$ то је " " оне се не ' ", ? % ? ? не, а $ $ & " Европу " се & ". & ' 10 " ' $ " ' 5 на " & је $ ? $ $ $ ' ? у / $ ? &killer je napisao/la:bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cutiNeprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput
vise vam dodje na prijateljsku sa zvezdom nego na borac kad se bori za titulu
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Borac - Banja Luka
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Vi nemate bolju posjetu od Zelje...killer je napisao/la:bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cutiNeprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000killer je napisao/la:bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cutiNeprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput
dok ovdje kod nas,na zeljeznicar i borac dolazi priblizno isto gledalaca,smao sto smo jesenas imali vise mi,a oni sada.
Al' ne treba gledati katastrofalnu posjetu u okrizenju i traziti opravdanja,ne mozemo se hvaliti da smo medju najboljim u regionu kad se tamo prekticno i ne gleda fudbal...
DUPLA MAJSTORE
u milionskom gradu poput beograda posjeta je vise nego smjesnaopustenoBL je napisao/la:koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000killer je napisao/la:bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cutiNeprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput
dok ovdje kod nas,na zeljeznicar i borac dolazi priblizno isto gledalaca,smao sto smo jesenas imali vise mi,a oni sada.
Al' ne treba gledati katastrofalnu posjetu u okrizenju i traziti opravdanja,ne mozemo se hvaliti da smo medju najboljim u regionu kad se tamo prekticno i ne gleda fudbal...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mislim da vam je Sloboda prekinula tu seriju...Kazes ne podcjenjujem vas,a onda napises pomest cemo vas.EdinTM87 je napisao/la: Nije bitno kolko smo primili golova na Grbavici mi smo tu tekmu dobili. Jedan autogol, i odlican slobodnjak kojeg ne bi niko odbranio. Ja gledam na to kako mi igramo ovaj proljetni dio. Uporedi rezultate Borca i Zelje ovog proljeca. Imali smo slicne protivnike. Siroki - Zeljo 0:2, Siroki - Borac 0:0. Zrinski - Zeljo 1:1, Zrinski - Borac 3:0. Takode, gledam i na nasu seriju od 13 utakmica bez poraza i najvise gledam na nasu igru koju pokazujemo na svakoj utakmici. Mozda imate sanse za titulu radi gola Kajkuta u 90 minutu, al u kupu u medusobnom duelu nemate. I znamo da smo jaci od vas, a to znate i vi. Kazem ne podcijenjujem vas, samo gledam realno na stvari!

Nisi u pravu,mada istina je da u BL,jos nije iskorjenjeno to simpatisanje titovih blizanaca,ali boze moj,ako je ljudima u cilju da navijaju(simpatisu) Zvezdu ili Partizan,a da pritom nikada nisu ni prismrdili Marakani ili JNA,neka im.Meni licno je toliko drago,sto mi se usadila ta ljubav prema klubu iz svog grada,prema Borcu,i sto ga mogu gledati na Gradskom,i uzivo uzivati u njegovim uspjesima...Svakom svoje.Neprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput
A sto se posjete tice,mislim da Zeljeznicar ima bolju,ali treba uzeti u obzir da smo dvije utakmice igrali pred praznim tribinama,pa je to vjerovatno razlog....
Treci put castimo
-
- Kontakt:
Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....
Ja imam jednu drzavu a to je BIH, i ja imam jedan klub to je F.K. ZELJEZNICAR !!!
a sto se tice ovih utakmica sto slijede, i ptice na grani znaju da je ZELJO bolja ekipa, ali nepobjedjuje uvjek bolji to znamo, vama respekt naravno, ali ste primili cetri komada samo tako a moglo je biti i vise
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
Ja imam jednu drzavu a to je BIH, i ja imam jedan klub to je F.K. ZELJEZNICAR !!!
a sto se tice ovih utakmica sto slijede, i ptice na grani znaju da je ZELJO bolja ekipa, ali nepobjedjuje uvjek bolji to znamo, vama respekt naravno, ali ste primili cetri komada samo tako a moglo je biti i vise
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
BAS SVE TI DAJEMO.....
Koliko imas godina?FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
Treci put castimo
opustenoBL je napisao/la: koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000
http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... -u-bih.php
Željo je ove polusezone najgledaniji tim na prostoru bivše države!
U prvoj polusezoni jedino je Zvezda imala vecu posjetu od nas, a vi ste bili na trecem mjestu. Sada ni Zvezda nema vecu posjetu od nas...

