FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 16:30

Todorovic je jedan od najglupljih igraca Sarajeva ikada :D , na momenat ili dva je znao nekad nesto ali ostalo da Bog sacuvaj :roll: Benko je najbolji igrac koji se mogao dovesti tada i ti trazis dosta toga sto nema ni najbolji napadac svijeta,njegovo je da zabija a on se Boga mi i bori i trci i doda kada moze npr. onaj zadnji gol protiv Slobode..i hvala mu za sve sto je do sad uradio a malo je nezahvalno pisati tako o njemu jer mi nemamo boljeg napadaca od njega, zvucnije ime nismo imali dugo vremena,uz to bi i Komazeca dodao koji je strasan bio sa puno slabijom ekipom
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jun 2015, 16:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jun 2015, 16:30

arena je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta ? Akademija mora biti infrastrukturno gotova da bi izbacili svog igraca, odakle je to Radovac pao, sa neba ? Mozda kao i Dupovac bas. Andjusic mora dobiti priliku ove sezone !
Nije stvar infrakstrukture ,imali akademija 2-6 terena stvar je do ljudi koji treniraju djecu .Šerif ima 8 terena kao bilijar pa nisu izbacili igrača 20 godina več dovode dupovca ,crnova zato što nemaju trenera.Ako ti kažem da je arsenal tražio direktora dinamove omladinske škole i da nije otišao jer u dinamu ima 10 000 eura platu i nema potrebe da nigdje ide,da pionire dinama trenira Cvitanović koji ima 50 nastupa za A reprezentaciju itd.Fudbal je postao veliki biznis tako i kad kreneš od omladinske škole i tu trebaju pare žalosno ali je tako .
To je bilo ironicno jarane za infrastrukturu.

Peppermint je dosta u pravu, ali ne bih se slozio ovo u vezi Benke i Laste

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 jun 2015, 16:34

arena je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta ? Akademija mora biti infrastrukturno gotova da bi izbacili svog igraca, odakle je to Radovac pao, sa neba ? Mozda kao i Dupovac bas. Andjusic mora dobiti priliku ove sezone !
Nije stvar infrakstrukture ,imali akademija 2-6 terena stvar je do ljudi koji treniraju djecu .Šerif ima 8 terena kao bilijar pa nisu izbacili igrača 20 godina več dovode dupovca ,crnova zato što nemaju trenera.Ako ti kažem da je arsenal tražio direktora dinamove omladinske škole i da nije otišao jer u dinamu ima 10 000 eura platu i nema potrebe da nigdje ide,da pionire dinama trenira Cvitanović koji ima 50 nastupa za A reprezentaciju itd.Fudbal je postao veliki biznis tako i kad kreneš od omladinske škole i tu trebaju pare žalosno ali je tako .
Upravo tako, ali nista nije zalosno. Buducnost naseg kluba ce odrediti kvalitet trenera akademije i omladinskih kategorija.

@THEC nisam siguran da trenutno imamo osiguranu titulu za iducu godinu. Sa pravim Mesom i par pojacanja u odbrani ja bih bio optimista.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2015, 16:36

Svasta je receno na prethodnih par stranica, ali mislim da je jedina stvar oko koje se svi slazemo ova za kvalitet trenera u akademiji! To mora bolje!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jun 2015, 16:39

Ovde pojeduni nemogu da svate da tan nije doso u FCS iskljucivo da se bori po evropi ls el. On je doso da pravi mlade igrace i da zaraduje na taj nacin, ako sta uradimo u evropi to je samo plus. Mi nismo vise mahalski klub koji prezivljava iz godine u godinu na kredit i privatne posudbe. Tan je milijarder sa razlogom. On je ulozijo-ce 10 m € a dobijo je 70 hiljada m2 zemljiste i klub koji je prvak bez dugova plus prodaja gojka 1m €.
Sad mu je ostalo da vrati 10m € nazad kroz prodaju igraca (sam je izjavio da ce sve pare od cimija uzet sebi) sto znaci da mi imamo vec budzet za sledecu godinu (dalije je dovoljan neznam) i nasi moraju prezivljeti sa to para kako god umiju i znaju.

Mi smo pustili da vidimo konkurente koliko su jaki sa parama , da se istrose maksimalno i da na osnovu toga mi prodamo sta i kupimo sta nam treba.

Sto se tice ls mi tu nemozemo izgubit ako prodemo super ako ne nikom nista ovo nije el gdje su mnogo slabije ekipe a i pare .

