FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2015, 23:21

Papalukas je napisao/la:
Nije zar da je toliki odron od igraca?? Vidim kod vas ove sezone 25 utakmica odigrao.. :urnebes: :urnebes:
Hoces iskreno,jeste :D.Salu na stranu,mozda smo mi malo razmazeni jer vec godinama imamo odlicnu odbranu,ali ove godine 80% golova smo primili preko njega a za dosta njih je bio i direktni krivac.Razlog sto je igrao 25 utakmica nije njegov kvalitet nego malen roster nase ekipe,imao je srecu pa je Subic zatvarao cijelu lijevu stranu.On je igrao beka a Subic krilo,odnosno Subic je igrao i beka i krilo.
Sto se tice Pilija ekstra momak,miran i vodi sportski zivot ali nije vise za ozbiljnog fudbala,ali ko zna mozda kod vas dozivi drugu mladost :D.
ima li koji igrač Borca zanimljiv Veležu? ;)

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 14 jun 2015, 23:31

Sta vam treba :),ma ja se ne uzbudjujem ni sekunde,ovako nam je vec 5 godina,cijela ekipa nam ode,onda nakupi se nekih anonimusa,koji odigraju dobro i idu dalje,pred kraj prelaznog stignu nam i 2,3 jaca imena koja su obisla svaku rupu na svijetu pokusavajuci naci inostrazni aganzman,i onda se vrate sa pricom kako im je ovdje najbolje i zele zavrsiti karijeru u BL.Pa onda i oni odu na kraju sezone :D,eto jedan je tu kod vas :),sto se mene tice vodite sve,iskustvo mi govori da su svi zamjenljivi,ja bi volio da ostanu Avduka i Joco,ali i Avdukic je imao najgoru sezonu u dresu Borca a Joco ko Joco od sjaja do ocaja tako kad bolje razmislim mozete i njih :D.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2015, 23:34

Papalukas je napisao/la:
Sta vam treba :),ma ja se ne uzbudjujem ni sekunde,ovako nam je vec 5 godina,cijela ekipa nam ode,onda nakupi se nekih anonimusa,koji odigraju dobro i idu dalje,pred kraj prelaznog stignu nam i 2,3 jaca imena koja su obisla svaku rupu na svijetu pokusavajuci naci inostrazni aganzman,i onda se vrate sa pricom kako im je ovdje najbolje i zele zavrsiti karijeru u BL.Pa onda i oni odu na kraju sezone :D,eto jedan je tu kod vas :),sto se mene tice vodite sve,iskustvo mi govori da su svi zamjenljivi,ja bi volio da ostanu Avduka i Joco,ali i Avdukic je imao najgoru sezonu u dresu Borca a Joco ko Joco od sjaja do ocaja tako kad bolje razmislim mozete i njih :D.
ako misliš na maletića, on je momak i po. kako samo poštuje VELEŽ i raju ;) čak mu je nuđena kapitenska traka, ali je istu odbio...Maleta ostaje i naredne sezone kod nas. nama u svakoj liniji fali barem jedan Maletić... ;)

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 14 jun 2015, 23:44

ako misliš na maletića, on je momak i po. kako samo poštuje VELEŽ i raju ;) čak mu je nuđena kapitenska traka, ali je istu odbio...Maleta ostaje i naredne sezone kod nas. nama u svakoj liniji fali barem jedan Maletić... ;)
Ma Maletic je klasa od igraca,bez obzira na godine moze izgurati 100% utakmicu,ja garantujem da igra u Sarajevu da bi bio na jos vecem nivou,realno on tu nema sa kim igrati,kao sto nije imao ni u Borcu,uvijek je derbi utakmice odlucivao,znaci trebao mu je motiv,jak protivnik.Ja mu zamjerim sto je za par hiljada vise otisao kod vas a znam da je zaradio dovoljno,ali eto svakome njegovo,ja sam mu srecu zazelio kao i svakom igracu koji je otisao iz Borca ,osim jednom....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2015, 23:47

Papalukas je napisao/la:
Ma Maletic je klasa od igraca,bez obzira na godine moze izgurati 100% utakmicu,ja garantujem da igra u Sarajevu da bi bio na jos vecem nivou,realno on tu nema sa kim igrati,kao sto nije imao ni u Borcu,uvijek je derbi utakmice odlucivao,znaci trebao mu je motiv,jak protivnik.Ja mu zamjerim sto je za par hiljada vise otisao kod vas a znam da je zaradio dovoljno,ali eto svakome njegovo,ja sam mu srecu zazelio kao i svakom igracu koji je otisao iz Borca ,osim jednom....
ma razumijem te, ali je pred vama teška borba, a to su dugovi, koje morate pod hitno vratiti. valjda će te imati pomoć nadležnih... :( čuj da se Borac ugasi? :facepalm: :oops:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 15 jun 2015, 17:24

Avdukic i Stokic nece ostati u Borcu, tako da ih se slobodno moze dodati Pilipovicu, Grujicu, Kosticu, Zeravici, Jevticu...

na kraju ce Subica prodati za koliko mognu, od prica 400.000 nema nista... ako ga utope za 100.000 Evra neka se udare nogom u guzicu, samo da pocnu sezonu.

