Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne treba nam treci golman.
Ne bi bilo fer prema Sehicu bajo moj.Senegal je napisao/la:Ne treba nam treci golman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sehic je drugi golman rep.BIHCartman je napisao/la:Ne bi bilo fer prema Sehicu bajo moj.Senegal je napisao/la:Ne treba nam treci golman.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Muhamed Subasic na probi kod Sturma iz graca ! Imal sta od njega jos ?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izbacit ce pjevaca od Grazabhfanatic14 je napisao/la:Muhamed Subasic na probi kod Sturma iz graca ! Imal sta od njega jos ?
-
bhfanatic14
- Kontakt:
hahaha dobraSenegal je napisao/la:Izbacit ce pjevaca od Grazabhfanatic14 je napisao/la:Muhamed Subasic na probi kod Sturma iz graca ! Imal sta od njega jos ?samo da ga povrede zaobidju..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Po cemu to Amir nije ni do koljena Modicu? Po tome sto ovaj igra u Zelji, a ovaj je clan Milana ili? Modic mi je jedan od drazih igraca iz mlade repke, i momak jeste talenat, ali lik nema ni sekunde seniorskog iskustva. Tako da cemo tek vidjeti u sta ce se momak razviti. Sa druge strane mali Amir vec 2 godine igra za prvi tim Želje i jedan je od najboljih igraca i nosilaca igre. To sto ima oscilacija u igri je normalno, Ipak mu je samo 18 godina.santasa je napisao/la:HADZIAHMETOVIC nije ni do koljena Andreju Modiću, uostalom to se moglo vidjeti i u Norveškoj, gdje je Nestorović umjesto Modića pozvao ovog HADZIAHMETOVICa - da mu da priliku, kako reče.TMovac je napisao/la:Od Modica je trenutno bolji AMIR HADZIAHMETOVIC. Momak će ako se ovako bude nastavio razvijati biti zvijer.AndreWilliams je napisao/la:Osim Besica, na poziciji zadnjeg veznog smo deficitarni. Ko je tu realna opcija? Ko nam se tu nudi, a da nije totalna boranija? Salatic, Zolotic, Cimirot, Modic, Zlomislic, Graovac, Vrancic stariji, itd. su losiji od A.Hadzica trenutno.
Pitanje je kako to baš umjesto najtalentovanijeg mladog igrača BiH u posljednjih 10-ak godina ?!?!
Zanimljivo je vidjeti komentar za komentarom u kojim se napiše nešto ovako o ovom Modiću, koji za razliku od pola naše seniorske repke ima ponude sa svih strana.
Trebali bi da se zabrinete zašto je njegovo (Modićevo) mjesto u U-21 prepušteno HADZIAHMETOVICu, i to od strane selektora delegiranog od strane RS-saveza da zamjeni odmetnutog Jagodića. Pogotovo sad kad je U-20 Srbije osvojila titulu prvaka svijeta pa će većina igrača preći u U-21 i A selekciju Srbije !!!
Andrej je uz Ačimovića vrh bh. omladinskog fudbala - šteta što se među našom navijačkom balavurdijom danas gledaju još neki kriteriji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
SjeverniVjetar
Ako je tako talentovan, Modic ce vec na ljeto biti prekomandovan u prvi tim ili poslan na posudbu, 19 mu je godina i vrijeme je da pocene igrati seniorski fudbal. Kada debituje na seniorskom nivou, i pokaze potencijal, treba ga zvati, mozda i u A selekciju.santasa je napisao/la: HADZIAHMETOVIC nije ni do koljena Andreju Modiću, uostalom to se moglo vidjeti i u Norveškoj, gdje je Nestorović umjesto Modića pozvao ovog HADZIAHMETOVICa - da mu da priliku, kako reče.
Pitanje je kako to baš umjesto najtalentovanijeg mladog igrača BiH u posljednjih 10-ak godina ?!?!
Zanimljivo je vidjeti komentar za komentarom u kojim se napiše nešto ovako o ovom Modiću, koji za razliku od pola naše seniorske repke ima ponude sa svih strana.
Trebali bi da se zabrinete zašto je njegovo (Modićevo) mjesto u U-21 prepušteno HADZIAHMETOVICu, i to od strane selektora delegiranog od strane RS-saveza da zamjeni odmetnutog Jagodića. Pogotovo sad kad je U-20 Srbije osvojila titulu prvaka svijeta pa će većina igrača preći u U-21 i A selekciju Srbije !!!
Andrej je uz Ačimovića vrh bh. omladinskog fudbala - šteta što se među našom navijačkom balavurdijom danas gledaju još neki kriteriji.
Sto se tice Srbije, oni ce maksimalno gurati ovu generaciju svjetskih sampiona , plus nadolazece mlade selekcije koje obecavaju, tesko da ce se baviti Modicem. Tim prije jer nije njihov proizvod, nemaju finansijski tal i ne reklamniraju sopstvenu skolu, barem dok se ne dokaze na seniorskom nivou, kao Subotic, Kuzmanovic...
