NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

PlavoZuti
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la PlavoZuti » 22 jun 2015, 03:32

bogami ove godine ce bit gusto......Jajce, Zvjezda, bit ce tu i Lukavcani, Banovici, Gorazde, Kakanj...
Bit ce ujednaceno od 1-8
Jos ispada iz lige vise jer se PL smanjuje za 4 pozicije, znaci 16 -2 sto ispadnu i jos 4 sto se liga umanjuje znaci...iz PL moguce da ispadne 6 iz federacije uz jedan tim koji ulazi 5 timova ispada plus 4 koja ispadaju da bi napravili mjesto za timove koji ulaze iz drugih liga....znaci da bi bio siguran izbjegnes zadnjih 9 pozicija.....ako ispadnu dva iz RS....onda zadnjih 7

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2015, 12:30

PlavoZuti je napisao/la:bogami ove godine ce bit gusto......Jajce, Zvjezda, bit ce tu i Lukavcani, Banovici, Gorazde, Kakanj...
Bit ce ujednaceno od 1-8
Jos ispada iz lige vise jer se PL smanjuje za 4 pozicije, znaci 16 -2 sto ispadnu i jos 4 sto se liga umanjuje znaci...iz PL moguce da ispadne 6 iz federacije uz jedan tim koji ulazi 5 timova ispada plus 4 koja ispadaju da bi napravili mjesto za timove koji ulaze iz drugih liga....znaci da bi bio siguran izbjegnes zadnjih 9 pozicija.....ako ispadnu dva iz RS....onda zadnjih 7
Banovici :nene: Gorazde :nene: Kakanj :nene: Otisli su im najbolji igraci....
Izmedju nas Metalleghea ili Zvijezde ce se borti za 1 mjesto drug jer sa ovim igracima sto trebamo dovest i ja se nadam da ce doci kod nas imat cemo najbolje igrace ikad u Bratstvu sto su igrali tako da ima nade za prvo mjesto :kafa:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 jun 2015, 14:20

GracanicaAA je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:bogami ove godine ce bit gusto......Jajce, Zvjezda, bit ce tu i Lukavcani, Banovici, Gorazde, Kakanj...
Bit ce ujednaceno od 1-8
Izmedju nas Metalleghea ili Zvijezde ce se borti za 1 mjesto drug jer sa ovim igracima sto trebamo dovest i ja se nadam da ce doci kod nas imat cemo najbolje igrace ikad u Bratstvu sto su igrali tako da ima nade za prvo mjesto :kafa:
Uz svo duzno postovanje prema vama ali vi necete biti ozbiljan konkurent za PL,jer vi bez privatnog novca, kao ostalom i mi ,nema te sta traziti , uspjeh za Bratstvo i Radnicki da izborimo opstanak sledece sezone a to nece biti sramota reci jer ce ispasti najmanje 6 ekipa znaci medju 10 ekipa plus naredne sezone 4-5 staropremier-ligasa i ova liga bi bila savrsena za Gracanicu i Lukavac,,,Po meni glavni i najozbiljniji bi trebali biti Jajcani uz Zvijezdu. Ali sigurno je jedno, onaj ko odradi dobar "posao" u Januaru taj ce biti i glavni kandidat.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2015, 14:24

sodaacm je napisao/la: Uz svo duzno postovanje prema vama ali vi necete biti ozbiljan konkurent za PL,jer vi bez privatnog novca, kao ostalom i mi ,nema te sta traziti , uspjeh za Bratstvo i Radnicki da izborimo opstanak sledece sezone a to nece biti sramota reci jer ce ispasti najmanje 6 ekipa znaci medju 10 ekipa plus naredne sezone 4-5 staropremier-ligasa i ova liga bi bila savrsena za Gracanicu i Lukavac,,,Po meni glavni i najozbiljniji bi trebali biti Jajcani uz Zvijezdu. Ali sigurno je jedno, onaj ko odradi dobar "posao" u Januaru taj ce biti i glavni kandidat.
Drug moram se nasmijati hahahahah :lol:
Vama odlaze bitni igraci to je prvo, dok nama ABD dolaze Bitni igraci sa kvalitetom i gdje ti vidis to da bih mi mogli borit za opstanak sa ovom kvalitetom igraca koju cemo dovesti njih bar 4-5...
Al dok ti saznas tko su ako potpisu i bude zvanicno mislim da ces pisat da bih mi mogli biti 1-3 pozdrav :wave:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 jun 2015, 14:30

