GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Dobar ždrijeb, još dvije pripremne utakmice za Dinamo. Treba izać sa mladim snagama u obje utakmice, igračima koji su gladni i željni dokazivanja treneru, da se održi svježina, poštedi ove iskusnije i bitnije i sačuva od ozljeda. Mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema, ipak je to amaterska ekipa.
Treba naravno navijati i za autsajdere da izbace ove nositelje, Steaua bi se recimo mogla 'opeći' u Slovačkoj ili APOEL kontra Vardara. Dobro je i što je Dinamo ovakvim ždrijebom praktički 'osigurao' minimalno šest utakmica u Europi ove godine, a ako se još nekoga prođe u naredna dva pretkola i dodatnih 6 najesen.
Treba naravno navijati i za autsajdere da izbace ove nositelje, Steaua bi se recimo mogla 'opeći' u Slovačkoj ili APOEL kontra Vardara. Dobro je i što je Dinamo ovakvim ždrijebom praktički 'osigurao' minimalno šest utakmica u Europi ove godine, a ako se još nekoga prođe u naredna dva pretkola i dodatnih 6 najesen.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Slozio bi se s tim da treba igrati s mladim zeljznim dokazivanja. Ove staronje bi odradile utakmicu kao da je Zadar tu, bez ikakvog zanimanja i sa podcjenjivanjem. Mladi bi grizli da se dokazu, a onda imamo punu mrezu protivnika i razlog za zadovoljstvo.
Tesko se moze desiti da Dinamo bude nositelj u play offu, previse ekipa treba ispasti pa necu nesto ni navijati za to ispadanje. Manje vise mi svejedno, jer je gotovo nemoguce da ih toliko ispadne.
Tesko se moze desiti da Dinamo bude nositelj u play offu, previse ekipa treba ispasti pa necu nesto ni navijati za to ispadanje. Manje vise mi svejedno, jer je gotovo nemoguce da ih toliko ispadne.
Ja navijam prije svega da Dinamo bude pravi, sa puno boljom obranom nego prošle godine, bez ozljeda, s jednakim napadačkim učinkom i igrom na rezultat. Ako se te stvari poklope, ni Liga Prvaka nije nedostižna, ma tko bio sa druge strane. Recimo, jedna utakmica zadnjih godina o kojoj se ne priča previše a odigrana je skoro savršeno je sa PSV-om doma, bez navijača, kad je bilo 0-0. Mislim da je ekipa sad još jača i kad bi obrana radila kao tada (Tanac je istina bio trener) onda bih bio vrlo zadovoljan. Još sad imamo i Pjacu i Henriqueza prema naprijed...
Sve to stoji, ali jako dobro znamo kako Dinamo igra male utakmice i koliko se lose odigra. Zato bolje poslat djecu da ove rastave na proste faktore.
Signore je napisao/la:Opet Fola

Izbori

Vjerujem da bi tu Cekici, Hodžić, Gojak, Olmo, Sosa uz par iskusnijih u obrani koji znaju podviknut (Eduardo, Schildenfeld) najbolje to odradili. Govorio sam inače o jačim utakmicama, ne o ovim s Folom u prethodnom komentaru.

Najbolji protivnik za isprobat ove naše mlade nade da pokažu što znaju i da se još poneki dodatno iskažu.
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Navodno bi se Radonjić mogao prodat u Belgiju, točnije Genk, s obzirom da su oni propustili osigurati usluge drugog hrvatskog centarfora Ivana Santinija koji je prešao u rivalski Standard iz Liegea.
Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Najborbeniji igrač kojeg pamtim, ljubimac navijača, igrač topovskog udarca i odličnog ubačaja, brz, motoričan, prodoran, ali i nije baš odgovoran pretjerano u igri, donekle slabija tehnika, zna mu 'pobjeć' lopta. Stagnirao u Dinamu punih 6 godina, nemam osjećaj da je bolji bio sa 26 nego sa 20. Žrtva stalne promjene trenera. Jedno vrijeme ga htjeli i u reprezentaciju, koštao 3 milijuna na tm.de, dok nije došao Cufre i 'oteo' mu mjesto.
U svakom slucaju klasa za naseg Andjelkovića! Samo da ga ne gledam vise... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prije je bio puno bolji, s vremenom sve losiji i losiji, zato i jest dobio ispisnicu. U obrani nikad nije bio nesto, prema naprijed je znao biti dobar, ponajvise zbog toga sto je brz pa kad se igra s prosjecnim ekipama on ih trkom ubije na boku. Nikad on nije bio neka igracina, ali je bio borben, uvijek je igrao 120%, pruzao je maksimum i navijaci su ga zbog toga volili i cijenili. To je nestalo zadnju sezonu-dvije, pocela su pljuvanja po njemu i otjeran je. Dinamo i Hrvatska opcenito muku muce najvise s lijevim bocnim, a on je otjeran. Mislim da sam ti s tim rekao sve, mada on mozda proradi, nikad se ne zna. Addy je kod vas bio najbolji igrac lige, a u Dinamu ne moze meda. Mozda Ibanez bude nesto suprotno.marconato je napisao/la:Zvezda hoce vaseg bivseg beka Luisa Ibaneza! Ja ga se sjecam onako kao kroz maglu, nije los bio, motorican, prodoran...Moze li mi neko vise reci o njemu? Hvala
Aha...Ma volio bih ja njega kako god, kazem, od Andjelkovića ne moze biti gori!
P.S. Addy nikad nije bio najbolji igrac lige! Jeste smatran za potencijala i imao je par odlicnih meceva (ukljucujuci i derbi), ali je znao i dobrano kiksnuti...
P.S. Addy nikad nije bio najbolji igrac lige! Jeste smatran za potencijala i imao je par odlicnih meceva (ukljucujuci i derbi), ali je znao i dobrano kiksnuti...
Imao je potencijal biti igračina, sigurno ga se moglo u pravo vrijeme sa 21 godinom prodat za par milijuna eura. Šteta što se nije radilo bolje sa njim i Tomečakom, Dinamo bi danas imao Cafua i R.Carlosa na bekovima, ljudi fantastični prema naprijed, sjajan centaršut, prodorni i borbeni. Usporedba Signorea sa Addyjem je skroz odgovarajuća, i ja sam Addyja u Dinamu dočekao kao 'ozebao sunce'.
Morales, Sammir, Rukavina su još neki koji padaju na pamet kad se govori o 'neiskorištenim potencijalima'.
Morales, Sammir, Rukavina su još neki koji padaju na pamet kad se govori o 'neiskorištenim potencijalima'.
Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos
Ma Ibanez ako se bude trudio bit ce vam dobar. Ako mu se ne bude dalo igrati bit ce za k*. Kao sto kolega rece, tehnika mu i nije jaca strana, trkom i borbenoscu je sve nadoknadjivao i takav igrac mora svaku utakmicu igrati 100% da bi rekao da ima nesto od njega.
Ma Ibanez ako se bude trudio bit ce vam dobar. Ako mu se ne bude dalo igrati bit ce za k*. Kao sto kolega rece, tehnika mu i nije jaca strana, trkom i borbenoscu je sve nadoknadjivao i takav igrac mora svaku utakmicu igrati 100% da bi rekao da ima nesto od njega.
Ma drugo je to sto vam je neko rekao...On nije bio ni njabolji igrac Zvezde, a kamoli lige s obzirom da su za Partizan tada igrali Cleo, Savić, Krstajić, Vukić...ali nebitno sadaSignore je napisao/la:Nama ovdje netko rece da je bio najbolji igrac lige, zato sam ocekivao da bude zmaj, a na kraju ispao kokos

