http://www.****/clanak/183897/kvalif ... -i-kosovom
Moderator/ica: Pasha
Samo da ne bude opet, ova utakmica u Viljnusu nam je nebitna bitna nam je pobjeda protiv Slovačke u Zenici.... idemo razvaliti ove Litvance i tamo i ovamo, Kosovo upisujem već dvije pobjede, oni su ipak klasa ispod svih nas, a Slovačka, šta znam oni jedini igraju kakav takav ozbiljan rukomet, ali pobjede ne bi smjele doći u pitanje...Unofficialpage je napisao/la:Kosovo republjik!!!!!!
Teška grupa, ali mislim da možemo biti prvi![]()
Šalu na stranu, ovo ako ne prođemo, nek' se ubiju.
Ali jedva čekam meč, BiH - Kosovo
Baraž, tamo valjda neka ekipa sa EP. Kao protiv Islanda.Chinaglia je napisao/la:kako sad ovo ide, je l' ako budemo prvi, idemo na SP, ili opet neki baraž?
Drug, pricamo o rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine...FaraonTM je napisao/la:Ovo bi morali riješiti 6-0 skorom.
Nema veze druže, ove reprezentacije su nivo ispod nas sigurno. Eventualno 1 poraz sve preko toga bi stvarno bila sramota. Naravno sramota u smislu da se smatramo repkom koja bi mogla biti ozbiljna u svijetu rukometa. Ako ćemo se i dalje zadržavati na ovom nivou na kojem smo sada onda i da ne odemo u baraž ne bi bila sramota.sajo10 je napisao/la:Drug, pricamo o rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine...FaraonTM je napisao/la:Ovo bi morali riješiti 6-0 skorom.
Kosovo je u trenutcima kada smo mi igrali kvalifikacije za EURO 2016 igralo predkvalifikacije za EURO 2018, igrali su u grupi sa velesilama rukometa, Italijom i Rumunijom a postigli su sljedeće rezultate.skyisthelimit je napisao/la:Zasto se Kosovo podcjenjuje. Ipak je to balkanska republika?
Slazem se ... ako sve ostane isto, Slovačka uzima grupu ...no rules je napisao/la:Ne smijemo se zavarti , Slovačka nije nimalo naivna ekipa ... u ekpi imaju 6-7 igrača iz Tatran Prešova ...i golmana Štohla , iako veteran još odlično brani u Motor Zaporožju , mi ako ne proširimo fond igrača teško možemo očekivati povoljan rezultat i iz Slovačke i Litvanije ...
Vjerovatno aludiras na to da bi bili u ovoj grupi B umjesto Bjelorusije, a zapravo da smo odigrali nerijeseno u Danskoj, isli bi na EP umjesto Crne Gore, tako da bi iz nase grupe na EP otisli mi, Danska i Bjelorusijabandit je napisao/la:Bili bi zadnji ... s tim da bi nas Island 'prosuo' da nam pokazu da smo ih u barazu uhvatili 'na krivu nogu' ...no rules je napisao/la:Kad pogledam ove grupe za Evropsko prvenstvo možda je i bolje što se nismo kvalifikovali ...kad budemo imali na svakoj poziciji po dva kvalitena igrača onda se možemo nečemu i nadati , realno da smo otišli na EP bili bi među zadnje 2-3 Reprezentacije ...
Grupa A (Krakov): Francuska, Poljska, Makedonija, Srbija.
Grupa B (Katovice): Hrvatska, Island, Bjelorusija, Norveška.
Grupa C (Vroslav): Španija, Švedska, Njemačka, Slovenija.
Grupa D (Gdanjsk): Danska, Mađarska, Rusija, Crna Gora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.