Za akademiju se slazem treneri kordinatori su 0 bodova nadam se da ce ih kusturica istjerat sto prije iz kluba.

Kalasi
Baric
Kostic
Mitrovski
Su fule
Dulja
Krste
Okic
BEKIC
BENKO
DELAC
Stojcev
Su dobri igraci
Hebibovic
Bekic2 su dobri igraci fula ce bit kao i pogodaka

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 jun 2015, 16:43

Previse ste vi pojedinci nezahvalni.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 jun 2015, 16:43

joker90 je napisao/la:Svasta je receno na prethodnih par stranica, ali mislim da je jedina stvar oko koje se svi slazemo ova za kvalitet trenera u akademiji! To mora bolje!
Definitivno mora bolje ako mislimo nešto.

Konkretno u utakmici kadeta protiv Maribora, Hasečić izvršio jednu izmjenu u prvom poluvremenu, kad je drugu htio izvršiti, vadi drugog najboljeg pojedinca, taj igrač dobacuje sudiji i dobija direktni crveni i ostajemo bez izmjnene.
Više ništa nije ni pokušavao. Neću da sudim o njemu na osnovu te utakmice, ali to mora malo bolje.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jun 2015, 16:45

joker90 je napisao/la:Svasta je receno na prethodnih par stranica, ali mislim da je jedina stvar oko koje se svi slazemo ova za kvalitet trenera u akademiji! To mora bolje!
Hurtić ne mo0že biti glavni u akademiji treneri out(hasančić i ostali) back Karahmet,Zeka i dobro došao Šegrt!Skaut Semjon dosad se najbolje pokazao a glavni za akademiju da bude recimo Paja i da ne bude babinih sinova kao sad što ima a dobre djece imamo a ne da im se šansa kao mali recimo Kuzek nema ko da ga pogura dijete igralo za Sarajevo oni ga ne žele u akademiji i dijete otišlo u Želju a kad i tamo ga šikaniraju stvarno ovde **** lud zbunjenog.Bolja selekcija i bolji treneri uslove če imati ako Bog da možda i najbolje pa udri ....
Sarajevo ljubavi moja!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 jun 2015, 16:46

PeppermintSA je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:
Pocni pratiti drugi sport, fudbal nije za tebe. Cuj todorovic za nekoga c. Ronaldo. A to je jedan od najglupljih igraca sto je ikada igrao u Sarajevu. A ovo za Benku sto si napisao, hahahahhaha...ne mogu sebi doci, hahahhaha... cuj kaze nema dribling, brzinu, sut izvan 16...hahahhahahaha. Joj Boze ko sve prica o fudbalu....hahahahha. pa da on to sve ima bio bi bolji od Ibrahimovica i ne bi bio u Sarajevu nego u Barceloni...hahhahahahahaha. Hajde znalac Boga ti da te odvedem u klub i da te zaposlimo umjesto Ibrakovica da nam dovedea boljeg igraca od Benke a da prima istu platu ko i Benko. Joj peperminte, hahahahaah. Udarile ti sine bombone u glavu, smanji malo bombone....nemoj toliko :D
haj se umij, sviju ti.
Ma ti se umij pasa, pises nevjerovatne budalastine. Pametujes nesto i palamudis a nista veze s mozgom nema. Ti se nasao da pricas kako je Benko precijenjen a bolji napadac nikad nije zaigrao u ovoj ligi. Momak prije 2 godine bio medju 5 najboljih strijelaca za kalendaarsku godinu na svijetu i sad ti koji nisi loptu sutnuo ni na fizickom fol mu nalazis nekakve mane. Ali zato bogalj Todorovic ti je igrac a momak glup ko neka stvar i jos se sjene svoje boji. Vlado Jagodic(ako su cuo za njega) kaze: nevjerovatno kakva je pickica Todorovic, nema muda ni sekunde. Ako ti kad sta bude trebalo pojasniti oko fudbala javi se slobodno a nemoj pisati svasta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 jun 2015, 16:49

100% ili nama nema napretka pa da imamo i Juventusovu infrastrukturnu akademiju.
Jos nesto bih dodao u vezi akademije. Treba dovuci posebne sponzore za finansiranje i odrzavanje akademije.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jun 2015, 16:49

Ma ovaj @Pepermint je puko ko lajsna..mirel dvice izgleda..sta mu je pobogu,osvojio si titulu nakon toliko godina,igras LP,strucnjak nasao sada kritikovati i tjerati.idi osvjezi se malo,ako postis samo se umij,dodji sebi..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 jun 2015, 16:52

