GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

spajk
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 12:23

Dobar ždrijeb, još dvije pripremne utakmice za Dinamo. Treba izać sa mladim snagama u obje utakmice, igračima koji su gladni i željni dokazivanja treneru, da se održi svježina, poštedi ove iskusnije i bitnije i sačuva od ozljeda. Mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema, ipak je to amaterska ekipa.

Treba naravno navijati i za autsajdere da izbace ove nositelje, Steaua bi se recimo mogla 'opeći' u Slovačkoj ili APOEL kontra Vardara. Dobro je i što je Dinamo ovakvim ždrijebom praktički 'osigurao' minimalno šest utakmica u Europi ove godine, a ako se još nekoga prođe u naredna dva pretkola i dodatnih 6 najesen.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 12:47

Slozio bi se s tim da treba igrati s mladim zeljznim dokazivanja. Ove staronje bi odradile utakmicu kao da je Zadar tu, bez ikakvog zanimanja i sa podcjenjivanjem. Mladi bi grizli da se dokazu, a onda imamo punu mrezu protivnika i razlog za zadovoljstvo.

Tesko se moze desiti da Dinamo bude nositelj u play offu, previse ekipa treba ispasti pa necu nesto ni navijati za to ispadanje. Manje vise mi svejedno, jer je gotovo nemoguce da ih toliko ispadne.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 12:56

Ja navijam prije svega da Dinamo bude pravi, sa puno boljom obranom nego prošle godine, bez ozljeda, s jednakim napadačkim učinkom i igrom na rezultat. Ako se te stvari poklope, ni Liga Prvaka nije nedostižna, ma tko bio sa druge strane. Recimo, jedna utakmica zadnjih godina o kojoj se ne priča previše a odigrana je skoro savršeno je sa PSV-om doma, bez navijača, kad je bilo 0-0. Mislim da je ekipa sad još jača i kad bi obrana radila kao tada (Tanac je istina bio trener) onda bih bio vrlo zadovoljan. Još sad imamo i Pjacu i Henriqueza prema naprijed...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 13:05

Sve to stoji, ali jako dobro znamo kako Dinamo igra male utakmice i koliko se lose odigra. Zato bolje poslat djecu da ove rastave na proste faktore.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2015, 13:26

Signore je napisao/la:Opet Fola
:puke:

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 13:28

Vjerujem da bi tu Cekici, Hodžić, Gojak, Olmo, Sosa uz par iskusnijih u obrani koji znaju podviknut (Eduardo, Schildenfeld) najbolje to odradili. Govorio sam inače o jačim utakmicama, ne o ovim s Folom u prethodnom komentaru.

slika

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 22 jun 2015, 16:53

Najbolji protivnik za isprobat ove naše mlade nade da pokažu što znaju i da se još poneki dodatno iskažu.
YNWA
Dinamo Zagreb

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 16:55

Navodno bi se Radonjić mogao prodat u Belgiju, točnije Genk, s obzirom da su oni propustili osigurati usluge drugog hrvatskog centarfora Ivana Santinija koji je prešao u rivalski Standard iz Liegea.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:00

Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 18:06

Najborbeniji igrač kojeg pamtim, ljubimac navijača, igrač topovskog udarca i odličnog ubačaja, brz, motoričan, prodoran, ali i nije baš odgovoran pretjerano u igri, donekle slabija tehnika, zna mu 'pobjeć' lopta. Stagnirao u Dinamu punih 6 godina, nemam osjećaj da je bolji bio sa 26 nego sa 20. Žrtva stalne promjene trenera. Jedno vrijeme ga htjeli i u reprezentaciju, koštao 3 milijuna na tm.de, dok nije došao Cufre i 'oteo' mu mjesto.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:08

U svakom slucaju klasa za naseg Andjelkovića! Samo da ga ne gledam vise... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:09

marconato je napisao/la:Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Prije je bio puno bolji, s vremenom sve losiji i losiji, zato i jest dobio ispisnicu. U obrani nikad nije bio nesto, prema naprijed je znao biti dobar, ponajvise zbog toga sto je brz pa kad se igra s prosjecnim ekipama on ih trkom ubije na boku. Nikad on nije bio neka igracina, ali je bio borben, uvijek je igrao 120%, pruzao je maksimum i navijaci su ga zbog toga volili i cijenili. To je nestalo zadnju sezonu-dvije, pocela su pljuvanja po njemu i otjeran je. Dinamo i Hrvatska opcenito muku muce najvise s lijevim bocnim, a on je otjeran. Mislim da sam ti s tim rekao sve, mada on mozda proradi, nikad se ne zna. Addy je kod vas bio najbolji igrac lige, a u Dinamu ne moze meda. Mozda Ibanez bude nesto suprotno.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:15

Aha...Ma volio bih ja njega kako god, kazem, od Andjelkovića ne moze biti gori!