Vama odlaze bitni igraci to je prvo, dok nama ABD dolaze Bitni igraci sa kvalitetom i gdje ti vidis to da bih mi mogli borit za opstanak sa ovom kvalitetom igraca koju cemo divesti njih bar 4-5...
Al dok ti saznas tko su ako potpisu i bude zvanicno mislim da ces pisat da bih mi mogli biti 1-3 pozdrav :wave:
Ja samo govorim realno , mozes ti dovesti 20 igraca i sta onda? Ja ti govorim da vas klub kao i Radnicki nema ambicije za PL , barem mi se tako cini, prosle sezone ne lazu ali jos je rano o tome govoriti

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2015, 14:33

sodaacm je napisao/la:
Vama odlaze bitni igraci to je prvo, dok nama ABD dolaze Bitni igraci sa kvalitetom i gdje ti vidis to da bih mi mogli borit za opstanak sa ovom kvalitetom igraca koju cemo divesti njih bar 4-5...
Ja samo govorim realno , mozes ti dovesti 20 igraca i sta onda? Ja ti govorim da vas klub kao i Radnicki nema ambicije za PL , barem mi se tako cini, prosle sezone ne lazu ali jos je rano o tome govoriti
Ma ne ok je to, nego ti govoris da bih se mi mogli borit za opstanak mislim da cemo i ove sezone uvjeren sam da cemo zavrsiti opet u top 3 ekipe lige...
Realno je i to sto Daso govori idemo u PL dobro ono sve ide, ali na kraju svake sezone se mi zeznemo i onda sve padne u vodu i mozes ga j*bati.
Mislim da taj film neces gledati da se Radnicki i Bratstvo bore za opstanak drug jer cemo mi uvijek biti tu negdje na sredini tabele ili u top 5... :salut:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 jun 2015, 14:50

sodaacm je napisao/la:
Ma ne ok je to, nego ti govoris da bih se mi mogli borit za opstanak mislim da cemo i ove sezone uvjeren sam da cemo zavrsiti opet u top 3 ekipe lige...
Realno je i to sto Daso govori idemo u PL dobro ono sve ide, ali na kraju svake sezone se mi zeznemo i onda sve padne u vodu i mozes ga j*bati.
Mislim da taj film neces gledati da se Radnicki i Bratstvo bore za opstanak drug jer cemo mi uvijek biti tu negdje na sredini tabele ili u top 5... :salut:
Govorim ti mala je razlika od druge do 9-10 pozicije koje su sigurne za opstanak sledece sezone...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 22 jun 2015, 15:02

Vidim krenula je euforija i priča o PL :damn: :facepalm: . Uz nas računa se na Jajce i Gradačac kao najveće konkurente a svi zaboravljate Gabelu. Plus što NS FBiH ima "obavezu" prema njima ove sezone zbog dešavanja u zadnjem kolu u Doboju. A ima negdje i nacionalni ključ, ove sezone ušao Bošnjački klub a naredne mora ući Hrvatski. Nažalost to je naša realnost :plac: :oops:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 22 jun 2015, 17:14

Glavni favorit za prvo mjesto su Zvijezda i Metalleghe a za mjesto od 3.-10.Bratstvo,Budućnost,Radnički,Orašje,Sloga Lj,Gošk,Rudar K,Jedinstvo.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 jun 2015, 18:43

1.zvijezda
2.bratsvo
Nek se ostali poredaju kako hoce:-)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 jun 2015, 18:52

Bit ce ujednaceno od 1-8
Samo Husic papire uzeo.
1947!