Vala ako se neko bori, stvara šanse(realno, nije mu imao ko ni ubaciti), vraca se po loptu, šprinta, šuta onda je to Benko. Reci za njega da je igrac manje je blago receno glupo.
Das Ist Walter

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 jun 2015, 16:53

Pitar6785 je napisao/la:Ovde pojeduni nemogu da svate da tan nije doso u FCS iskljucivo da se bori po evropi ls el. On je doso da pravi mlade igrace i da zaraduje na taj nacin, ako sta uradimo u evropi to je samo plus. Mi nismo vise mahalski klub koji prezivljava iz godine u godinu na kredit i privatne posudbe. Tan je milijarder sa razlogom. On je ulozijo-ce 10 m € a dobijo je 70 hiljada m2 zemljiste i klub koji je prvak bez dugova plus prodaja gojka 1m €.
Sad mu je ostalo da vrati 10m € nazad kroz prodaju igraca (sam je izjavio da ce sve pare od cimija uzet sebi) sto znaci da mi imamo vec budzet za sledecu godinu (dalije je dovoljan neznam) i nasi moraju prezivljeti sa to para kako god umiju i znaju.

Mi smo pustili da vidimo konkurente koliko su jaki sa parama , da se istrose maksimalno i da na osnovu toga mi prodamo sta i kupimo sta nam treba.

Sto se tice ls mi tu nemozemo izgubit ako prodemo super ako ne nikom nista ovo nije el gdje su mnogo slabije ekipe a i pare .

Za akademiju se slazem treneri kordinatori su 0 bodova nadam se da ce ih kusturica istjerat sto prije iz kluba.

Kalasi
Baric
Kostic
Mitrovski
Su fule
Dulja
Krste
Okic
BEKIC
BENKO
DELAC
Stojcev
Su dobri igraci
Hebibovic
Bekic2 su dobri igraci fula ce bit kao i pogodaka
nije tačno da je uložio 10 milina sam Tan je rekao da uložio 4 miliona eura i nije kupio zemljište već je zemljište pod koncesijom vlasništvo opštine Ilidže

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jun 2015, 16:54

kinosvra je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Orton je napisao/la:Sarajevo nema pare za otkupljivanje ugovora i dovodjenje poznatih imena.
Pa bas mi ovo nije jasno,kako nema pare?!
Pa ko da trebaju milioni,evo recimo subica smo mogli dovesti za 150k eura max,za sezonu dvije bi sigurno zaradili na njegovoj prodaji isti slucaj je sa velkovskim.
Da smo pare od Dupovca usmjerili u tu svrhu bilo bi para....eh sace prica dugovi kamp itd
Ma daj ti pare pa cemo dovesti i onda ti vrati svoje pare kad se proda. Sta ti je dijete? Pa Bekic je 3X bolji igrac od Subica. Ko je bolan Subic, svakako ga ne mozemo dovesti kad treba u Sevilju...hahhahahahahah Da je taj Subic takav igrac ko sto se prica pa uzeo bi ga neki klub iz Evrope, pa to su za njih smijesne pare.
Subica sam naveo samo kao primjer,uopste ga ne potenciram,ali mi glupo to nema para,ne moze se...pa kako se moglo za velkoskog platiti npr. Da se hoce para bi bilo. Fazon je u drugacijoj strategiji i to je to.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 23 jun 2015, 16:56

Tan je vratio(vraća) dugove, platio je Krstu, plaća Benku, gradi Akademiju. Znači čovjek nam je sve preduslove dao da postanemo bogat i uspiješan klub. Dodatna 2 miliona dolara kao premija govori da nije stavio osvajanje titule pod moranje. Time i velika nagrada.

Mnogi bi željeli da preko noći postanemo nešto, a ni sami ne znaju šta. Pljuje se po svemu, od akademije, trenera, omladinskih pogona, do Džene, uprave, prvog tima. Da li s razlogom ili bez, neću ulaziti. Samo zapitajte se, gdje bi bili da nije svog ovog ulaganja? Da li bi Sarajevo danas postojalo kao klub? Zašto smo uopšte došli u takvu situaciju? Zato što nije postojao nikakav plan, nije se radilo sistematski, i pare je uzimao "ko je htio". Poziciju koja se danas zove pozicija sportskog direktora je vršio KO?!

Poenta svega je da ništa ne može preko noći.

