FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 24 apr 2010, 18:06

killer je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput

vise vam dodje na prijateljsku sa zvezdom nego na borac kad se bori za titulu
bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cuti ;)
$ то је " " оне се не ' ", ? % ? ? не, а $ $ & " Европу " се & ". & ' 10 " ' $ " ' 5 на " & је $ ? $ $ $ ' ? у / $ ? &
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 apr 2010, 18:10

killer je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:kad vam svi navijaju za partizan i zvezdu a borac im dodje onako usput

bar imamo najbolju posjetu u BiH ,a u SFRJ drzavama smo sigurno medju 10 sa najboljom posjetom,zato cuti ;)
Vi nemate bolju posjetu od Zelje... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 24 apr 2010, 18:13

killer je napisao/la:

koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000
dok ovdje kod nas,na zeljeznicar i borac dolazi priblizno isto gledalaca,smao sto smo jesenas imali vise mi,a oni sada.
Al' ne treba gledati katastrofalnu posjetu u okrizenju i traziti opravdanja,ne mozemo se hvaliti da smo medju najboljim u regionu kad se tamo prekticno i ne gleda fudbal...
DUPLA MAJSTORE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 apr 2010, 18:15

opustenoBL je napisao/la:
killer je napisao/la:

koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000
dok ovdje kod nas,na zeljeznicar i borac dolazi priblizno isto gledalaca,smao sto smo jesenas imali vise mi,a oni sada.
Al' ne treba gledati katastrofalnu posjetu u okrizenju i traziti opravdanja,ne mozemo se hvaliti da smo medju najboljim u regionu kad se tamo prekticno i ne gleda fudbal...
u milionskom gradu poput beograda posjeta je vise nego smjesna
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 apr 2010, 18:17

EdinTM87 je napisao/la: Nije bitno kolko smo primili golova na Grbavici mi smo tu tekmu dobili. Jedan autogol, i odlican slobodnjak kojeg ne bi niko odbranio. Ja gledam na to kako mi igramo ovaj proljetni dio. Uporedi rezultate Borca i Zelje ovog proljeca. Imali smo slicne protivnike. Siroki - Zeljo 0:2, Siroki - Borac 0:0. Zrinski - Zeljo 1:1, Zrinski - Borac 3:0. Takode, gledam i na nasu seriju od 13 utakmica bez poraza i najvise gledam na nasu igru koju pokazujemo na svakoj utakmici. Mozda imate sanse za titulu radi gola Kajkuta u 90 minutu, al u kupu u medusobnom duelu nemate. I znamo da smo jaci od vas, a to znate i vi. Kazem ne podcijenjujem vas, samo gledam realno na stvari!
Mislim da vam je Sloboda prekinula tu seriju...Kazes ne podcjenjujem vas,a onda napises pomest cemo vas. ;) Necu nista da prognoziram,ali nece vam lako biti protiv Borca.

Nisi u pravu,mada istina je da u BL,jos nije iskorjenjeno to simpatisanje titovih blizanaca,ali boze moj,ako je ljudima u cilju da navijaju(simpatisu) Zvezdu ili Partizan,a da pritom nikada nisu ni prismrdili Marakani ili JNA,neka im.Meni licno je toliko drago,sto mi se usadila ta ljubav prema klubu iz svog grada,prema Borcu,i sto ga mogu gledati na Gradskom,i uzivo uzivati u njegovim uspjesima...Svakom svoje.

A sto se posjete tice,mislim da Zeljeznicar ima bolju,ali treba uzeti u obzir da smo dvije utakmice igrali pred praznim tribinama,pa je to vjerovatno razlog....
Treci put castimo

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 24 apr 2010, 18:53

Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....

Ja imam jednu drzavu a to je BIH, i ja imam jedan klub to je F.K. ZELJEZNICAR !!!
a sto se tice ovih utakmica sto slijede, i ptice na grani znaju da je ZELJO bolja ekipa, ali nepobjedjuje uvjek bolji to znamo, vama respekt naravno, ali ste primili cetri komada samo tako a moglo je biti i vise
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
BAS SVE TI DAJEMO.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 apr 2010, 18:58

FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....

Ja imam jednu drzavu a to je BIH, i ja imam jedan klub to je F.K. ZELJEZNICAR !!!
a sto se tice ovih utakmica sto slijede, i ptice na grani znaju da je ZELJO bolja ekipa, ali nepobjedjuje uvjek bolji to znamo, vama respekt naravno, ali ste primili cetri komada samo tako a moglo je biti i vise
FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
Koliko imas godina?
Treci put castimo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 apr 2010, 19:00

opustenoBL je napisao/la: koliko ja znam samo marakana ima veci prosjek gledalaca ove sezone,negdje oko 12000

http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... -u-bih.php

Željo je ove polusezone najgledaniji tim na prostoru bivše države!

U prvoj polusezoni jedino je Zvezda imala vecu posjetu od nas, a vi ste bili na trecem mjestu. Sada ni Zvezda nema vecu posjetu od nas... 8-)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 apr 2010, 19:02

1921 je napisao/la: http://fkzeljeznicar.com/novosti/zeljez ... -u-bih.php

Željo je ove polusezone najgledaniji tim na prostoru bivše države!

