BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
To je to za danas? :O
Ipak ne
Ipak ne

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dančević ispao, Berrer ga porazio. Ima Mirza dobru šansu za MD
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nemoguce pa kod njih se vidi jos barem sat vremena
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hej braco draga patnje. Kao da igraju na sljaci a ne na travi pa se ne moze svoj servis zadrzati. Ovog covjeka treba izbjegavat pratiti. Nije bas dobar,osim za kladionicare.
BosnaE
Kakvu vezu ima Dancevic sa Mirzom?Unofficialpage je napisao/la:Dančević ispao, Berrer ga porazio. Ima Mirza dobru šansu za MD
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bolje je za aldina sto nema tie breaka,po mom misljenju ima vise sanssi kad se igra na razliku gemova.
7-7 !!
7-7 !!
FK Sarajevo !
Hajde Aldinu,makar do 2 kola
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikakve, pomiješao sam Krajičeka i Dančevićabhsport je napisao/la:Kakvu vezu ima Dancevic sa Mirzom?Unofficialpage je napisao/la:Dančević ispao, Berrer ga porazio. Ima Mirza dobru šansu za MD

Aldin izgubio, iako je i u 3. setu imao break prednosti ali nije uspio to zadržati. 6-7/ 6-4 / 7-9
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Malo li je loser-a na ATP Tour-u kao naseg Aldina. Dva puta imati break za finu lovu i nesto bodova i ne moci ga potvrditi je fakat odlika iznimno mentalno slabog igraca. I to se zna na Tour-u, dabome. Mozes gubiti od Aldina 3:6, i 4:5, kao nekoliko puta, i ne sekirati se jer se covjeku uvijek tada "stegne" ruka i izgubi set a kasnije i mec. Znao je to izgleda i slabi Rus koji je fino profitirao danas. Tesko mi je ogaditi naseg igraca, ali Aldin je najblizi tome! Na zalost, Antalija mu ne gine uskoro.
Steta za Aldina, ali ovo se moglo i ocekivati. Rus nije neki igrac, ali zna iskoristiti ponudjeno. Aldin mora sacekati ipak neki drugi GS da napravi korak vise. Sad su sve oci uprte u Mirzu.
I Damira naravno
I Damira naravno

Ako cete iskreno ja se zbog Aldina ne sikiram, kao ni zbog tome, no kada igraju dzumi i mirza tada je vec druga stvar. Nadam se da Mirza kao i Damir(izjavio je cini mi se da prati forum) nekad u slobodno vrijeme navrati na ovaj forum i pogleeda kolko ga gotivimo i da mu to da barem malo motiva da igra bolje i da nas obraduje. Mi smo toliko bolesni da damira u ranim jutarnjim satima protiv Puetza pratimo preko bet-a da tako reci "svrsavamo" od srece kada ima stream ili tv prenos kada igraju nasi teniseri. Pa nase radovanje kada oni prodju kolo kvala ili se plasiraju u MD je jace nego kod Srba kada Djokovic osvoji GS
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
esprit24 je napisao/la:Ako cete iskreno ja se zbog Aldina ne sikiram, kao ni zbog tome, no kada igraju dzumi i mirza tada je vec druga stvar. Nadam se da Mirza kao i Damir(izjavio je cini mi se da prati forum) nekad u slobodno vrijeme navrati na ovaj forum i pogleeda kolko ga gotivimo i da mu to da barem malo motiva da igra bolje i da nas obraduje. Mi smo toliko bolesni da damira u ranim jutarnjim satima protiv Puetza pratimo preko bet-a da tako reci "svrsavamo" od srece kada ima stream ili tv prenos kada igraju nasi teniseri. Pa nase radovanje kada oni prodju kolo kvala ili se plasiraju u MD je jace nego kod Srba kada Djokovic osvoji GS
Dok nisam naletio na ovu temu mislio sam da ne postoje ljudi koje baš toliko zanima Damir i ostali teniseri. Hvala Bogu pa ima takvih... Iako nisam dugo na forumu čini mi se da je ovo najpozitivnija i (da tako kažem) najvedrija tema. I to što kažeš, nadam se da i ljudi koje pratimo nekad nalete na ovu temu pa vide da ima i onih kojima je više stalo do njih nego do, npr, nogometne ili neke druge repke

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima nas dosta što pratimo. Nema trollera, jest da ima nekad psujemo ali to je više što se iznerviramo zbog poraza i što ih zaista volimo i hoćemo bolje rezlutate.
Propustio si prošle godine AO, ludnica je tad bila
Propustio si prošle godine AO, ludnica je tad bila

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Za mene Aldin ne moze nikad biti u rangu sa mirzom i damirom,zbog one mrlje iz Davis cupa,to mi ga je ogadilo za sva vremena.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Pa čovjek je u pravu bio, stavili su Tomu da igra umjesto njega iako je bio bolje rangiran od Tome samo zbog nacionalnosti da zadovolje hrvatski narod u Mostaru.
Ma kakav DC, da su pametni, nijedan od njih ne bi igrao DC...apsolutno ništa nisu dužni ni savezu, ni državi
Niko ne zna tacne razloge,sta i kako je bilo,to samo oni znaju izmedju sebe,i ako je bilo tako trebao je reci a ne naveo je da je razlog povreda a onda je otputovao za Brazil,i Damir se onda morao vuci po terenu tri dana uzastopno.Galion je napisao/la:Pa čovjek je u pravu bio, stavili su Tomu da igra umjesto njega iako je bio bolje rangiran od Tome samo zbog nacionalnosti da zadovolje hrvatski narod u Mostaru.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.