de dijete idi lezi spavaj, haman ti post škodi .Merhaba je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...![]()
Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
Ne znam sta je smjesno slobodno pitaj svoje drugove sto su isli u Drezden cak sta vise ne vole vas ni svi ultrasi jer ste muslimani a o huliganima da ne pricam oni uopste i ne dolaze na tribinu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
Samo Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da vas malo oraspoložim, ove pesimiste

Željezničari i po rezultatima u evropi i po nadimku"Pa vidi im učinka u zadnje tri sezone, oni dođu nešto kao poljski Željezničar u Evropi:"

1946
Dobro smo prosli
Moze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman 

- ElCartel11
- Kontakt:
Vidjeces kad se kone udruze sa njima, jer imaju isto ime

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
MI SMO HOORDEEE ZLAAAA SA SJEVERAAA
ko će dočekat prvu utakmicu
ko će dočekat prvu utakmicu

Ma smijes ba, ja sam optimista vec 15 dana. Sada gledam na marketu pa ljudi golmana nemaju. Bandobic bi im dobro dosao.kanarinac je napisao/la:smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
A kad bi smo im ovog ukrali bilo bi mjera
http://www.transfermarkt.com/arnaud-djo ... eler/42539
Istice mu ugovor hajde ibrace poguraj nas

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
To im je najskuplji igracShofaII je napisao/la:Ma smijes ba, ja sam optimista vec 15 dana. Sada gledam na marketu pa ljudi golmana nemaju. Bandobic bi im dobro dosao.kanarinac je napisao/la:smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
A kad bi smo im ovog ukrali bilo bi mjera
http://www.transfermarkt.com/arnaud-djo ... eler/42539

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
moze on biti legenda al u jednom je momak upravu, nemas vecih fasista u evropi od Poljakalumani je napisao/la:Dobro smo prosliMoze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman
Pyro is not a crime !
lumani je napisao/la:Dobro smo prosliMoze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman
Jbg ja mislim da to nema veze ko je kome legenda i ko je gdje igrao. Pa ne biraju navijaci.
Za neke od vas su navijaci zrinjskog fasisti a pogledaj ko igra u zrinjskom. Uglavno nebitno
Pricajmo o nogometu da nebi otisli daleko. Pozdrav
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@thec on govori kako nas ni dresdenovci ne vole jer smo muslimani, naprotiv kako cak i ne znaju za nas 
ma ko ih sljivi, i bugari su bili fasisti pa smo defilovali kroz sofiju, ne moramo isto radit kroz poznan, al mislim da nece bit problema
osim ako se njima ne dige k, pa srranje naprave ovdje i mi ih budemo morali mlatit, onda ce bit teskog izmeta gore u poljskoj

ma ko ih sljivi, i bugari su bili fasisti pa smo defilovali kroz sofiju, ne moramo isto radit kroz poznan, al mislim da nece bit problema

osim ako se njima ne dige k, pa srranje naprave ovdje i mi ih budemo morali mlatit, onda ce bit teskog izmeta gore u poljskoj

-
- Kontakt:
kakva je ova grupa bila nismo mogli puno bolje ni proci ,samo mi je krivo sto je prva kuci lakse bi igrali da je prva u gostima ,ovako 1-0 da je dobiti idealno pa i 0-0 nije loše. šanse su 60-40 na njihovoj strani, nisam ni preveliki optimista ali ni pesimista .
BitiSrcemVezan je napisao/la:Da vas malo oraspoložim, ove pesimiste![]()
Željezničari i po rezultatima u evropi i po nadimku"Pa vidi im učinka u zadnje tri sezone, oni dođu nešto kao poljski Željezničar u Evropi:"

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Daj ba izgledaju ko da su iz crtanih filmova izasli. Zar treba da se bojim Poljaka bildera u sandalama?
A na terenu ih svakako mozemo izbacit. Pa Levski je bio duplo jaci, prema transfermarktu doduse, al opet...

A na terenu ih svakako mozemo izbacit. Pa Levski je bio duplo jaci, prema transfermarktu doduse, al opet...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Prvak, drugi, i treci se ne mjesaju sa prvacimaHeraklitMracni je napisao/la:jel lech prvi ili drugi bio ?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisam nešto pretjerano zadovoljan, ali moglo je i gore. Najbitnije je da nas niko ne može otpisati, kao što bi recimo bio slučaj sa Izraelcima ili Kipranima. Oni ne igraju bajno u Evropi te mislim da se uz dosta sreće i prava pojačanja ovo može proći.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma bice 3:1 prva ( Benko, Krste i Stojcev po gol ). Razbit cemo ih u sredini terena. Pa njima bi Alispahic bio starter a nama nije ni u prvih 11.bordobijeli je napisao/la:kakva je ova grupa bila nismo mogli puno bolje ni proci ,samo mi je krivo sto je prva kuci lakse bi igrali da je prva u gostima ,ovako 1-0 da je dobiti idealno pa i 0-0 nije loše. šanse su 60-40 na njihovoj strani, nisam ni preveliki optimista ali ni pesimista .

Mogu se ovi dobiti. Sanse su nam minimalno 40% ako ostane Delac + jedan stoper. Tehnicki nisu nesto samo trkacki-fizicki su jaki. Ovaj napadac im je ****. Bolji su i Benko i Krste od njega. Samo smireno treba i igra kratkih pasova po sredini.Sabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
FrancescoTotti je napisao/la:@thec on govori kako nas ni dresdenovci ne vole jer smo muslimani, naprotiv kako cak i ne znaju za nas
Pa ne dolaze mili brate u skandinaviju ebem mu misha, znaju valjda sta ih ceka budu li se *urcili, em murija em malo mi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li mi neko zna reci koliko je autobuska karta do tamo? ne mogu nigdje da nadjem,makar otprilike?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Navijači Legije nam već čestitaju na prolasku u sljedeći krug
u slučaju prolaska, idemo na SS Lazio ili Sporting Lisabon 

Trenutno korisnika/ca: keli, perodeformero i 34 gosta.