FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 12:47

Merhaba je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
1452 je napisao/la:Sa navijacke strane niste mogli gore proci. Pa to su najveci Fasisti i muslimamofobi. Eto ako su dobri sa drezdenom to vam je sreca velika.
Sa nogometne strane,mislim da lech i nije neki bauk i uz malo srece i discipline da se mogu proci. Ostaje za vidjeti...
Ma kakvi Poljaci, kakvi su god ne mogu gore i da se ne izrazim prostije zbog ramazana "opasnije" izgledati od onih iz Dresdena :D
Merhaba je napisao/la:Dobri sa huliganima Drezdenovim a ti momci uopste ne ponzaju Horde Zla cak sta vise mrze ih jer su i oni veliki islamofobi ne znam da li se sjecate prije godinu dana od prilike ja mislim zbog Charilia onog casopisa kad su protesti bili , od svih Njemackih gradova najvise se skupilo u Drezdenu i to bili su bjesni...znaci prijatelji,braco,kumovi vozdra!
:facepalm:

Ne znam sta je smjesno slobodno pitaj svoje drugove sto su isli u Drezden cak sta vise ne vole vas ni svi ultrasi jer ste muslimani a o huliganima da ne pricam oni uopste i ne dolaze na tribinu...
de dijete idi lezi spavaj, haman ti post škodi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2015, 12:52

smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
Samo Sarajevo

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jun 2015, 12:52

Da vas malo oraspoložim, ove pesimiste :bih:
"Pa vidi im učinka u zadnje tri sezone, oni dođu nešto kao poljski Željezničar u Evropi:"

slika
Željezničari i po rezultatima u evropi i po nadimku :D
1946

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 jun 2015, 12:52

Dobro smo prosli ;) Moze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman :!:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2015, 12:55

Vidjeces kad se kone udruze sa njima, jer imaju isto ime :urnebes: :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 12:55

MI SMO HOORDEEE ZLAAAA SA SJEVERAAA
ko će dočekat prvu utakmicu :zviz:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 jun 2015, 12:56

kanarinac je napisao/la:smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
Ma smijes ba, ja sam optimista vec 15 dana. Sada gledam na marketu pa ljudi golmana nemaju. Bandobic bi im dobro dosao.
A kad bi smo im ovog ukrali bilo bi mjera
http://www.transfermarkt.com/arnaud-djo ... eler/42539
Istice mu ugovor hajde ibrace poguraj nas :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2015, 12:58

ShofaII je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:smijem li ja reci da sam veliki optimista,nez zasto ali imam onaj **** dobar osjecaj
Ma smijes ba, ja sam optimista vec 15 dana. Sada gledam na marketu pa ljudi golmana nemaju. Bandobic bi im dobro dosao.
A kad bi smo im ovog ukrali bilo bi mjera
http://www.transfermarkt.com/arnaud-djo ... eler/42539
To im je najskuplji igrac :D :D I ja sam na to pomislio samo jos vazniji je stoper i Delac. Imamo ovdje dobre sanse sigurno. Na njima je imperativ pobjede a posebno kad izgube u prvoj utakmici. Ovi levati da zaustave Benku. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jun 2015, 12:58

lumani je napisao/la:Dobro smo prosli ;) Moze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman :!:
moze on biti legenda al u jednom je momak upravu, nemas vecih fasista u evropi od Poljaka
Pyro is not a crime !

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 jun 2015, 13:01

lumani je napisao/la:Dobro smo prosli ;) Moze se sa njima igrati...Ovaj sto prica za navijace Lecha,ocigledno nema pojma sta prica..Gore je Stilic i danas dan legenda a on bjese Musliman :!:

Jbg ja mislim da to nema veze ko je kome legenda i ko je gdje igrao. Pa ne biraju navijaci.
Za neke od vas su navijaci zrinjskog fasisti a pogledaj ko igra u zrinjskom. Uglavno nebitno
Pricajmo o nogometu da nebi otisli daleko. Pozdrav

