Ja očekujem dobru lovu za njega. Onog momenta kad napusti Želju, prepušten je sam sebi, kao i svaki drugi igrač. Ako je kvalitetan koliko mislimo da jeste, neće biti problema za njega gdje god da ode.propuh je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji misli da bi ovo Memiji syebalo karijeru kakve posudbe klinci palci.
Momak je u godinama kada treba da napreduje koracima naprijed i da igrau jacim ekipama, dok bi ovo bili koraci unazad.
Cak mislim da je Dinamo i NHL mali zalogaj za Memiju, idealno bi bilo da predje u neki manji klub u jacoj ligi gdje ce imati prostora za napredak ili ja previse ocekujem od ovog momka u buducnosti
Ne bih volio da ode u Dinamo, jer nam oni neće dati puno para za njega i vjerovatno ćemo imati veći procenat od njegovog narednog transfera. Ne treba nam taj rizik da ga prepustimo njima i da pratimo njegov razvoj u Lokomotivi ili nekoj filijali. Ima 19 godina, u Želji mu je odlično, reprezentativac je, konstantno napreduje i za dvije godine će biti kompletan igrač - kao Bajić. U Dinamu će biti još jedan talenat u nizu, a u Želji će mu se pokloniti dovoljno pažnje i utakmica da bude još bolji.