Mislim da je osnovni problem sto je Modic jako malo pokazao u elitnoj rundi U19, nisam gledao utakmice, ali su svi koji su gledali se slazu da je bio neprimijetan, a rezultati losi, tesko ga je onda prekomandovati u U21.
https://bhreprezentacija.wordpress.com/ ... -u-luganu/
Zainteresirani klubovi su italijanski klubovi Atalanta BC, član Seria A, i AS Livorno Calcio, član Seria B, te švicarski Lugano
Zainteresirani klubovi su italijanski klubovi Atalanta BC, član Seria A, i AS Livorno Calcio, član Seria B, te švicarski Lugano
Tesko je usporedjivati jednog igraca Milana i Zeljeznicara. Da je Modic u PL vidjeli bi bi li igrao. Pa nije se ni Gojak naigrao u prvoj momcadi Dinama ako se ne varam pa se poziva. Vjerujem da bi svaki igrac iz U21 repke mijenjao klub sa Modicem. Nedavno sam nesto pisao o Acimovicu. Iako nisam osobno svjedocio njegovim kvalitetama cuo sam od covjeka koji ga je vodio u Leotaru da je mali najveci talenat kluba od rata na ovamo. Imam dojam da se guraju "domaci"igraci u mladim repkama i ne bi imao nista protiv da imaju rezultat. Pa pogledajte otkad Burnic sam sebe poziva u repku i nista. Sramota je kad pogledamo odbranu u U21 repki i to ide iz godine u godinu. Jagodic je morao ostati selektor po meni.Radio je dobar posao.SjeverniVjetar je napisao/la:Ako je tako talentovan, Modic ce vec na ljeto biti prekomandovan u prvi tim ili poslan na posudbu, 19 mu je godina i vrijeme je da pocene igrati seniorski fudbal. Kada debituje na seniorskom nivou, i pokaze potencijal, treba ga zvati, mozda i u A selekciju.santasa je napisao/la: HADZIAHMETOVIC nije ni do koljena Andreju Modiću, uostalom to se moglo vidjeti i u Norveškoj, gdje je Nestorović umjesto Modića pozvao ovog HADZIAHMETOVICa - da mu da priliku, kako reče.
Sto se tice Srbije, oni ce maksimalno gurati ovu generaciju svjetskih sampiona , plus nadolazece mlade selekcije koje obecavaju, tesko da ce se baviti Modicem. Tim prije jer nije njihov proizvod, nemaju finansijski tal i ne reklamniraju sopstvenu skolu, barem dok se ne dokaze na seniorskom nivou, kao Subotic, Kuzmanovic...
Mislim da je osnovni problem sto je Modic jako malo pokazao u elitnoj rundi U19, nisam gledao utakmice, ali su svi koji su gledali se slazu da je bio neprimijetan, a rezultati losi, tesko ga je onda prekomandovati u U21.
Ma Acimovic je straha ne mogu prezaliti sto nije dosao u FKS.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
SjeverniVjetar
Znas da sam ja skeptican po pitanju igraca iz domace lige, vise vjerujem stranom proizvodu, ali u ovom slucaju se nema puno sta prigovoriti Nestorovicu. Modic igra na juniorskom nivou, lose je odigrao za U19, sasvim dovoljno razloga da ne dobije poziv za U21. Da li je bolji od Gojaka, to ne znam , ali Gojak je ipak u rosteru prvog tima Dinama.dubrovnik je napisao/la: Tesko je usporedjivati jednog igraca Milana i Zeljeznicara. Da je Modic u PL vidjeli bi bi li igrao. Pa nije se ni Gojak naigrao u prvoj momcadi Dinama ako se ne varam pa se poziva. Vjerujem da bi svaki igrac iz U21 repke mijenjao klub sa Modicem. Nedavno sam nesto pisao o Acimovicu. Iako nisam osobno svjedocio njegovim kvalitetama cuo sam od covjeka koji ga je vodio u Leotaru da je mali najveci talenat kluba od rata na ovamo. Imam dojam da se guraju "domaci"igraci u mladim repkama i ne bi imao nista protiv da imaju rezultat. Pa pogledajte otkad Burnic sam sebe poziva u repku i nista. Sramota je kad pogledamo odbranu u U21 repki i to ide iz godine u godinu. Jagodic je morao ostati selektor po meni.Radio je dobar posao.
Sto se Burnica tice, nadam se da se nesto radi ,decko se otvoreno nudi.
To da nasi opstruiraju dijasporu, to je odavno poznato. S jedne strane postoji jasna logika da savez stiti domacu ligu i fudbal, s druge strane, kostur reprezentacije , od nastanka, cini dijaspora, ako ih eliminisemo mozemo s Estonijom pod ruku.
PS. taj Acimovic , na osnovu cega se tvrdi da je toliki talenat?
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 22 jun 2015, 20:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Ačimović trpi takvu seosku nepravdu, da je meni naprosto nevjerovatno da je odbio Srbiju, i to javno !
