Hvala ti Boze

amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci kakav je ovaj trener rahimic sto je dosao u mladost...bio je u velezu dvije sezone...pozzz
shaman7 je napisao/la:Epizoda u Veležu mu i nije nešto dobra bila. Mislim da je on (nisam 100 posto siguran) u Švicarskoj imao školu fudbala gdje je radio sa najmladjim. Onda je došao u Velež, odmah bio gurnut u vatru, borba za Evropu ovo ono, nije se snašao. Pored toga mu se uprava mješala u rad, gdje je on "udario šakom od stol" i otišao, što znači da je trener kojima ima karakter i nikom ne da da mu se mješa u njegov rad. Nakon toga je otišao u Slogu, 2. liga jug, sa njima pravio odlične rezultate, sve dok nije ispao u kupu od Zrinjskog i to rezultatom 3:2 , što je odličan rezultat. Tu su ga smijenili opet, tako da mislim da je u njegovoj karijeri dosta nepravde nad njim nekako izvršeno. Ne mogu ti reći da je dobar za vas, ne znam ko vam je trener do sada bio, ali mislim da je kvalitetan i da može voditi solidno ekipu u PL. Nažalost i vi ste debitanti, pretpostavljam da ne očekujete odmah vrh tabele bez obzira na pare koje imate. Lijep pozdrav i sretno, dobrodošli u Mostarziher je napisao/la:Pozdrav. Zanima me da mi odgovorite kakav je Ibro Rahimic kao trener, posto je kod Vas bio dvije sezone a sad je preuzeo Mladost.
Unaprijed hvala na odgovoru
Dobar je to trener, samo mu je mana sto nije znao lupit šakom od sto kad su ga pojedinci "zajahali" ko konja.amar009 je napisao/la:moze li mi neko reci kakav je ovaj trener rahimic sto je dosao u mladost...bio je u velezu dvije sezone...pozzz
izgleda da ima istine u ovome.RamizBegovic je napisao/la:Jeli istina ovo za stadion ili je samo furka
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako- ... /150622004
shaman7 je napisao/la:Sretan 93. rođendan Fudbalskom klubu Velež iz Mostara
Suska se suskaAlemC85 je napisao/la:malo ste poranili sa rođendanomili nešto znate pa ste ovako sretni
Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
Ma bola , ima ga Tana u kesi, vidit ces na skupstinidime je napisao/la:Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
To i mislimdime je napisao/la:Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.