a o odnosu ovih ljudi koji vode klub dovoljno govori i podatak da su sirili suplju po medijima kako su u kontaktu sa igracima a istina je sasvim drugacija. dosta, da ne kazem svi ovi momci bi ostali u klubu da se sa njima na vrijeme, posteno razgovaralo. buduci da nije, da se niko nije udostojio da ih isprati i obrati im se poslije zadnjeg kola i zajednickog rucka, da su igrali za dz, da su ih tretirali kao poluretarde i cigane, ne treba da cudi da ljudi odlaze puni gorcine. i niko ovim momcima nece imati pravo da zamjeri kada potegnu pricu o naplati svojih potrazivanja pravnim putem!

neka im je sretno, gdje god da zavrse...

e da, za velez... mislim da bi od ovih momaka kojima je istekao ugovor vama bili interesaqntni ovi koji su vec pronasli angazmane, Kostic i Zeravica.
Avdukic i Stokic mislim da ce na drugu stranu, a ovi ostali ne vjerujem da su vam interesantni, Grujic i Jevtic...

pod ugovorom su ostali Redzic, Subic, Becelic, ali ne vjerujem da ce otici bez obestecenja...osim ako ne tuze klub pa dobiju raskid na stetu kluba.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 jun 2015, 19:18

Avdukić je, koliko imam ja informacije, vrlo blizu potpisa za Radnik. Nagovorio ga Mladen. :)

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 15 jun 2015, 20:45

bio je on tamo prije zize :D

modric

Post Postao/la modric » 17 jun 2015, 08:40

sta je sa jovicem zna li tko .....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 17 jun 2015, 19:35

Kakav je ovaj Jevtic? :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 jun 2015, 14:53

Jovic odlazi u Siroki...

Jevtic je mator, ali moze da vam pomogne. solidan stoper.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 20 jun 2015, 17:30

jovic ce iako ima vazeci ugovor dobiti ciste papire jer je zadnju platu dobi za januar mjesec koliko znam.
avdukic otisao u radnik,stokic na probi u africi,pilipovic i jeftic u vitezu,kostic u slobodi,zeravica u zrinjskom,grujic uzeo papire ali ce vjerovatno zavrsiti karijeru i jovic u sirokom.to je za sada 8 bitnih igraca borca,ostali su jos subic,becelic,predragovic a ni jedno pojacanje nije dovedeno do prozivke koja je planirana za sutra.
ako borac dobije licencu za pl bice jedan od sigurnih putnika za nizi rang.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 23 jun 2015, 16:42

worchester je napisao/la:jovic ce iako ima vazeci ugovor dobiti ciste papire jer je zadnju platu dobi za januar mjesec koliko znam.
avdukic otisao u radnik,stokic na probi u africi,pilipovic i jeftic u vitezu,kostic u slobodi,zeravica u zrinjskom,grujic uzeo papire ali ce vjerovatno zavrsiti karijeru i jovic u sirokom.to je za sada 8 bitnih igraca borca,ostali su jos subic,becelic,predragovic a ni jedno pojacanje nije dovedeno do prozivke koja je planirana za sutra.
ako borac dobije licencu za pl bice jedan od sigurnih putnika za nizi rang.
Jebote šta napraviše od kluba

I samo jako...
I have a dream

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 jun 2015, 22:04

Kakav je Pejaković i na kojoj poziciji igra,došao u Slobodu na probu

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 24 jun 2015, 22:08

hondas je napisao/la:Kakav je Pejaković i na kojoj poziciji igra,došao u Slobodu na probu
Moze detaljnije? Kako se zove? Ne sjecam se da je taj igrao u Borcu..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 jun 2015, 22:16

Nisu ime naveli,samo znam da je mlađi igrac.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 07 jul 2015, 01:41

I šta sad ? Stečaj sutra ? Znaci nema igranja u PL ? Klub je skroz sjeban.
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 jul 2015, 12:16

Jel ovo Borac fakat pred stecajem ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 jul 2015, 20:12

to niko ne zna, ali cinjenica je da sa ovim crvenim smradovima koji "vode" klub nema srece dugorocno.
nije nikako dobra situacija, blizu je katastrofe a najblazi scenario je da se skrpi nekako taj kes, sezonu da odigraju djeca i to je to... kupice se jos godina dana, opstanak je naucna fantastika. sa ovom ekipom nemamo sta da trazimo, vidjecete u privh 7-8 kola...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 jul 2015, 15:52

vlakanje je napisao/la:to niko ne zna, ali cinjenica je da sa ovim crvenim smradovima koji "vode" klub nema srece dugorocno.
nije nikako dobra situacija, blizu je katastrofe a najblazi scenario je da se skrpi nekako taj kes, sezonu da odigraju djeca i to je to... kupice se jos godina dana, opstanak je naucna fantastika. sa ovom ekipom nemamo sta da trazimo, vidjecete u privh 7-8 kola...
ma izvucicemo se mi opet, ali je stvar u tome da je ovo zivotarenje, svake godine ista prica - nemamo za licencu UEFA nemamo za PL i tako dogodine opet :) da nam hoce doci kakvi jaki sponzori... nesto tipa SA :) :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.