FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo krece se... Dolina's calling 

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
hajde momci sretno.....meni pisite minus, stvarno ne mogu....

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Vala ovo mi je tek druga utakmica polusezone koju cu da gledam sa sjevera milsim jug mi je drag ali vala iskreno nista nevidim a dodem da vidim nesto normalno i da podrzim zelju mogu to i sa sjevera hej grbavice i jer kada mi

svoj ti pos'o !
- ibrakadabra
- Kontakt:
1-0 popovic
zabio ga lazo opet
bravo lazo majstore
bravo lazo majstore
-
- Kontakt:
Kad prijeibrakadabra je napisao/la:1-0 popovic

Prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama
-
- Kontakt:
Čitam na prenosu 3500 ljudi na utakmici, imate isti problem kao mi , kod nas protiv rudara 5000, i jedna i druga cifera su sramotne, oba kluba se bore za duplu krunu, pa kad su zasluzili pravu posjetu ako ne sad. Sta sad cemo dolaziti na utkamice samo kad igraju atraktivni protivnici, a kao necemo kad igraju modrice rudari.
Mislio sam da vi ove godine nemate taj problem al ocito isti mentalitet, nazalost
Mislio sam da vi ove godine nemate taj problem al ocito isti mentalitet, nazalost
TREĆI PUT ČASTIMO !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Na stadionu oko 4000 gledalaca,Željo u prvih 15 minuta propustio 3 odlične šanse.
ljudi imal gdje jos prenos osim na sportsport
Stadion vidim odlicno, i nema 4000 sigruno...oko 3500, i navijanje je znalo biti puno bolje...ali dobro, tek je pocetak, mozda se razgalamiteibrakadabra je napisao/la:Na stadionu oko 4000 gledalaca,Željo u prvih 15 minuta propustio 3 odlične šanse.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
na radiu ili na sport-uborcev_navijac je napisao/la:Čitam na prenosu 3500 ljudi na utakmici, imate isti problem kao mi , kod nas protiv rudara 5000, i jedna i druga cifera su sramotne, oba kluba se bore za duplu krunu, pa kad su zasluzili pravu posjetu ako ne sad. Sta sad cemo dolaziti na utkamice samo kad igraju atraktivni protivnici, a kao necemo kad igraju modrice rudari.
borcev_navijac je napisao/la:Čitam na prenosu 3500 ljudi na utakmici, imate isti problem kao mi , kod nas protiv rudara 5000, i jedna i druga cifera su sramotne, oba kluba se bore za duplu krunu, pa kad su zasluzili pravu posjetu ako ne sad. Sta sad cemo dolaziti na utkamice samo kad igraju atraktivni protivnici, a kao necemo kad igraju modrice rudari.
slazem se upotpunosti al' jbg takav je nas mentalitet ... a i vrijeme zeza da je suncano sigurno bi bilo oko 7ooo
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
- Kontakt:
- ibrakadabra
- Kontakt:
2-0 popovic
hehe izgleda da ću naslutit 4 Lazina golaTMovac je napisao/la:što se utakmice sa Modričom tiće očekujem tvrdu tekmu sve dok ne padne prvi gol.a kada padne onda ide utrpavanje do kraja.očekujem Lazina 4 gola![]()
![]()

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ma ima preko 5 hiljada ljudi na stadionu mozda i vise, utakmica i nije nesto previse dobra
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prema prenosu ss.ba, izgleda da je prava opsada gola modrice ???sladoled je napisao/la:Ma ima preko 5 hiljada ljudi na stadionu mozda i vise, utakmica i nije nesto previse dobra
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Majestic-12 [Bot], strucnjak9, Yahoo [Bot] i 55 gostiju.