New York Knicks

IlCapitano
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la IlCapitano » 22 jun 2015, 23:57

invincible1921 je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Ma mislim da se Greivis zajebava tu.

Isto mislim da bi vam bilo najbolje, a i Phil ovih dana što sam čitao naslućuje na to, da ćete se pomaknuti par mjesta prema dole u draftu. Dobiti nekog dobrog igrača, možda šutera na dvojci, a onda sa svojim pickom uzeti Willie Cauley-Steina. Momak bi mogao biti novi Tyson Chandler što se zaštite reketa tiče, a onda bi mogli upariti Lovea ili Aldridgea sa njim u FA.
Nisam skonto sta bi bilo najbolje? Mislis da nam daju lupam Bledsoea i svoj pik ?
Ne, nego ja mislim, a i čitao sam ovih dana da je to realna mogućnost za vas, da napravite razmjenu sa nekom od ovih ekipa ispod vas u lutriji. Npr. Kingsi vam ponude Mclemorea i 6. pick za vaš 4. Vi sa tim 6. uzmete WCS-a i imate već Mclemorea i onda idete na LMA-a ili Lovea.

Jer Phil govori cijelo vrijeme kako mu treba dobar defanzivac u reketu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jun 2015, 00:00

IlCapitano je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Ma mislim da se Greivis zajebava tu.

Isto mislim da bi vam bilo najbolje, a i Phil ovih dana što sam čitao naslućuje na to, da ćete se pomaknuti par mjesta prema dole u draftu. Dobiti nekog dobrog igrača, možda šutera na dvojci, a onda sa svojim pickom uzeti Willie Cauley-Steina. Momak bi mogao biti novi Tyson Chandler što se zaštite reketa tiče, a onda bi mogli upariti Lovea ili Aldridgea sa njim u FA.
Nisam skonto sta bi bilo najbolje? Mislis da nam daju lupam Bledsoea i svoj pik ?
Ne, nego ja mislim, a i čitao sam ovih dana da je to realna mogućnost za vas, da napravite razmjenu sa nekom od ovih ekipa ispod vas u lutriji. Npr. Kingsi vam ponude Mclemorea i 6. pick za vaš 4. Vi sa tim 6. uzmete WCS-a i imate već Mclemorea i onda idete na LMA-a ili Lovea.

Jer Phil govori cijelo vrijeme kako mu treba dobar defanzivac u reketu.
Ja ja...pa dobro to ne bi bila losa opcija al da je pik do 10og najkasnije :)
=\_1921_/=

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jun 2015, 00:03

Ma Love ce u Lakerse, Aldridge u SAS, kakvi Knicksi

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jun 2015, 00:12

Vrlo vjerovatno, ali nije nemoguće. Ipak je to New York i imaju Mela koji je jaran sa pola lige.

A i ja da sam na njihovom mjestu bježao bi na Istok.

I da, ne moraš ponavljati sve što @cyber kaže. :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jun 2015, 00:15

Citas znaci forum Rocketsa i cybera

Cyber tito, 85% je pogodio, i ono sto promasi nije njegova krivica, sigurne se vode te diskusuje ali stvari se promjene

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jun 2015, 00:18

alemsa je napisao/la:Citas znaci forum Rocketsa i cybera

Cyber tito, 85% je pogodio, i ono sto promasi nije njegova krivica, sigurne se vode te diskusuje ali stvari se promjene
Ma ne čitam nego ovi na forumu Celticsa su kopirali to što je rekao, pa sam vidio. :mrgreen:

Bio Aldridge prošle sedmice u Bostonu sa Thomasom oko nekog humanitarnog događaja, pa se ponadali da će doći u Celticse ovo ljeto. :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jun 2015, 00:22

IlCapitano je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Citas znaci forum Rocketsa i cybera

Ma ne čitam nego ovi na forumu Celticsa su kopirali to što je rekao, pa sam vidio. :mrgreen:

Bio Aldridge prošle sedmice u Bostonu sa Thomasom oko nekog humanitarnog događaja, pa se ponadali da će doći u Celticse ovo ljeto. :mrgreen:
Ma meni reko jaran da ima rodjaka u americi koji sjedi sa prvom rodicom od LMA komsinice na kafama :D
=\_1921_/=

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jun 2015, 00:23

IlCapitano je napisao/la: Ma ne čitam nego ovi na forumu Celticsa su kopirali to što je rekao, pa sam vidio. :mrgreen:

Aha, pa postaje popularan, sigurno mnogi sa strane dolaze, nekad citam skroz lijevi bleacher report ono lik bukvalno kopiro rijeci Cybera :)

Ima neke konekcije, on je nesto u Rocketsima ali mu je neki rodzak ili buraz (govorio je davno zaboravio sam), ono u managmentu Rocketsa s Morijem, a ima i neke konekcije preko agenta.

Danas je reko LMA u Spurse (najvjerovatnije), Love u lakerse, i DeAndre mozda u Dallas.