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 13:02

@thec on govori kako nas ni dresdenovci ne vole jer smo muslimani, naprotiv kako cak i ne znaju za nas :urnebes:
ma ko ih sljivi, i bugari su bili fasisti pa smo defilovali kroz sofiju, ne moramo isto radit kroz poznan, al mislim da nece bit problema ;)
osim ako se njima ne dige k, pa srranje naprave ovdje i mi ih budemo morali mlatit, onda ce bit teskog izmeta gore u poljskoj :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2015, 13:02

kakva je ova grupa bila nismo mogli puno bolje ni proci ,samo mi je krivo sto je prva kuci lakse bi igrali da je prva u gostima ,ovako 1-0 da je dobiti idealno pa i 0-0 nije loše. šanse su 60-40 na njihovoj strani, nisam ni preveliki optimista ali ni pesimista .

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2015, 13:03

BitiSrcemVezan je napisao/la:Da vas malo oraspoložim, ove pesimiste :bih:
"Pa vidi im učinka u zadnje tri sezone, oni dođu nešto kao poljski Željezničar u Evropi:"

slika
Željezničari i po rezultatima u evropi i po nadimku :D
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 22 jun 2015, 13:06

Daj ba izgledaju ko da su iz crtanih filmova izasli. Zar treba da se bojim Poljaka bildera u sandalama? :rol:

A na terenu ih svakako mozemo izbacit. Pa Levski je bio duplo jaci, prema transfermarktu doduse, al opet...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jun 2015, 13:06

HeraklitMracni je napisao/la:jel lech prvi ili drugi bio ?
Prvak, drugi, i treci se ne mjesaju sa prvacima
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 jun 2015, 13:07

Nisam nešto pretjerano zadovoljan, ali moglo je i gore. Najbitnije je da nas niko ne može otpisati, kao što bi recimo bio slučaj sa Izraelcima ili Kipranima. Oni ne igraju bajno u Evropi te mislim da se uz dosta sreće i prava pojačanja ovo može proći.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2015, 13:07

bordobijeli je napisao/la:kakva je ova grupa bila nismo mogli puno bolje ni proci ,samo mi je krivo sto je prva kuci lakse bi igrali da je prva u gostima ,ovako 1-0 da je dobiti idealno pa i 0-0 nije loše. šanse su 60-40 na njihovoj strani, nisam ni preveliki optimista ali ni pesimista .
Ma bice 3:1 prva ( Benko, Krste i Stojcev po gol ). Razbit cemo ih u sredini terena. Pa njima bi Alispahic bio starter a nama nije ni u prvih 11. :lol: :lol: Pod uslovom da jos dovedemo dvojicu pravih pojacanja.
Sabinho je napisao/la: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Mogu se ovi dobiti. Sanse su nam minimalno 40% ako ostane Delac + jedan stoper. Tehnicki nisu nesto samo trkacki-fizicki su jaki. Ovaj napadac im je ****. Bolji su i Benko i Krste od njega. Samo smireno treba i igra kratkih pasova po sredini.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 22 jun 2015, 13:08

FrancescoTotti je napisao/la:@thec on govori kako nas ni dresdenovci ne vole jer smo muslimani, naprotiv kako cak i ne znaju za nas :urnebes:
ma ko ih sljivi, i bugari su bili fasisti pa smo defilovali kroz sofiju, ne moramo isto radit kroz poznan, al mislim da nece bit problema ;)
osim ako se njima ne dige k, pa srranje naprave ovdje i mi ih budemo morali mlatit, onda ce bit teskog izmeta gore u poljskoj :D

Pa ne dolaze mili brate u skandinaviju ebem mu misha, znaju valjda sta ih ceka budu li se *urcili, em murija em malo mi :lol:, i oni valjda vole zivot

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2015, 13:08

Da li mi neko zna reci koliko je autobuska karta do tamo? ne mogu nigdje da nadjem,makar otprilike?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jun 2015, 13:11

Navijači Legije nam već čestitaju na prolasku u sljedeći krug :lol: u slučaju prolaska, idemo na SS Lazio ili Sporting Lisabon :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, perodeformero i 34 gosta.