? Zato što nije postojao nikakav plan, nije se radilo sistematski, i pare je uzimao "ko je htio". Poziciju koja se danas zove pozicija sportskog direktora je vršio KO?!

Poenta svega je da ništa ne može preko noći.
Bas ne volim ovu suplju i demagogiju. Svako ko da neku primjedbu odmah PLJUJE. Time se pokusava usutkati svako misljenje koje nije 100% za.
Nikad niste culi da razlike u misljenju donose kvalitet a ne Yes Sir iz komunistickih dana.

Stanje je 300% bolje nego prije 3 godine. Sada se nadamo da mozemo jos vise napredovati pa se diskutuje. Niko ne pljuje ukljucujuci Peperminta. Dosta je jednoumlja bilo za vakta Blekica.

Takodje do kada cemo se vracati na vrijeme kad smo se mogli ukinuti ? To je rijeseno i u ljudskoj je prirodi da se prizeljkuje vise. Niko ovdje ne zeli lose nasem klubu. Ali zdrava kritika ili prijedlozi ne trebaju biti docekani na noz.

Klub nam napreduje i ovaj smjer samo treba odrzavati.

koalem ovo nema veze sa tobom licno nego sa izjavama o pljuvanju koje je par clanova koristilo u zadnjih 6 mjeseci.
bra"o frajkane,nema mi nishta gore od demagoga i klimoglavaca na dunjaluku

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2015, 18:16

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Čekaj, ja sam onda neke stvari zaboravio, bila je jedna izmjena u prvom, pa je ušao Bukvić i onda je bila ta izmjena koju je pokvario Kaljanac :hmmmmm: :?:
Tako nekako :think: :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, plisek, Proximic, tale07 i 34 gosta.