U prvoj polusezoni jedino je Zvezda imala vecu posjetu od nas, a vi ste bili na trecem mjestu. Sada ni Zvezda nema vecu posjetu od nas... 8-)
Mi smo igrali dvije pred praznim tribinama.
Treci put castimo

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 24 apr 2010, 19:03

isti ste vi i jedni i drugi,sad ima rezultata pa kao dolazite na stadion,a prethodnih godina vas je bilo po 2000 i na grbavici i u banjaluci

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 apr 2010, 19:05

Neprilagodjen je napisao/la:isti ste vi i jedni i drugi,sad ima rezultata pa kao dolazite na stadion,a prethodnih godina vas je bilo po 2000 i na grbavici i u banjaluci
Za ku*ac me povuci! ;) :lol: Bas ti ime odgovara,izgleda da si stvarno neprilagodjen...Malo se raspitaj,potrazi na internetu prosjek gledalaca dok je Borac igrao drugu ligu,eto i mene zanima... ;)
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 24 apr 2010, 19:36

tatamata ne nerviraj se:)

neprilagodjen, je meni, bez sale najoriginalniji i najinterantniji lik na forumu. Čovjek na svakoj temi mogućoj kuva tako što ubaci neku rečenicu, jednu, dvije najviše koja je obično provokatorska, i ljudi se obaveznpo na njega zakače.
A inteligentan je skroz , bez šale, mislim da se odlično zabavlja na forumu :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 24 apr 2010, 20:15

tatamata je napisao/la:
FORZA ZELJO je napisao/la:Ma cijela Banja Luka misli da zive u Srbiji haha (nazalost) neki su preveliki nacionalisit a neki jednostavno neznaju osnovnu geografiju to da je Banja Luka u Bosni i Hercegovini, tako onda i oni navijaju za Partizan i C. Zvezdu, zbog toga su vam stadioni poluprazni kad Borac igra....

FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
Koliko imas godina?
ma stariji sam ja od tebe druze sigurno ne brini se ti nisam ja neki balavac sto visi po forumima...
zasto postavljas to pitanje, bode li trn negdje,sta je? istina boli ili.....
BAS SVE TI DAJEMO.....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 apr 2010, 20:17

Nikoga ne zanimaju te gluposti koje pišeš.A sada razguli sa teme,popij čašu mlijeka i na spavanje.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 apr 2010, 20:22

FORZA ZELJO je napisao/la:
tatamata je napisao/la:

FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
Koliko imas godina?
ma stariji sam ja od tebe druze sigurno ne brini se ti nisam ja neki balavac sto visi po forumima...

heh fakat bi trebalo uvesti da se daje broj lične pri registraciji na forum.ova su mi se djeca baš više popela...
sorry na offtopicu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 20:25

TMovac je napisao/la:
tatamata je napisao/la:[quote="FORZA ZELJO"

Koliko imas godina?

heh fakat bi trebalo uvesti da se daje broj lične pri registraciji na forum.ova su mi se djeca baš više popela...
sorry na offtopicu[/quote]
nema vise, zavladala "demokratija". :twisted:

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 24 apr 2010, 20:32

momci no sikiriki ba smirite se :D
pozz
BAS SVE TI DAJEMO.....

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 24 apr 2010, 20:36

FORZAAAA ZELJOOOO!!!
pozzz raja
hahahahahahahahahaha ja mu ne dam vise od 13 god. hahahahahah onako kao brat bratu 14 vrh! :lol: :lol:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 apr 2010, 20:41

Јесте ? ? за ¥ " & " ? - ??
ево % & $ & о ' ':
Emir_ZENICA je napisao/la:Evo i mene sa utakmice :mrgreen:

Nakon utakmice,na putu prema svlacionica doslo je do sukoba izmedju Celikovih i Leotarovih igraca...Mi ispred istoka dolazi predsjednik Rz (Robija zna ime i prezime) i govori da su se danas glavni ljudi tih timova u restotoranu Fontana dogovorili oko pustanja utakmice...Celik je njima platio a Leotar njima da puste u Trebinju (Kao i svake godine..3 za 3 )Medjutim igraci Leotara nisu odrzali dogovor i odlucili Celik SJEBATI,ali doslovno SJEBATI...i tako odose i pare i bodovi...i na putu prema svlacionici desio se sukob....Isakovicu usna natekla...ima jos takvih :mrgreen: (Isakovic ce posebno dobiti, radi onog skidanja dresa i bacanja na klupu) Uglavnom ISFURAVANJE VELIKO !

Tako je to..ako lazem ja laze i predsjednik Rz-a ...

Sramota !

Zaime podnio ostavku !
& је " ово % ", е $ " :x $ $ " је ? " $ ", ? & је ово " $ " " " " ? " " "
"" ПУТ ""

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 24 apr 2010, 20:45

" je napisao/la:Јесте ? ? за ¥ " & " ? - ??
ево % & $ & о ' ':
Emir_ZENICA je napisao/la:Evo i mene sa utakmice :mrgreen:

Nakon utakmice,na putu prema svlacionica doslo je do sukoba izmedju Celikovih i Leotarovih igraca...Mi ispred istoka dolazi predsjednik Rz (Robija zna ime i prezime) i govori da su se danas glavni ljudi tih timova u restotoranu Fontana dogovorili oko pustanja utakmice...Celik je njima platio a Leotar njima da puste u Trebinju (Kao i svake godine..3 za 3 )Medjutim igraci Leotara nisu odrzali dogovor i odlucili Celik SJEBATI,ali doslovno SJEBATI...i tako odose i pare i bodovi...i na putu prema svlacionici desio se sukob....Isakovicu usna natekla...ima jos takvih :mrgreen: (Isakovic ce posebno dobiti, radi onog skidanja dresa i bacanja na klupu) Uglavnom ISFURAVANJE VELIKO !

Tako je to..ako lazem ja laze i predsjednik Rz-a ...

Sramota !

Zaime podnio ostavku !
& је " ово % ", е $ " :x $ $ " је ? " $ ", ? & је ово " $ " " " " ? " " "
Ma sta reci... nego istjerati sve iz kluba.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.