GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

marconato
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:52

@ Signore, ma znam Cufrea, kako necu znati...Gledao ga uzivo 2005. Zvezda - Roma 3-1, a sada strepimo od nekih Kazahstanaca, Jermena... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:54

Ma nisam cuo za covjeka od kad je otisao iz Dinama. Sad kad ovaj zvezdas spomenu koji je zadnji kod njih valjao meni Cufre pade napamet. Jbt, pa stvarno muka na tom lijevom bocnom.

A jbg, mi isto strepimo protiv svih mogucih, danas Mamic kaze da je moglo bolje, a izvukli prvaka Luksemburga, a cilj grupna faza LP :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jun 2015, 14:31

Konačno danas malo više vijesti oko Dinama. Na pressici u maksimirskom salonu je bilo svečano, službeno su predstavljena ovosezonska pojačanja u obrani Gordon Schildenfeld i Borna Barišić.

slika

Trener Zoran Mamić se osvrnuo na priče o transferima, nova pojačanja su na vidiku:

- Mogu reći da postoji dosta upita i ponuda za naše igrače koje hladno odbijamo. Bilo je ponuda i raspitivanja za Soudanija, Pjacu, Ademija, Pivarića, Hodžića, Husejinovića, Radonjića... Ima dosta toga što je očekivano za ovaj period. Što se tiče dolazaka, ima nekoliko igrača u obrani i veznom redu koje bi možda željeli vidjeti u Dinamu, ali ni s jednim nismo otišli još daleko u pregovorima. Sve ćemo vidjeti.

A čini se kako i stanje sa ozljedama ide nabolje:

- Pavičić će ići s momčadi u Sloveniju, a što se tiče drugih probleme ima Radonjić koji je kod nas ozlijeđen. On je malo forsirao na kraju sezone u Istri jer je htio pomoći klubu u borbi za ostanak pa tako sada treba malo dulje za povratak. Husejinović se lakše ozlijedio protiv Pleternice, no neće biti dulje pauze, a krajem tjedna bi i Antolić trebao početi trčati.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 23 jun 2015, 14:34

Čini se kako je Said ipak vratio povjerenje modre struke ovog proljeća na treninzima, imajući u vidu da su ga zimus htjeli zajedno s Addyjem negdje na posudbu poslati.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 jun 2015, 16:17

Memija iz Zelje bi mogao u Dinamo. Vrlo eksplozivan i atraktivan mladi igrac. Mozda i najkvalitetniji uz Hadziahmetovica mladi igrac u BiH.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 jun 2015, 19:44

slika

Pa ima li dna? :rol: :rol: :rol:

Kakav podsmjeh od kluba :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jun 2015, 19:55

Ma meni genijalno :lol: :lol: Da mi nije mrsko napravio bi istu takvu sliku i stavio majica - hamburger = 20kn. Isplati se, svi na Plitvice :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 jun 2015, 20:55

Cico Kranjčar: Ja sam uvijek otvoren za povratak u Dinamo

http://www.24sata.hr/nogomet/cico-kranj ... amo-425216

I sa tri promila bolji je od ovih Mamicevih dupelizaca sto ih reda iz dana u dan :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2015, 22:55

bazero je napisao/la:slika

Pa ima li dna? :rol: :rol: :rol:

Kakav podsmjeh od kluba :rol:
Ček,šta je ovo? :lol:

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 24 jun 2015, 23:16

Signore je napisao/la:Cico Kranjčar: Ja sam uvijek otvoren za povratak u Dinamo

I sa tri promila bolji je od ovih Mamicevih dupelizaca sto ih reda iz dana u dan :mrgreen:
Onu sramotu sa Eduardom mu neću nikad oprostiti. Nisam baš uvjeren da je trener za Dinamo, mekan je previše, treba tu čvršća ruka. Iako bi istini za volju Židak vjerojatno slavio veliki povratak svojeg suborca u alkoholu, kolumna za kolumnom o povratku 'purgerskog Dinama' i zazivanje Nikinog povratka. :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 03:03

