Ian Begley @IanBegley 7m7 minutes ago
#Knicks GM Steve Mills said recently that he'd already gotten calls from two GMs about trading their pick. He can expect many more now.
Ian Begley @IanBegley 7m7 minutes ago
#Knicks GM Steve Mills said recently that he'd already gotten calls from two GMs about trading their pick. He can expect many more now.
Iskopacemo nekog idiota koji ce propast kod nas...IlCapitano je napisao/la:Za koga ćete ga trejdati? Osim ako možda Cousins postane dostupan ja ne vidim nikog vrijednog top 5 picka...
Naravno da ne treba to i ja govorim. Ima itekako dobrih igraca za uzet.Carlo je napisao/la:Ne budite pesimisti. De malo pozitive.
Ne treba tradeovati pick. Svaki igrač od prvih 5 projected ima potencijal da bude zvijezda, uključujući Winslowa. Strpljenje.
Kako strpljenje kad je Melo u tridesetim?invincible1921 je napisao/la:Naravno da ne treba to i ja govorim. Ima itekako dobrih igraca za uzet.Carlo je napisao/la:Ne budite pesimisti. De malo pozitive.
Ne treba tradeovati pick. Svaki igrač od prvih 5 projected ima potencijal da bude zvijezda, uključujući Winslowa. Strpljenje.
http://nypost.com/2015/05/28/paul-mills ... ns-knicks/According to a **** close to Carroll, he has a desire to play for Knicks coach Derek Fisher, who used to be his workout partner in Southern California a few years back.
http://nypost.com/2015/04/14/this-impen ... next-year/“Most definitely,’’ Carroll said when asked if the Knicks would be a high consideration.“When guys talk about playing in certain places — they talk about Madison Square Garden and Staples Center. Those two places. New York has a lot to offer but at the end of the season, I’ll let my agent do that. We’ll keep our options and hopefully it will work out for the best.’’
e jbg nista ondaCarlo je napisao/la:Problem je u njegovom ugovoru, morali bi tradeovati isti iznos u ugovorima da bi se iznosi poklopili ili koristiti trade exception, a mi nemamo toliko potpisanih igrača. Jedino Mela možemo tradeovati, ali nema potrebe za to, a šanse su 1% da se to desiKada (i ako) ga budu tradeovali svakako da će morati prikačiti minimalno jedan pick prve runde, možda i jedan druge runde.
Sto ne bi RussellaJericho je napisao/la:koje su vam želje drafta raja?
moje su Mudiay, Winslow ili Hezonjaa nikako nebi volio da uzmemo Russella ili Porzingisa...
http://espn.go.com/blog/new-york-knicks ... ency-isiahIntervju Phila (I Millsa) danas:
Jackson said the Knicks will likely take a wing or a guard in the draft and try to fill their deficiencies in the front court through free agency.
“We’re going to have to search out some big men,” he said.
“We’re not interested in guys who are just interested in the money and in their branding. They have to have a little more to their life than just those selfish desires,” Jackson said.
Nisam skonto sta bi bilo najbolje? Mislis da nam daju lupam Bledsoea i svoj pik ?IlCapitano je napisao/la:Ma mislim da se Greivis zajebava tu.
Isto mislim da bi vam bilo najbolje, a i Phil ovih dana što sam čitao naslućuje na to, da ćete se pomaknuti par mjesta prema dole u draftu. Dobiti nekog dobrog igrača, možda šutera na dvojci, a onda sa svojim pickom uzeti Willie Cauley-Steina. Momak bi mogao biti novi Tyson Chandler što se zaštite reketa tiče, a onda bi mogli upariti Lovea ili Aldridgea sa njim u FA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.