Sa pravim stoperom i Delacom 50%-50%. Steta sto Tatko ne igra prvu a u neku ruku je dobro sto je prva domaca pa mozda se to toliko ne osjeti.FrancescoTotti je napisao/la:hahah to sam procitao na fb![]()
a prolazimo poljake,,, dajte procenat koliko posto
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma neam suhve uopste da ce Dzemo i Kova bit na nivou...Ajax je napisao/la:Sa pravim stoperom i Delacom 50%-50%. Steta sto Tatko ne igra prvu a u neku ruku je dobro sto je prva domaca pa mozda se to toliko ne osjeti.FrancescoTotti je napisao/la:hahah to sam procitao na fb![]()
a prolazimo poljake,,, dajte procenat koliko posto
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- egocentrik
- Kontakt:
Molim vas suzdrzite se provokacija preko njihovog i pricanja o navijackom svijetu na ovom forumu, imaju forumi za te stvari pa opletite. Hladne glavi pitari, valja nama u Poznan.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sjecam se prosle godine kad ih je Islandski Stjarnan izdominirao,ja gledao tekmu jer sam se bio kladio
Igraju nesto kao Grcke ekipe,presporo,bezivotno.Uvijek su tekme sa malo golova pa tu i vidim neku nasu sansu.Jest da su favoriti al kad su ih one ublehe iz Islanda prosli mozemo vala i mi.
Jedno je sigurno.Gorit ce Kosevo a pogotovo sjeverna i juzna tribina

Igraju nesto kao Grcke ekipe,presporo,bezivotno.Uvijek su tekme sa malo golova pa tu i vidim neku nasu sansu.Jest da su favoriti al kad su ih one ublehe iz Islanda prosli mozemo vala i mi.
Jedno je sigurno.Gorit ce Kosevo a pogotovo sjeverna i juzna tribina

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nisam dugo htjeo replicirati ali ako bude bice samo jedan stoper koji mora biti kapitalac jer se mora dati sansa Kovacevicu koji je bio odlican pred kraj te talentovanom Mihojevicu. Nekog bas kapitalca neocekujem dok im ne propadne sve jer tesko se ko odluci doci u nasu ligu. Sto se tice nase lige, od 2 imena koja vrijede I koja mogu pojacati FkS, doveli smo 1 Hebibovica te Bekica mjesto Subica. Realno se I nije moglo bolje. E sad jos jedan stoper te Delac, a ostalo zavisi od odlazaka a izgleda da idu stojcev I cimirot. Puzigaca ostaje jos jednu sezonu ako se sta nepromjeni u zadnji momenat.
Numquam Desistemus!
Kada sam vidio grupu koga možemo izvući razočarao sam se, ali dobro Poljake su neki nanijetili pričom od jučer ili prekučer. Igrati sa njima možemo posebno na Hasetu i tu je sve moguće i neće biti favorita na Hasetu. U gostima je već druga priča i sigurno je da nam trebaju 2 pojačanja uz povratak Delača. Suzbiti redove i pokušati izboriti 3 pretolo LŠ koje nam mnogo donosi. Dati 200% i na terenu i na tribinama jer ulog je veliki. Sretno nam.
SRETAN BROJ - 1725
Lech, 31 igrač , vrijedan 16,7 mil eura
Atromitos, 26 igrača, vrijedan, 13,6mil
Oni su sa grcima u pet deka. Evidentno je da su jači, ali smo izbacivali jače od sebe, doduše i izbacivani smo od slabijih od sebe. Nije ih nemoguće proći!
Atromitos, 26 igrača, vrijedan, 13,6mil
Oni su sa grcima u pet deka. Evidentno je da su jači, ali smo izbacivali jače od sebe, doduše i izbacivani smo od slabijih od sebe. Nije ih nemoguće proći!
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije TM bitan..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Kapitalac" za evropu

Ali šta god bilo opet će srce biti kao Džamija kada FKS istrči na stadion kapaciteta 43.300 nešto slično kao protiv M.gladbaha 

SRETAN BROJ - 1725
Imam neki osjećaj da će ove godine neki naš klub da napravi iskorak tj. da će se Sarajevo plasirati u grupnu fazu nečeg.

Omnia tempus habent
, i mislim da je napokon došlo to vrijeme! 