Nisam mnogo pratio Dinamo proteklu godinu, ali vidim stalno se po medijima pominje ovaj Pjaca...Sad pogledam malo klipove po yubitou :mrgreen: , strasan igrac! Jel' on neki krilni napadac ili cisti centarfor?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jun 2015, 09:26

marconato je napisao/la:Nisam mnogo pratio Dinamo proteklu godinu, ali vidim stalno se po medijima pominje ovaj Pjaca...Sad pogledam malo klipove po yubitou :mrgreen: , strasan igrac! Jel' on neki krilni napadac ili cisti centarfor?
Ma krilo čisto, ima rođo sve predispozicije sa 20 godina...brzina, kontrola lopte, dribling, udarac, duel, izdržljivost...vjerujemo svi da će biti zvijer. Već sad jest za naše prilike, kako i sam Signore kaže, vjerojatno najbolji igrač u Dinamu. Još ima tu i tamo neke mušice, ali sve to dolazi s iskustvom.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 10:09

Vidim da je opasan...Brz, jak, tehnika na zavidnom nivou, dobar sut...Ko vam je jos iz te generacije uopsteno najveca nada? Recimo da ste igrali ovo U20 SP kako bi vam izgledala ekipa? Znam jos za Jedvaja, Pašalića, Halilovića...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jun 2015, 11:27

Ma ima svake godine dobar broj igrača izađe, iz Dinama sigurno 50% ovih najjačih. Evo ovako nekako, otprilike, malo širi popis:

94: Kovačić, Pašalić, Pavičić, Šimunović, Kolinger, Mikanović
95: Jedvaj, Rog, Pjaca, Livaković, Kolar, Perica, Brkić, Bartolec
96: Halilović, Fiolić, Mamić, Ćaleta-Car
97: Ćorić, Balić, Vlašić, Sosa

Po pozicijama ovako, donja je prva postava:

slika

Nemamo pravog izrazitog centarfora izuzev Perice, pa sam morao gurnut Pjacu u tu ulogu, a jako veliki broj plemenitih veznjaka, nekad imam osjećaj da samo njih proizvodimo (Ćorić, Halilović, Kovačić, Pavičić, Rog, Vlašić, donekle Pašalić i Balić iako oni više stražnji vezni). Ima tu još dosta solidnih mladih igrača, poglavito veznjaka/krila (J. Mišić, P. Mišić, Čanađija, Krovinović, Roguljić, Lulić, Radošević, Tudor, Jukić, možda čak Maloku i Špehar), poneki defenzivac (Perić, Capan, Prenga) ali teško ih je sviju 'natrpat' u jednu reprezentaciju. :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jun 2015, 11:55

spajk je napisao/la:
Signore je napisao/la:Cico Kranjčar: Ja sam uvijek otvoren za povratak u Dinamo

Onu sramotu sa Eduardom mu neću nikad oprostiti. Nisam baš uvjeren da je trener za Dinamo, mekan je previše, treba tu čvršća ruka. Iako bi istini za volju Židak vjerojatno slavio veliki povratak svojeg suborca u alkoholu, kolumna za kolumnom o povratku 'purgerskog Dinama' i zazivanje Nikinog povratka. :D
To je bilo u reprezentaciji, pa me boli tuki. Nema nikakve veze s Dinamom :mrgreen:

A ne mozes reci da je losiji trener od Ivankovica, Jurcica, Cacica ili Zokija. Covjek je prvi uveo Dinamo u grupnu fazu LP. Jest to bila strasna generacija, ali je Celtica tako sredio da ce se ta pobjeda pamtiti vjerojatno vise nego onaj remi na Old Trafordu i stavljat ce ju se odmah do petarde Partizanu. Jest tad lose krenuo u skupinama, ali porazi kod Porta i Olympiakosa? Ne vjerujem ni da bi Zajec izvukao nesto bolje. Trebali su dobiti Ajaxa na Maksimiru, ali se vratilo poslije u Amsterdamu. Bila je to jedna od najboljih europskih sezona, a Dinamo je, mogu slobodno reci popusio zbog sistema takmicenja. Danas zavrsiti drugi u grupi znaci igrati osminu finala, a tada zavrsiti drugi u grupi je znacilo da da se svoje odigrao. Sezonu kasnije izmjene sistem takmicenja, drugi ide dalje, treci u Kup UEFA i Dinamo zavrsi cetvrti. Jednostavno nije bilo sudjeno.