Hvala Bogu pa uprava i sportski direktor ne odgovaraju navijačima, već vlasniku upravljačkih prava, i njegova je zadnja.

Toliko.
4.10.2009.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jun 2015, 17:03

Ma daj ti pare pa cemo dovesti i onda ti vrati svoje pare. Sta ti je dijete? Pa Bekic je 3X bolji igrac od Subica. Ko je bolan Subic, svakako ga ne mozemo dovesti kad treba u Sevilju...hahhahahahahah[/quote]

:rol: :rol: :tokralju:

Pepermint je znao kakvu ce zestoku reakciju dobiti a opet je iznio svoje misljenje. Svaka cast. I ja mislim isto ali je i takav Benko i dalje Drogba za nasu ligu. Samo ti pokazuje da je kvalitet lige tanjez. Komsije do zadnjeg kola se nadali tituli a jedva par bodova uzeli sa top-4 tima. Doduse tako su i uzimali dosta pehara. Nadam se da ce skracenje lige podici kvalitet svima. Jos da malo popravimo nacin na koji pisemo ugovore sa igracima i bice ovo sve bolje i bolje.[/quote]

Vas dvojica kao da ste u upravi i jos svoje pare ulozili koliko naglasavate ovo boldirano
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 23 jun 2015, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 17:04

koalem je napisao/la:Tan je vratio(vraća) dugove, platio je Krstu, plaća Benku, gradi Akademiju. Znači čovjek nam je sve preduslove dao da postanemo bogat i uspiješan klub. Dodatna 2 miliona dolara kao premija govori da nije stavio osvajanje titule pod moranje. Time i velika nagrada.

Mnogi bi željeli da preko noći postanemo nešto, a ni sami ne znaju šta. Pljuje se po svemu, od akademije, trenera, omladinskih pogona, do Džene, uprave, prvog tima. Da li s razlogom ili bez, neću ulaziti. Samo zapitajte se, gdje bi bili da nije svog ovog ulaganja? Da li bi Sarajevo danas postojalo kao klub? Zašto smo uopšte došli u takvu situaciju? Zato što nije postojao nikakav plan, nije se radilo sistematski, i pare je uzimao "ko je htio". Poziciju koja se danas zove pozicija sportskog direktora je vršio KO?!

Poenta svega je da ništa ne može preko noći.

Hvala Bogu pa uprava i sportski direktor ne odgovaraju navijačima, već vlasniku upravljačkih prava, i njegova je zadnja.

Toliko.
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jun 2015, 17:06

Jeste on potvrdijo da je ulozijo 4m € dosad predpostavljam da ce ulozit jos 6 m € u butmir (odkupit zemljste) i tako imat vrijednost od 20m € u svom vlasnist u.

Ja jedino sta zelim od TANA jeste da FCS bude sampion svake godine evropa ce doc sama posebi kad tad.

Akademija je zakazala. Zasto = LOSI TRENERI

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 jun 2015, 17:15

@peper
Slazem se sa svim osim za Leona i donekle za Lastu. Pa Benko je igrac koji ubjedljivo najvise trci i bori se na terenu, vrsi pritisak, oduzima lopte daleko od kaznenog, nudi se stalno, izvlaci se daleko da ucestvuje u gradjenju akcije itd, a najstariji je haman. Da ne spominjem strasan instinkt za postizanje gola itd... Benko ima takvu motoriku i nacin trcanja da to vizuelno izgleda malo tromo, ali ni blizu nije tako. Za akademiju si potpuno u pravu. Mi i sa odron uredjenim omladinskim selekcijama smo izbacili Radovca, Dupovca itd. Vec sad imamo bas odlicnih omladinaca, a koliko bi samo taj potencijal crpili da imamo vrhunske trenere u akademiji, i da se distanciraju babe i njihovi sinovi koji veze nemaju sa loptom. I ovo zadnje lagano dolazi na svoje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 jun 2015, 17:16

Pitar6785 je napisao/la:Jeste on potvrdijo da je ulozijo 4m € dosad predpostavljam da ce ulozit jos 6 m € u butmir (odkupit zemljste) i tako imat vrijednost od 20m € u svom vlasnist u.

Ja jedino sta zelim od TANA jeste da FCS bude sampion svake godine evropa ce doc sama posebi kad tad.

Akademija je zakazala. Zasto = LOSI TRENERI
A zašto je zakazala ? Ne može ništa preko noći ljudi moji..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.