Omnia tempus habent

tako je ahbabu nasSheyi je napisao/la:Imam neki osjećaj da će ove godine neki naš klub da napravi iskorak tj. da će se Sarajevo plasirati u grupnu fazu nečeg.![]()
Omnia tempus habent, i mislim da je napokon došlo to vrijeme!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Današnje izvlačenje budi stare uspomene. Kada se sjetim pesimizma velikog broja navijača protiv Genka i Levskog to mi budi nadu u naš prepoznatljivi Bosanski inat s kojim možemo proći dalje.
SRETAN BROJ - 1725
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Normalno kao nenositelj da si podredjen, svako je bolji od tebe ali valja igrat s nekim, na srecu izbjegli se oni najgori protivnici, dobismo nesto mekseg u odnosu na ove jace ali i dalje treba ostati cvrsto na zemlji i samo se nadat necemu pozitivnom, znatno realnija ocekivanja su ipak ispadanje.
Mozemo nesto napraviti, ali kako, pa vjerujem kao sa pristupom i igrom na Kosevu protiv Gladbacha, isti je trener, ekipa nije slabija, uigraniji bi trebali biti pa i nesto iskusniji, tako da nadat se samo takvom necemu, pristupu, zelji, inspiraciji, inatu i velikoj podrsci.
Igrali su duze prvenstvo, umorniji su, imali su malo odmora, cak im prvenstvo pocinje 18.07. dok 10.jula igraju protiv Legije super cup pa putuju kod nas 14.07. za vikend liga... Nece bit nimalo lahko, nabrijani su, vole fudbal, jaka scena... ne znam ni sam, zadovoljan sam nek nije Apoel ni Maccabi
a sa ovima je moguce nekako, vidjecemo.
Mozemo nesto napraviti, ali kako, pa vjerujem kao sa pristupom i igrom na Kosevu protiv Gladbacha, isti je trener, ekipa nije slabija, uigraniji bi trebali biti pa i nesto iskusniji, tako da nadat se samo takvom necemu, pristupu, zelji, inspiraciji, inatu i velikoj podrsci.
Igrali su duze prvenstvo, umorniji su, imali su malo odmora, cak im prvenstvo pocinje 18.07. dok 10.jula igraju protiv Legije super cup pa putuju kod nas 14.07. za vikend liga... Nece bit nimalo lahko, nabrijani su, vole fudbal, jaka scena... ne znam ni sam, zadovoljan sam nek nije Apoel ni Maccabi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Koga smo sve mogli dobiti ni ovo nije lose. Prizeljkivao sam jnih ili slovence jer se sa njima moze igrati ovi ostali su bili prejaki. Bolji jesu sigorno, ali ne trebamo se predati i necemo. Pokusati odigrati dvije dobre utakmice pa sta bude.
Dobra stvar je sto je prva na Kosevu, raja zagrijana za LS tako da ne sumnjam da ce stadion biti dobro dobro popunjen.
Njihove navijace docekati kao i nijemce gospodski, mada ovi bas i nisu gospoda. policija na ulazu u stadion treba uraditi sve da se ne unese nesto sto bi isprovociralo nase navijace.
Bice ovo fino ljeto.
Nego jesu li nasi vec na Jahorini?
P.S. Ove tipa ovog @Neymar11 probajte ignorisati a ne vrijedjati.
Dobra stvar je sto je prva na Kosevu, raja zagrijana za LS tako da ne sumnjam da ce stadion biti dobro dobro popunjen.
Njihove navijace docekati kao i nijemce gospodski, mada ovi bas i nisu gospoda. policija na ulazu u stadion treba uraditi sve da se ne unese nesto sto bi isprovociralo nase navijace.
Bice ovo fino ljeto.
Nego jesu li nasi vec na Jahorini?
P.S. Ove tipa ovog @Neymar11 probajte ignorisati a ne vrijedjati.

neovisno jesu li oni u trećem pretkolu ili ne, čak i da dođete do play-offa ne možete igrati s laziom i sportingom jer će oni imati zasebno izvlačenje u kojem će biti ekipe koje nisu prvaci svojih državaTHEC je napisao/la:nema nikakvih zasebnih dijelova u 3.pretkolu svak sa svakim moze igrati s tim sto ni Lazio ni Sporting ne igraju 3.pretkolo nego su oni vec u play offujandro je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Navijači Legije nam već čestitaju na prolasku u sljedeći krugu slučaju prolaska, idemo na SS Lazio ili Sporting Lisabon
lazio i sporting ne igraju u dijelu ždrijeba u kojem su prvaci. oni imaju svoj zasebni dio
Provala na facebooku, ovi naši ih već lože, dočekat će nas minobacačima 

U novi boj ...
Tacno.ElCartel11 je napisao/la:Ja samo neznam ko je dao tu pricu da su tako opasni huligani? Pitaj koga god hoces u svijetu gdje su najzesci navijacki obracuni svak ce ti odgovoriti Juzna Amerika i Balkan. Oni su samo navijaci koji dobijaju na reputaciji preko neta sa ovakvim slikama i nekim dogovorenim tucama kao rusi i sta ti ja znam. Pa ljudi moji svima je ''smrt'' kad dolaze na Balkan, vidjeli ste Bugare kako su se bili uskur*ali, pa u Sarajevo jih doslo brat bratu 30, vise murjaka oko njih bilo

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
ma nasa policija, standardno isfrustrirana ce ovima kicmu u cvor sabiti, nije im ovo poljska 

Pyro is not a crime !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja kao navijač Želje vam želim sreću u ovoj u tekmi. Jesu favoriti ali ne pobjeđuju favoriti uvijek. Samo hrabro i pametno odigrat.
Do kojeg kola morate doći da budete sigurni da igrate u EL? Je li do play offa?
Do kojeg kola morate doći da budete sigurni da igrate u EL? Je li do play offa?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, broj6, MaroonBjelave, MostarNeretva, Pena, Stanceski, Vanja8 i 64 gosta.