Mislim da je Cico mozda i najbolji hrvatski trener. Ako ne najbolji onda medju tri najbolja definitivno. Od svih hrvata on i Pamic su jedini koje bi bas pozelio za trenera Dinama.
marconato je napisao/la:Nisam mnogo pratio Dinamo proteklu godinu, ali vidim stalno se po medijima pominje ovaj Pjaca...Sad pogledam malo klipove po yubitou :mrgreen: , strasan igrac! Jel' on neki krilni napadac ili cisti centarfor?
Dok je momak igrao u Lokomotivi ja sam stalno skrecao pozornost na njega. Lokomotiva je to jedno vrijeme igrala mozda i najljepsi nogomet u ligi. I onda nakon jednog prijelaznog roka par igraca dodje u Dinamo, a on ostane tamo. Nisam mogao vjerovati, ali je momak docekao svoju priliku i iskoristio ju kao malo tko. Po meni je trenutno najbolji igrac Dinama, a ima 20 godina. Mogu slobodno reci da ce napraviti bolju karijeru nego Halilovic, ali se nadam da ce se zadrzati u Dinamu puno duze nego Halilovic. Djeluje mi kao igrac kojem se ne zuri vani. Isto tako mi djeluje i Coric. Doduse, on je vec bio vani, opekao se pa se vratio. Tko zna, mozda mu je on malo objasnio da vani i nije toliko bajno. Vidi to sad i taj spomenuti Halilovic koji je s Barcom B ispao u trecu ligu. On ce vjerojatno u Sevillu na posudbu, a mislio je da ce igrat s Messijem od prvog dana :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jun 2015, 12:06

Ne znam Rođo, nije Cico loš, ali mislim da može i bolje. Meni su bolji od Hrvata Prosinečki, Bilić, Bjelica, Pamić, Soldo, a i Katanec mi se čini dobrim izborom, i on je nekad bio u Dinamu 80-ih. Zajec je isto gospodin, ali nisam baš uvjeren u njega i Kranjčara.

Ivković, Ivanković, Jurčić bi bili ok treneri da nisu podložni utjecajima sa strane, da se tako izrazim. Čačić je sprdnja obična na razini Lončarevića. Zoki nije trener za mene, iako me ne bi čudilo da ga kroz koju godinu zovne primjerice Bochum ili Bayer, ima veze tamo u Njemačkoj.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jun 2015, 12:45

Vozdra! Kakav je bio Tomislav Barbarić dok je igrao za vas, i kakav je danas dok igra u Splitu, onako općenito??
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jun 2015, 13:07

spajk je napisao/la:Ne znam Rođo, nije Cico loš, ali mislim da može i bolje. Meni su bolji od Hrvata Prosinečki, Bilić, Bjelica, Pamić, Soldo, a i Katanec mi se čini dobrim izborom, i on je nekad bio u Dinamu 80-ih. Zajec je isto gospodin, ali nisam baš uvjeren u njega i Kranjčara.

Ivković, Ivanković, Jurčić bi bili ok treneri da nisu podložni utjecajima sa strane, da se tako izrazim. Čačić je sprdnja obična na razini Lončarevića. Zoki nije trener za mene, iako me ne bi čudilo da ga kroz koju godinu zovne primjerice Bochum ili Bayer, ima veze tamo u Njemačkoj.
Soldo mi je nikakav, Katanec OK, ali ni blizu Cice. Prosinecki i Bjelica su mi tu negdje, ali opet ispod Cice. Bilic je tu jedini koji bi mogao parirati Cici, ali nema bas puno iskustva, a taj nebi dosao u Dinamo nikad. Pamic mi je dobar samo zbog karaktera. I kad ne postavi dobru taktiku znam da ce igraci trcat i borit se da im nebi je*p mater.