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Mi smo igrali dvije pred praznim tribinama.1921 je napisao/la: http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... -u-bih.php
Željo je ove polusezone najgledaniji tim na prostoru bivše države!
U prvoj polusezoni jedino je Zvezda imala vecu posjetu od nas, a vi ste bili na trecem mjestu. Sada ni Zvezda nema vecu posjetu od nas...
Treci put castimo
- Neprilagodjen
- Kontakt:
isti ste vi i jedni i drugi,sad ima rezultata pa kao dolazite na stadion,a prethodnih godina vas je bilo po 2000 i na grbavici i u banjaluci
Za ku*ac me povuci!Neprilagodjen je napisao/la:isti ste vi i jedni i drugi,sad ima rezultata pa kao dolazite na stadion,a prethodnih godina vas je bilo po 2000 i na grbavici i u banjaluci

Treci put castimo
-
- Kontakt:
tatamata ne nerviraj se:)
neprilagodjen, je meni, bez sale najoriginalniji i najinterantniji lik na forumu. Čovjek na svakoj temi mogućoj kuva tako što ubaci neku rečenicu, jednu, dvije najviše koja je obično provokatorska, i ljudi se obaveznpo na njega zakače.
A inteligentan je skroz , bez šale, mislim da se odlično zabavlja na forumu
neprilagodjen, je meni, bez sale najoriginalniji i najinterantniji lik na forumu. Čovjek na svakoj temi mogućoj kuva tako što ubaci neku rečenicu, jednu, dvije najviše koja je obično provokatorska, i ljudi se obaveznpo na njega zakače.
A inteligentan je skroz , bez šale, mislim da se odlično zabavlja na forumu

TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
ma stariji sam ja od tebe druze sigurno ne brini se ti nisam ja neki balavac sto visi po forumima...tatamata je napisao/la:Koliko imas godina?FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
zasto postavljas to pitanje, bode li trn negdje,sta je? istina boli ili.....
BAS SVE TI DAJEMO.....
Nikoga ne zanimaju te gluposti koje pišeš.A sada razguli sa teme,popij čašu mlijeka i na spavanje.
FORZA ZELJO je napisao/la:ma stariji sam ja od tebe druze sigurno ne brini se ti nisam ja neki balavac sto visi po forumima...tatamata je napisao/la:Koliko imas godina?FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
heh fakat bi trebalo uvesti da se daje broj lične pri registraciji na forum.ova su mi se djeca baš više popela...
sorry na offtopicu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac je napisao/la:ma stariji sam ja od tebe druze sigurno ne brini se ti nisam ja neki balavac sto visi po forumima...tatamata je napisao/la:[quote="FORZA ZELJO"
Koliko imas godina?
heh fakat bi trebalo uvesti da se daje broj lične pri registraciji na forum.ova su mi se djeca baš više popela...
sorry na offtopicu[/quote]
nema vise, zavladala "demokratija".

-
- Kontakt:
hahahahahahahahahaha ja mu ne dam vise od 13 god. hahahahahah onako kao brat bratu 14 vrh!FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja

Јесте ? ? за ¥ " & " ? - ??
ево % & $ & о ' ':
$ $ " је ? " $ ", ? & је ово " $ " " " " ? " " "
ево % & $ & о ' ':
& је " ово % ", е $ "Emir_ZENICA je napisao/la:Evo i mene sa utakmice![]()
Nakon utakmice,na putu prema svlacionica doslo je do sukoba izmedju Celikovih i Leotarovih igraca...Mi ispred istoka dolazi predsjednik Rz (Robija zna ime i prezime) i govori da su se danas glavni ljudi tih timova u restotoranu Fontana dogovorili oko pustanja utakmice...Celik je njima platio a Leotar njima da puste u Trebinju (Kao i svake godine..3 za 3 )Medjutim igraci Leotara nisu odrzali dogovor i odlucili Celik SJEBATI,ali doslovno SJEBATI...i tako odose i pare i bodovi...i na putu prema svlacionici desio se sukob....Isakovicu usna natekla...ima jos takvih(Isakovic ce posebno dobiti, radi onog skidanja dresa i bacanja na klupu) Uglavnom ISFURAVANJE VELIKO !
Tako je to..ako lazem ja laze i predsjednik Rz-a ...
Sramota !
Zaime podnio ostavku !

"" ПУТ ""
Ma sta reci... nego istjerati sve iz kluba." je napisao/la:Јесте ? ? за ¥ " & " ? - ??
ево % & $ & о ' ':& је " ово % ", е $ "Emir_ZENICA je napisao/la:Evo i mene sa utakmice![]()
Nakon utakmice,na putu prema svlacionica doslo je do sukoba izmedju Celikovih i Leotarovih igraca...Mi ispred istoka dolazi predsjednik Rz (Robija zna ime i prezime) i govori da su se danas glavni ljudi tih timova u restotoranu Fontana dogovorili oko pustanja utakmice...Celik je njima platio a Leotar njima da puste u Trebinju (Kao i svake godine..3 za 3 )Medjutim igraci Leotara nisu odrzali dogovor i odlucili Celik SJEBATI,ali doslovno SJEBATI...i tako odose i pare i bodovi...i na putu prema svlacionici desio se sukob....Isakovicu usna natekla...ima jos takvih(Isakovic ce posebno dobiti, radi onog skidanja dresa i bacanja na klupu) Uglavnom ISFURAVANJE VELIKO !
Tako je to..ako lazem ja laze i predsjednik Rz-a ...
Sramota !
Zaime podnio ostavku !$ $ " је ? " $ ", ? & је ово " $ " " " " ? " " "
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.