Nase prve opcije za poziciji beka su bili Antonov (medjutim ne mozemo se nositi sa fin. ponudama sa zapada, Ofk ce napraviti milionski transfer) i Rodić iz Zenita (pozajmicu), ali Rusi nesto zatezu, tako da smo se izgleda bacili na Ibaneza...

Ma sretno vam bilo
Ja ga u Dinamu nebi vise pozelio, ali realno, Zvezda je ispod Dinama i vi bi se mozda mogli zadovoljiti takvim igracem. Doduse, sto se te pozicije tice, u Dinamu bi i ja dobio sansu da igram lijevog bocnog s obzirom da konkurencije nema. Sve gori od goreg. Tek ovi juniori i kadeti sto dolaze daju neku nadu pa bi mozda cak Ibanez mogao i u Dinamu igrati, ali biti jedan od losijih iako stalno u prvih 11.

Cuti, ovaj kod nas sto sada igra nosi titulu sigurno najgoreg lijevog beka u istoriji kluba, a konkurencija je veoma zestoka
Mi krstenog lijevog beka nismo imali jos od Lukovića, doduse, bio je i Dusko Tošić, bas u generaciji s Addy-em, ali je on kod nas vise igrao stopera..

Mi krstenog lijevog beka nismo imali jos od Lukovića, doduse, bio je i Dusko Tošić, bas u generaciji s Addy-em, ali je on kod nas vise igrao stopera..

Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea. On je zadnji Dinamov sto je valjao, a otisao je 2011. Odigrao je dvije fantasticne sezone, bio je jedan od rijetkih kojem se skandiralo sa sjeverne tribine, a nakon njegovog odlaska kao razlog se najvise navodila ta ljubav s navijacima koju mu Mamic nije mogao oprostiti.
Prije Dinama igrao u Romi, Monacu... Otisao je negdje u Meksiko, gdje je sad nemam pojma. Nakon njega sve katastrofa. Sad ima ovaj mali Sosa koji rastura u omladincima i mladoj reprezentaciji. Ima i mladi Petar Mamic, ali on je sad izasao iz juniora, igra u Lokomotivi, tj. nesto i ne igra, kao da se pogubio iako sam ga jednom gledao tamo i bio je fenomenalan. Od njega sam ocekivao puno jer je bio i kapetan juniora, najbolji igrac na mnogim turnirima, bio je velika nada, a onda odjednom kao da nije ni postojao. Nadam se da ce se on probuditi ili barem Sosa. U Hrvatskoj nema postenog lijevog bocnog.
Prije Dinama igrao u Romi, Monacu... Otisao je negdje u Meksiko, gdje je sad nemam pojma. Nakon njega sve katastrofa. Sad ima ovaj mali Sosa koji rastura u omladincima i mladoj reprezentaciji. Ima i mladi Petar Mamic, ali on je sad izasao iz juniora, igra u Lokomotivi, tj. nesto i ne igra, kao da se pogubio iako sam ga jednom gledao tamo i bio je fenomenalan. Od njega sam ocekivao puno jer je bio i kapetan juniora, najbolji igrac na mnogim turnirima, bio je velika nada, a onda odjednom kao da nije ni postojao. Nadam se da ce se on probuditi ili barem Sosa. U Hrvatskoj nema postenog lijevog bocnog.
Rođo, Cufre je nedavno prestao igrat, 37 mu je na leđima.Signore je napisao/la:Bolje da ste oko bacili na Leonarda Cufrea.

Manđa službeno u Juventusu, Dinamu ide oko 500 tisuća eura od transfera. Treba navijat za ove naše najskuplje igrače da se što češće prodaju, najbolje ovako ko Manđa, svake godine po jedan transfer.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.