Ivkovic bi mogao postati pravi trener da je bio u nekom drugom klubu i nakon nekog vremena otisao vani u neki prosjecan klub. On je bio u Lokomotivi samo zbog toga sto je mislio da je sljedeca stepenica Dinamo. On i Mamic ocito nisu na istoj valnoj duzini, jer bi ga ovaj sigurno uzeo u Dinamo. Sta je Ivkovic trpio u Lokomotivi to nebi nitko. Svako pola godine mu izmjene kompletan kadar i covjek opet zavrsi na vrhu. Pa da imas Ronalda u ekipi to ti nebi odgovaralo. On je meni s tim dokazao da je dobar trener, jer je svaki put brzo poslozio momcad koja je igrala i dobro i lijepo. Uvijek su imali po 4-5 poraza u nizu, al svatko upadne u crnu seriju. Nit je on Mourinho, nit je Lokomotiva Real pa da se ocekuje da se to ne desava.

Ivankovic je dobar trener, ali je Mamic od njega napravio sprdnju. Da je otisao nakon onog dvoranskog prvenstva danas bi bio idol navijaca. Jurcic svojom pojavom nasmijava ljude, ali mislim da on nije los trener. On je trener za klub gdje nema velikog pritiska. Kako je u Slavenu radio fantastican posao zbog kojeg je i dospio u Dinamo. U Dinamu bi mozda prosao u nekim drugim vremenima, ali je sad ispao sprdnja. Jos i sam kaze da bi se opet vratio u Dinamo. Mislim da on zna da se ljudi sprdaju s njim, ali je to jace od njega. Mozda ljubav prema Dinamu, a mozda ljubav prema parama? Rekao bi da mu se pomijesa to dvoje i da postane potpuno nemocan :lol:
FrancescoTotti je napisao/la:Vozdra! Kakav je bio Tomislav Barbarić dok je igrao za vas, i kakav je danas dok igra u Splitu, onako općenito??
U Dinamu los, u Lokomotivi OK, u Splitu ga nisam bas toliko gledao, a ono sto sam gledao mi se cinilo OK za klub koji u HNL-u zavrsi na sredini tablice.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2015, 14:01

spajk je napisao/la:Ma ima svake godine dobar broj igrača izađe, iz Dinama sigurno 50% ovih najjačih. Evo ovako nekako, otprilike, malo širi popis:

94: Kovačić, Pašalić, Pavičić, Šimunović, Kolinger, Mikanović
95: Jedvaj, Rog, Pjaca, Livaković, Kolar, Perica, Brkić, Bartolec
96: Halilović, Fiolić, Mamić, Ćaleta-Car
97: Ćorić, Balić, Vlašić, Sosa
Mislio sam isljucivo na generaciju 95 i mladji, jer su samo oni mogli nastupiti na U20 SP, ali nema vezem poenta je da imate kao i mi dosta mladih i talentovanih igraca! Neka samo 20-30 % njih naprave vrhunske ili solidne karijere, sto se igrackog dijela tice, to je super za reprezentaciju!

P.S. Pašalić je isto 95, a ne 94...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 25 jun 2015, 14:39

Hm, čudno, bio sam uvjeren da je '94...nije ni bitno, opet solidna selekcija, jedino bez Kovačića, Šimunovića i Pavičića, umjesto njih bi vjerojatno bili Capan, Balić i Perica...ima tu odličnih igrača, ali bitnije svakako da oni izgrade individualne karijere i budu škvadra u a-selekciji, naši ionako uvijek loši na tim juniorskim prvenstvima.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.