Dosta raje konta da je on Morey ali eto

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 00:29

Mozda je isplatljivije da uzmu dobrog igraca za pick jer kao free agente nece imati nekog velikog izbora, dosta dobrih ode kada se matchiraju ponude.

A drugi razlog je jer Melo nema vremena da ceka Winslowa, Russella ili Porzignisa da se razvijaju..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 23 jun 2015, 00:30

ma nema sanse da se tradea pick.. ja se nadam da uzimamo Mudiaya jer je po meni najbolji igrac na ovom draftu (@invicible to je i jedan razloga zasto nebi Russela ako ovaj bude dostupan).. u FA nadam se da uhvatimo Monroea i Matthewsa i da nekome uvalimo Calderona (to je u ovom trenutku mozda i najbitnije jer je njegov ugovor kritičan)..
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 23 jun 2015, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jun 2015, 00:32

Pistons have interest in Hardaway Jr.: If you're looking for any clues regarding potential draft-night trades, here's one: the Detroit Pistons are said to have interest in trading for Tim Hardaway Jr. and have tried to engage the Knicks on a deal, per league ****.

Detroit may be looking to move guard Brandon Jennings because the organization traded for fellow guard Reggie Jackson last season. Jackson will be a restricted free agent this summer.

Jennings is entering the final year of his contract and will make $8.3 million next season. In a Jennings-for-Hardaway Jr. swap, the Knicks would likely have to use their trade exception and adjust their outgoing assets to make the deal work.

It's unknown if the Knicks would want to take Jennings' salary out without further enticement. It's also worth noting that former NBA star Tim Hardaway Sr., Hardaway Jr.'s father, is an assistant coach with the Pistons.
http://espn.go.com/blog/new-york-knicks ... ith-knicks

Ne bi bilo loše, ali poslije free agencyja, ali opet Timmy ima potencijal, šta ja znam wild card je on za sada.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jun 2015, 00:33

Carlo je napisao/la:
Pistons have interest in Hardaway Jr.: If you're looking for any clues regarding potential draft-night trades, here's one: the Detroit Pistons are said to have interest in trading for Tim Hardaway Jr. and have tried to engage the Knicks on a deal, per league ****.

Detroit may be looking to move guard Brandon Jennings because the organization traded for fellow guard Reggie Jackson last season. Jackson will be a restricted free agent this summer.

Jennings is entering the final year of his contract and will make $8.3 million next season. In a Jennings-for-Hardaway Jr. swap, the Knicks would likely have to use their trade exception and adjust their outgoing assets to make the deal work.

It's unknown if the Knicks would want to take Jennings' salary out without further enticement. It's also worth noting that former NBA star Tim Hardaway Sr., Hardaway Jr.'s father, is an assistant coach with the Pistons.
http://espn.go.com/blog/new-york-knicks ... ith-knicks

Ne bi bilo loše, ali poslije free agencyja, ali opet Timmy ima potencijal, šta ja znam wild card je on za sada.
Ma sad bi potpiso da ga damo za Jenningsa...kakav THJ fraer ove sezone imo sve ovlasti u timu nije mogo da se sastavi na parketu
=\_1921_/=

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jun 2015, 00:39

Ma Jennings je nekonstantan igrač, ali opet imao je odličan broj asistencija prošle godine. Imao je tekmi sa 20 asistencija, pa čini mi se 2x po 15. Nije loš PG, sazrio je, ali on je wild card na kvadrat.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 23 jun 2015, 00:43

bolje ostaviti Calderona nego uzeti klauna Jenningsa..
ovo jedino razmotrit u slucaju da je deal Jennings+pik za Calderon+Timmy pa da dobijemo na cap spaceu, a i tad bi se mislio..
#SuningOUT

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jun 2015, 00:54

Meni je ova opcija McLemore i 6-ti pik od Kingsa pravo dobra
=\_1921_/=

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jun 2015, 21:43

Chris Herring @HerringWSJ
Phil, on the percentage chance that Knicks would trade down (probably jokingly): "A small percentage. 5%. Whatever you pay in taxes."
Male su šanse da tradeujemo pick.
Chris Herring ✔@HerringWSJ
Phil says Melo was on the court shooting yesterday. Says Melo also sat on sidelines and watched some draftees work out here yesterday
Ian Begley @IanBegley
#Knicks Phil Jackson says the team is looking to purchase a 2nd round pick.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jun 2015, 22:22

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2015, 08:31

Carlo je napisao/la:http://www.nytimes.com/2015/06/28/sport ... -news&_r=0

Strašan članak
:tokralju: :tokralju:

Btw u kolko je draft :?:
=\_1921_/=

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2015, 00:55

Draft počinje uskoro :)

Idemo s bismillom.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 jun 2015, 00:59

Carlo je napisao/la:Draft počinje uskoro :)

Idemo s bismillom.
:D
Nek vam je sa srecom
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.