Ti rece nema pojma, ne zna zabit goMinjore je napisao/la:Thiago 3x
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
izgleda da ga nema protiv ovih maltezana, samo da ga ne cekamo cjelu polusezonuElegant je napisao/la:Moze li Tiago igrati u europi ili mora cekati radnu dozvolu ili sta vec ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovo je kao da nasi igraju sa nasim pionirima, cisto bezveze tekma. Sad ce biti da je ovaj Tiago ravan Adrianu. Kad bude neki jaci protivnik, makar iz nase lige onda tek mozemo vidjeti otprilike nesto.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a radna dozovola i jos neki papiri ?Format je napisao/la:Sta cijelu polusezonu,pa traje rok,samo da potpise
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma mislio sam na te radne dozvole, glupa papirologija ne znam kava je situacija sa njim oko togaFormat je napisao/la:Sta cijelu polusezonu,pa traje rok,samo da potpise
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ja sam rekao da je kao munja brz al da je slab u zavrsnici.. Nigdje spomenuo nisam da nema pojma..samogrbavica je napisao/la:Ti rece nema pojma, ne zna zabit goMinjore je napisao/la:Thiago 3x
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Vidicemo Motu protiv Zrinjskog u cetvrtak.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Koje su sanse da bude spreman za 2. pretkolo?
Dati mu ugovor i odmah sređivati te papire, da mu neko sve objasni sta on treba i da se to sredi sto prije.
Ima šlifa u njemu, ta brzina ako nista.
Ima šlifa u njemu, ta brzina ako nista.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 22 jun 2015, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Niko od nas nije uživo gledao Tiaga da možemo reci o kakvom se igracu radi(mislim na utakmice, ne treninge). Po video klipovima kao što kaže @Minjore kao munja je brz, ali je u završnici slab, ako mu popravimo završnicu dobili smo fenomenalnog igraca..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Slazem se da Medjugorje nije adekvatan protivnik za neku ozbiljnu ocjenu,ali zabiti 3 gola nije lahko ni na treningu,tako da..
Pisao sam ranije ovdje da bi sudci po onom klipu momak mogao biti najugodnije izenadjenje ovog prelaznog roka
Brz,prodoran,dobro kretanje u napadu,evo donekle je to danas i opravdao 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Tiago Farias de souza još petanest prezimena i na leđima jednostavno piše Thiaguinho. Prodajemo ga u Benficu aBd 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
bolje da može i međugorju nego da ne može ni međugorju. vidjećemo protiv pravih protivnika, ali nešto umije čim ga je oda uopšte zadržao tu.
Nije Sedorf, nije van Bommel, to je nas Tiago Farias 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra članak u Avazu: "Dinamo odustao od Memije, nova meta Tiago Farias" 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Bilo bi dobro da ga imamo za drugo pretkolo.
AsharaK je napisao/la:Nije Sedorf, nije van Bommel, to je nas Tiago Farias
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.