Umjesto da igra sa prvacima Evrope (Srbija U-19) on ih je odbio, i to uz pompu - zbog toga ga Srbija neče više nikad ni pogledati.
Zauzvrat je dobio nogu od Karačića i Nestorovića !
Umjesto da igra sa prvacima Evrope (Srbija U-19) on ih je odbio, i to uz pompu - zbog toga ga Srbija neče više nikad ni pogledati.
Zauzvrat je dobio nogu od Karačića i Nestorovića !
Bhreprezentacija.wordpress

Ko kaže da je odigrao loše ?!?SjeverniVjetar je napisao/la:Znas da sam ja skeptican po pitanju igraca iz domace lige, vise vjerujem stranom proizvodu, ali u ovom slucaju se nema puno sta prigovoriti Nestorovicu. Modic igra na juniorskom nivou, lose je odigrao za U19, sasvim dovoljno razloga da ne dobije poziv za U21. Da li je bolji od Gojaka, to ne znam , ali Gojak je ipak u rosteru prvog tima Dinama.dubrovnik je napisao/la: Tesko je usporedjivati jednog igraca Milana i Zeljeznicara. Jagodic je morao ostati selektor po meni.Radio je dobar posao.
Sto se Burnica tice, nadam se da se nesto radi ,decko se otvoreno nudi.
To da nasi opstruiraju dijasporu, to je odavno poznato. S jedne strane postoji jasna logika da savez stiti domacu ligu i fudbal, s druge strane, kostur reprezentacije , od nastanka, cini dijaspora, ako ih eliminisemo mozemo s Estonijom pod ruku.
PS. taj Acimovic nema jos nastup u seniorima, na osnovu cega se tvrdi da je toliki talenat?
Ja mislim da je obratno, samo on i jeste dobio pohvale za igru u elitnom krugu !
A Ačimović je najtalentovaniji mladac iz BiH u ovom trenutku - tvrdi se to na osnovu talenta, a talenat su odavno svi vidjeli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Bhreprezentacija.wordpress![]()
![]()
-
SjeverniVjetar
Nisam gledao te utakmice, raja koja su gledala se listom slazu da je Modic bio ispodprosjecan, a i rezultat je izostao.santasa je napisao/la: Ko kaže da je odigrao loše ?!?
Ja mislim da je obratno, samo on i jeste dobio pohvale za igru u elitnom krugu !
A Ačimović je najtalentovaniji mladac iz BiH u ovom trenutku - tvrdi se to na osnovu talenta, a talenat su odavno svi vidjeli.
Ma ne branim ja Nestorovica , niti imam ista protiv Modica, samorealno nema materijala da se dize frka oko njegovog nepozivanja.
To za Acimovica je dobro, nadajmo se da ce brzo zaigrati za seniore, ja sam sumnjicav po pitanju domacih talenata.
ma kako nema !? ima, itekako, Modić je igrač koji će imati karijeru Pjanića i jaču...SjeverniVjetar je napisao/la:realno nema materijala da se dize frka oko njegovog nepozivanja.santasa je napisao/la: A Ačimović je najtalentovaniji mladac iz BiH u ovom trenutku - tvrdi se to na osnovu talenta, a talenat su odavno svi vidjeli.
To za Acimovica je dobro, nadajmo se da ce brzo zaigrati za seniore, ja sam sumnjicav po pitanju domacih talenata.
nema razloga biti sumnjićav na domaći talenat, ali ima razloga biti sumnjićav na razvoj tog talenta.
sva ta djeca koja su talentovana ako ne mogu nači način da odu vani do 18-e, neče imati velike šanse da naprave karijeru.
najbolje mjerilo za to su strani skauti i vrijednost naših igrača na tržištu - niko nas ne zarezuje ni 2% !
-
SjeverniVjetar
Ne pretjeruj, u njegovim godinama, Pjanica je Lyon platio 7.5 miliona eura. Modic tek treba da zaigra seniorski fudbal, makar u Serie B, da bismo o njemu pricali kao potencijalu. Sa 19 godina, talenti vec igraju ozbiljan fudbal.santasa je napisao/la:ma kako nema !? ima, itekako, Modić je igrač koji će imati karijeru Pjanića i jaču...SjeverniVjetar je napisao/la:realno nema materijala da se dize frka oko njegovog nepozivanja.santasa je napisao/la: A Ačimović je najtalentovaniji mladac iz BiH u ovom trenutku - tvrdi se to na osnovu talenta, a talenat su odavno svi vidjeli.
nema razloga biti sumnjićav na domaći talenat, ali ima razloga biti sumnjićav na razvoj tog talenta.
sva ta djeca koja su talentovana ako ne mogu nači način da odu vani do 18-e, neče imati velike šanse da naprave karijeru.
najbolje mjerilo za to su strani skauti i vrijednost naših igrača na tržištu - niko nas ne zarezuje ni 2% !
Potencijal ovdje nikada nije bio sporan, razvoj talenta je vise nego problematican, a kada to fali, kao i da nemas talente.