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 22 jun 2015, 19:11

glavni kandidat za ispasti ove sezone je GORAZDE i PODGRMEC tu vise nema para
pogotovo u gorazdu posto klub napusta onaj koji ga je finansiro,zatim ova 3 sto su
upala su isto glavni kandidati a ostala mjesta ce se traziti zavisno koliko ce ih ispadati

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jun 2015, 21:45

Hahahahahaha vidim ljudi pričaju koji će biti igrači u Bratstvu samo mogu reci da ce biti 4-5 igrača kvalitete ko Huseinbasic naravno tu je i golman za kojeg će se svi iznenaditi

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 jun 2015, 22:01

Šta je to druže Huseinbasica pokazao gdje god je igro istjeran ke bio radi pijancenja. Šta mu je reko u Istri Tener ti si ovo prebazisao tako se ponašas odmah idi u dinamo

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 22 jun 2015, 22:05

GracanicaAA je napisao/la:Hahahahahaha vidim ljudi pričaju koji će biti igrači u Bratstvu samo mogu reci da ce biti 4-5 igrača kvalitete ko Huseinbasic naravno tu je i golman za kojeg će se svi iznenaditi
I sad kao ti važan imaš neke informacije :crazy: Napiši nešto konkretno i zvanično ako imaš.Pa i budala zna da će doći 5-6 igrača kao i svake godine.Ti znaš imena al nesmiješ objavit...daj ba ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 22 jun 2015, 22:13

reddragon001 je napisao/la:Šta je to druže Huseinbasica pokazao gdje god je igro istjeran ke bio radi pijancenja. Šta mu je reko u Istri Tener ti si ovo prebazisao tako se ponašas odmah idi u dinamo
Brzi je za ovu ligu beton i rado bi ti njega vidio u Zvijezdi ;) ne dipr.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 22 jun 2015, 22:19

Bio je on zimus pa je otjera prema tome nek se još dokazuje

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jun 2015, 22:22

brzi bi bio zvijezdi najjace pojacanje kada bi dosao.on kakav god je zabit ce preko deset golova za sezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 jun 2015, 14:29

cokara je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Hahahahahaha vidim ljudi pričaju koji će biti igrači u Bratstvu samo mogu reci da ce biti 4-5 igrača kvalitete ko Huseinbasic naravno tu je i golman za kojeg će se svi iznenaditi
I sad kao ti važan imaš neke informacije :crazy: Napiši nešto konkretno i zvanično ako imaš.Pa i budala zna da će doći 5-6 igrača kao i svake godine.Ti znaš imena al nesmiješ objavit...daj ba ;)
Pa drug dok bude Zvanicno znat cete i vi jbg...Nisam vazan nego samo govorim da su igraci dobre kvalitete i za PL ne samo za Prvu ligu FBiH.

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jun 2015, 14:43

cokara je napisao/la:
Pa drug dok bude Zvanicno znat cete i vi jbg...Nisam vazan nego samo govorim da su igraci dobre kvalitete i za PL ne samo za Prvu ligu FBiH.
Tek kada smo ispali u ovu ligu, odnosno vratili se u PL, vidio sam koja je razlika izmedju ove dvije lige. Ta prica "mogu igrati i u PL" je dobra da se okaci macku o rep. Oni da mogu igrati, igrali bi. Svjetlosnu godinu je PL ispred u svakom segmentu i garantujem da bi odlican igrac Prve lige bio ispodprosjecan u PL. Tim sa kojim smo mi poceli proslu sezonu bio je dobar da se njime proseta u Prvoj ligi, medjutim da nije doslo do velikog reza na zimskoj pauzi vjerujem da bi s onom ekipom bili na granici ispadanja. Mladost DK ako zadrzi kostur ekipe, tj. ako ne napravi temeljite promjene u igrackom kadru biti ce medju glavnim kandidatima za ispadanje. Zivi bili pa vidjeli ;).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.