gleaj Tarzana lijevo :kava

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Presidential candidate Laporta announces that Eric Abidal (35) will become Barcelona's new sports director if he's elected next month.
The decision on the kit design for the 2016/2017 season has already been made. The home shirt will again have vertical stripes. [sport]

Barto ne daje lažna obećanja.Presidential candidate Bartomeu could soon announce a pre-deal of his candidacy with a Spanish player who currently plays in the Liga. [md]
Dobro je pa Puyol nije dosao u sorcu i polo majici sa grbom Barce.Rajaz je napisao/la:gleaj Tarzana lijevo :kava
[img]https://pbs.twimg.com/media/CH9t5hsWwAAi9Of.jpg/img]
Ne provociraj momčino.JamesJoyce je napisao/la:Dobro je pa Puyol nije dosao u sorcu i polo majici sa grbom Barce.
JamesJoyce je napisao/la:Dobro je pa Puyol nije dosao u sorcu i polo majici sa grbom Barce.Rajaz je napisao/la:gleaj Tarzana lijevo :kava

Koke?Presidential candidate Bartomeu will announce in the week before elections a pre-deal with Spanish midfielder who plays in the Liga. [sport]
Znam, ali sada piše veznjak.Donnie Darko je napisao/la:Postavio si to već jednom na ovoj stranici.
Uh, da barMisterGuardiola je napisao/la:Isco
Pa Koke ili ovaj iz Valencie. Ja ne vidim trećeg.hule_barca je napisao/la:Barto ima asa u rukavu. Ako je već ovako tajno, sigurno je neko top ime. Koke mi pada prvi na pamet. Isco čisto sumnjam, ipak je to Madrid.
i ja mislim da je to Semir Cerić....nema ko drugi iz Primerehule_barca je napisao/la:Barto ima asa u rukavu. Ako je već ovako tajno, sigurno je neko top ime. Koke mi pada prvi na pamet. Isco čisto sumnjam, ipak je to Madrid.
Pa ne znači da bi sada prešao.Lillard je napisao/la:kakvog aduta pobogu, dajte molim vas. Atletico slaze odlcinu momcad i da prodaje ponajboljeg igraca![]()
Denis Suarez
Slažem se. Moguće da se sad ovdje zayebo.hule_barca je napisao/la:Brat bratu ako mu je Parejo as u rukavu može slobodno potpisati poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.