P.S. Addy nikad nije bio najbolji igrac lige! Jeste smatran za potencijala i imao je par odlicnih meceva (ukljucujuci i derbi), ali je znao i dobrano kiksnuti...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 18:16

Imao je potencijal biti igračina, sigurno ga se moglo u pravo vrijeme sa 21 godinom prodat za par milijuna eura. Šteta što se nije radilo bolje sa njim i Tomečakom, Dinamo bi danas imao Cafua i R.Carlosa na bekovima, ljudi fantastični prema naprijed, sjajan centaršut, prodorni i borbeni. Usporedba Signorea sa Addyjem je skroz odgovarajuća, i ja sam Addyja u Dinamu dočekao kao 'ozebao sunce'.

Morales, Sammir, Rukavina su još neki koji padaju na pamet kad se govori o 'neiskorištenim potencijalima'.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:18

Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos

Ma Ibanez ako se bude trudio bit ce vam dobar. Ako mu se ne bude dalo igrati bit ce za k*. Kao sto kolega rece, tehnika mu i nije jaca strana, trkom i borbenoscu je sve nadoknadjivao i takav igrac mora svaku utakmicu igrati 100% da bi rekao da ima nesto od njega.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:28

Signore je napisao/la:Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos
Ma drugo je to sto vam je neko rekao...On nije bio ni njabolji igrac Zvezde, a kamoli lige s obzirom da su za Partizan tada igrali Cleo, Savić, Krstajić, Vukić...ali nebitno sada :)

Nase prve opcije za poziciji beka su bili Antonov (medjutim ne mozemo se nositi sa fin. ponudama sa zapada, Ofk ce napraviti milionski transfer) i Rodić iz Zenita (pozajmicu), ali Rusi nesto zatezu, tako da smo se izgleda bacili na Ibaneza... ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:32

Ma sretno vam bilo :mrgreen: Ja ga u Dinamu nebi vise pozelio, ali realno, Zvezda je ispod Dinama i vi bi se mozda mogli zadovoljiti takvim igracem. Doduse, sto se te pozicije tice, u Dinamu bi i ja dobio sansu da igram lijevog bocnog s obzirom da konkurencije nema. Sve gori od goreg. Tek ovi juniori i kadeti sto dolaze daju neku nadu pa bi mozda cak Ibanez mogao i u Dinamu igrati, ali biti jedan od losijih iako stalno u prvih 11.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2015, 18:37

Cuti, ovaj kod nas sto sada igra nosi titulu sigurno najgoreg lijevog beka u istoriji kluba, a konkurencija je veoma zestoka :mrgreen:

Mi krstenog lijevog beka nismo imali jos od Lukovića, doduse, bio je i Dusko Tošić, bas u generaciji s Addy-em, ali je on kod nas vise igrao stopera.. ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2015, 18:45

Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea. On je zadnji Dinamov sto je valjao, a otisao je 2011. Odigrao je dvije fantasticne sezone, bio je jedan od rijetkih kojem se skandiralo sa sjeverne tribine, a nakon njegovog odlaska kao razlog se najvise navodila ta ljubav s navijacima koju mu Mamic nije mogao oprostiti.

Prije Dinama igrao u Romi, Monacu... Otisao je negdje u Meksiko, gdje je sad nemam pojma. Nakon njega sve katastrofa. Sad ima ovaj mali Sosa koji rastura u omladincima i mladoj reprezentaciji. Ima i mladi Petar Mamic, ali on je sad izasao iz juniora, igra u Lokomotivi, tj. nesto i ne igra, kao da se pogubio iako sam ga jednom gledao tamo i bio je fenomenalan. Od njega sam ocekivao puno jer je bio i kapetan juniora, najbolji igrac na mnogim turnirima, bio je velika nada, a onda odjednom kao da nije ni postojao. Nadam se da ce se on probuditi ili barem Sosa. U Hrvatskoj nema postenog lijevog bocnog.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 22 jun 2015, 18:47

Signore je napisao/la:Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea.
Rođo, Cufre je nedavno prestao igrat, 37 mu je na leđima. :D

Manđa službeno u Juventusu, Dinamu ide oko 500 tisuća eura od transfera. Treba navijat za ove naše najskuplje igrače da se što češće prodaju, najbolje ovako ko Manđa, svake godine po jedan transfer. :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.