http://sport24.ba/index.php/bh-fudbal/i ... a-grbavicuVirtu4l je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/dinamo-dovodio-p ... a/1370421/arena je napisao/la:Otvorim Jutarnji list veliki naslov "željin bek na meti dinama"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
baš me čudi da mi nemamo pare koje takav igrač zahtjeva.
ono kad pogledas nije lose bit u dobrim odnosima sa dinamom
jbg najjaci su ex yu klub, imaju pare igrace, redovno prave dobre transfere moze se tu svasta iskombinovat
i hoce li iko odgovorit sta je sa kvesom i zericem ??
jbg najjaci su ex yu klub, imaju pare igrace, redovno prave dobre transfere moze se tu svasta iskombinovat
i hoce li iko odgovorit sta je sa kvesom i zericem ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Otkud Ibanez sad
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- modusvivendi
- Kontakt:
Protivnici po mjeri u oba pretkola. Samo pristupiti ozbiljno prvom pretkolu i upisati pobjede u obje utakmice, a onda sta bude. A ja vjerujem u ove momke i u Odu, majstor je to samo takav, uvjerio nas je u prosloj polusezoni da je to istina.
Ljudi moji ja sam optimista, a najviše zbog Odovića. Nećemo se predati s kime god abd budemo igrali u drugon predkolu. Naša je prednost što Mađarima neće biti ni malo lagano protiv ovog drugoligaša, moža ih čak i iznenade. Dobro bi bilo da umorni uđu u utakmicu sa nama. Kako god i s kime god budemo igrali, imamo realnu šansu da prođemo. Mađarima je jedina prednost što imaju iskusnu ekipu i par igra ča koji su igrali u jakim ligama. Mi uz povoljan rezultat u gostima i pred punim Koševom prolazimo inšAllah 
- advanced1921
- Kontakt:
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
http://sport24.ba/index.php/bh-fudbal/i ... a-grbavicu
Momak je zvijer, valjda će se naći zajednički jezik
Momak je zvijer, valjda će se naći zajednički jezik
Ne vjerujem ovom portalu koji je najjaci na ovim prostorima, a ne nekom "sport24" 
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
dodušepijanBabo je napisao/la:Ne vjerujem ovom portalu koji je najjaci na ovim prostorima, a ne nekom "sport24"
al ono zadnja recenica jedini problem je plata koju mu zeljo ne moze datiVirtu4l je napisao/la:Zato Kvesa ne igra
Kako Jutarnji prenosi Ibanez odbio potpisati za Zvezdu, vjerovatno zbog Zelje
Muku mučimo da potpišu igrače iz naše lige i da sad na kraju potpiše Ibanez.
Muku mučimo da potpišu igrače iz naše lige i da sad na kraju potpiše Ibanez.
Ne bih se zacudio da izbace vijest da Željo pregovara sa Tevezom ali da je jedini problem plata koju mu Željo ne može dati 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne znam jesam li ja jedini koji misli da bi ovo Memiji syebalo karijeru kakve posudbe klinci palci.Virtu4l je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/dinamo-dovodio-p ... a/1370421/arena je napisao/la:Otvorim Jutarnji list veliki naslov "željin bek na meti dinama"
Momak je u godinama kada treba da napreduje koracima naprijed i da igrau jacim ekipama, dok bi ovo bili koraci unazad.
Cak mislim da je Dinamo i NHL mali zalogaj za Memiju, idealno bi bilo da predje u neki manji klub u jacoj ligi gdje ce imati prostora za napredak ili ja previse ocekujem od ovog momka u buducnosti
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Jooj sve se dogovori, ugodno čavrljane, vicevi frcaju, sve super i onda se sjete za platuŽeljooooo je napisao/la:Ne bih se zacudio da izbace vijest da Željo pregovara sa Tevezom ali da je jedini problem plata koju mu Željo ne može dati
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Cuj ti gluposti.Pa nek plate tranafer i nek decko ostane u zelji na posudbi!?propuh je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji misli da bi ovo Memiji syebalo karijeru kakve posudbe klinci palci.Virtu4l je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/dinamo-dovodio-p ... a/1370421/arena je napisao/la:Otvorim Jutarnji list veliki naslov "željin bek na meti dinama"
Momak je u godinama kada treba da napreduje koracima naprijed i da igrau jacim ekipama, dok bi ovo bili koraci unazad.
Cak mislim da je Dinamo i NHL mali zalogaj za Memiju, idealno bi bilo da predje u neki manji klub u jacoj ligi gdje ce imati prostora za napredak ili ja previse ocekujem od ovog momka u buducnosti
Sta sad treba ga skloniti od sredine gdje je i nastao i poslati u lokomotivu...fkt nigdjd veze
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ljudi dragi dinamo je vrhunska ekipa on kupi svake sezone 5-6 igraca ko sto su memija i ostavi ih na posudbi u maticnom klubu da vidi kako ce se napredovat i sta ce sa njim uradit....
=\_1921_/=
Ma neka oni plate kako treba pa neka ga salju u Kukesi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×