Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

1921
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la 1921 » 23 apr 2010, 14:29

Kapiten madridskog Reala Raul izjavio je da ne planira odlazak u penziju na kraju ove sezone, iako je o tome bilo riječi.
Legendarni 33-godišnji napadač Kraljevskog kluba planira igrati još barem jednu sezonu, ostao u Realu ili ne.

"Nemam namjeru da se penzionišem. Moja je želja da ostanem ovjde još godinu dana, ali ću na kraju ove sezone donijeti konačnu odluku o tome da li ostajem ili idem iz Madrida. Ja želim još igrati i to sam u mogućnosti", rekao je Raul.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2010, 17:13

L-Train je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:xavi ima 10 asistencija u primeri ove sezone! i prvi je asistent iste ispred messija sa 9 asistencija.
a jbo ga vise asistencija jel mozete s tim prestati,pa zar je toliko bitno ko ima vise asistencija...ono sto znamo i sto je najvaznije da je Xavi 10 puta bolji igrac od Marcela i kraj price :!:
o xaviu netreba ni pricat - meni nesto drugo nije jasno - prodate najkorisnijeg igraca Robena i dovedete Kaaku. Nikad mi necete biti jasni - kad vas Blaugrana dotukla 2:6 jedini koji je i valjo je bio Roben.
Roben i Guti su jedini korisni na onaj pravi nacin.. ostalo je furka .. Robenu skinut kapu... gdje su vam oci...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 apr 2010, 17:15

Andres je napisao/la:Taj segment sad znaci da je Marcelo dobar igrac jel ???? Poredit njega i Xavija je isto kao poredit Spaniju i Somaliju !
Xavi je jedan od 3 najbolja plejmejkera svih vremena , a Marcelo je jedna od 3 najvece kante svih vremena !
Sve si ti fino rek'o al' nauči više kad treba a kad ne treba pisat' uzvičnik .

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 apr 2010, 22:03

BoSna_pLayA je napisao/la:100. Miliona za Rooneya -.-
Porucujem Perezu da kupi Boga pa ce onda nadigrati Barcu
Ma Nijaz nama treba.ali mi osta onda Željo :lol: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 apr 2010, 09:33

LBJ MVP je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:100. Miliona za Rooneya -.-
Porucujem Perezu da kupi Boga pa ce onda nadigrati Barcu
Ma Nijaz nama treba.ali mi osta onda Željo :lol: :mrgreen:
koji Željo - jel onaj iz Visocke Bosne ? :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 13:28

Andres je napisao/la:Taj segment sad znaci da je Marcelo dobar igrac jel ???? Poredit njega i Xavija je isto kao poredit Spaniju i Somaliju !
Xavi je jedan od 3 najbolja plejmejkera svih vremena , a Marcelo je jedna od 3 najvece kante svih vremena !
Nisi pratio diskusiju zato nemoj letiti previse.

Ja sam rekao ovdje da je Marcelo drugi najbolji asistent lige, ima asistenciju manje od Messija i asistenciju vise od Xavija, i onda se je rodila ta diskusija da Xavi ima vise asistencija sto nije tacno. Da je Marcelo jednako dobar kao XAvi, to sigurno nije.

Ako je Xavi jedan od tri najbolja plejmejkera svih vremena, onda je ocito kako ti imas najvise 18 godina kao i ja, te da smo nogomet poceli ono stvarno pratiti prije par godina.

bparena je napisao/la:
o xaviu netreba ni pricat - meni nesto drugo nije jasno - prodate najkorisnijeg igraca Robena i dovedete Kaaku. Nikad mi necete biti jasni - kad vas Blaugrana dotukla 2:6 jedini koji je i valjo je bio Roben.
Roben i Guti su jedini korisni na onaj pravi nacin.. ostalo je furka .. Robenu skinut kapu... gdje su vam oci...
Ne pratis Real i nisi ga ove sezone gledao vise od pet puta. Nemoj mi govoriti da jesi zato sto lazes i ako jesi, ja sam upravu jer ja tako kazem :geek:

Znas li ti zasto je Robben napustio Real Madrid? Ajd mi samo to reci, pa cu ti ja onda reci da si pogrijesio, jer znam da ces pogrijesiti.

2006 lover

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 24 apr 2010, 16:56

Veliki Raul se vraca na La Romaredu gdje je debitovao za Real prije 16 god 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:15

uvijek sam govorio da je Mallenco najbolji sudac u Spaniji ali dvoumim se. Nije sudio cist penal nad Higuainom. Ronaldo imao sjajnu prigodu ali kakva odbrana golmana Zaragoze. Ubijamo ih.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:25

slika

Evo tog penala.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2010, 20:28

LINK!?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:33

ja ga nemam :D gledam na tv :d

slika

Evo jos jedne slike tog penala.

Ove sezone je Guti cak 7 puta pogodio precku odnosno stativu kada je on sutirao ili kada je nekome asistirao pa ovaj pogodio... veceras je to sedmi put uradio Raul :) Steta sto nije usla, udari u stativu

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:43

slika

evo da ne bi isli na njihovu temu, da pokazemo malo sudijske odluke na Barcinoj utakmici. Kod treceg gola je Ibra napravio faul nad igracem Zaragoze udarivsi ga urkom u prsa - a to mozete vidjeti ovdje:

[youtube][/youtube]

Kod prvog gola Barce Jeffren je pao, a potom je i ustao te je dirao loptu rukom

[youtube][/youtube]

Ja bas i ne bi rekao da je dirao rukom jer nisam siguran, ali tako pisu :D

slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2010, 20:45

Ne gleda mi se utakmica,s obzirom kako Real igra :( :( :(
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:50

Nail for Real je napisao/la:Ne gleda mi se utakmica,s obzirom kako Real igra :( :( :(
ni meni da budem iskren :D rasuli ih prvi 15 minuta i kako je vDV izasao, odmah pala igra

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 apr 2010, 20:51

joj casilas ako je to faul, onda na svakoj utakmici treba biti po 200 faulova najmanje.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2010, 20:51

Ovakvom igrom Real Madrid nece osvojiti Primeru.SRAMOTA!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2010, 20:53

Wolverine je napisao/la:joj casilas ako je to faul, onda na svakoj utakmici treba biti po 200 faulova najmanje.
Ako ,mislis na situaciju sa Eliseuom,imam samo jedan odgovor:
PROVOKACIJA!! :evil: :evil:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 20:54

Wolverine je napisao/la:joj casilas ako je to faul, onda na svakoj utakmici treba biti po 200 faulova najmanje.
na koje mislis srce, onaj ibrin faul, ili ovo kad su srusili pipitu?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 apr 2010, 20:54

mislim na ibru, ne gledam reala.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 24 apr 2010, 20:55

Jbt ne gotivim real ali bi volio da osvojite tu primeru , da ne bude nista od toliko utrosenih novaca :). ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.