A kad si vec tako pametan, haj nam reci otkad se to liga prvaka igra subotom?samogrbavica je napisao/la:Ja mislim da vam Merlin svira na Kosevu. Morate u Zenicu igrati..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da ste naletili na Lech od prije par sezona kad su igrali Levandovski i Stilic bilo bi zajebano ovako imate velike sanse za prolaz , e sad je **** oko stadiona jos ako se oni budu ku rcili u SA pa ih nagrde svi , valja vama gore otici...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
joker90 je napisao/la:Eto dobismo protivnika kojeg mozemo realno izbaciti uz malo srece. Sada da vidimo jesu li nasi insajderi bili u pravu i da li ce biti dobra pojacanja kao sto rekose u ovom slucaju.

Klub je osnovan 1922. pod imenom Lutnia Dębiec. Lech je svoje najuspješnije razdoblje imao ranih 1980-ih i 1990-ih kada su pet puta osvajali prvenstvo. Zasada su u europskim natjecanjima odigrali četrdesetak utakmica. Nadimak im je Kolejorz (željezničari), a svoje domaće utakmice igraju na stadionu Milejski u plavo-bijelim dresovima
Sarajevo ljubavi moja.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Golman Jasmin Buric iz zenice, 17 utakmica branio ove sezone ukupno.
Lijep stadion!

Lijep stadion!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- muhamedhulk
- Kontakt:
protivnik po mjeri..ako dovedemo u odbranu stopera, imamo sansu da se potucemo 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gledaj im glava, svaki ko onaj kecer Baptista ili kako vec.Evolution87 je napisao/la:![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- samogrbavica
- Kontakt:
Ukljuci mozak, pisem o kvalitetu terena.GangEvil je napisao/la:A kad si vec tako pametan, haj nam reci otkad se to liga prvaka igra subotom?samogrbavica je napisao/la:Ja mislim da vam Merlin svira na Kosevu. Morate u Zenicu igrati..
KHAJ PRICE
BitiSrcemVezan je napisao/la:ovi naši se već naklatili na fb stranicu lecha

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- alan_kardec
- Kontakt:
Gdje pratite žrijeb? Ja ušao na uefa-inu stranicu kad tamo mi nešto odbrojava kao da žrijeb tek treba da počne 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na kosevu ako odigramo bez primljenog gola imamo sansi, pa cak i 0:0 nije los rezultat jer jedna kontra i gol u gostima mnogo nam vrata otvara, samo ne primiti gol kuci
Pyro is not a crime !
Ajax je napisao/la:Ajax je napisao/la:A sutra !!!!!
[youtube][/youtube]![]()
sacu luzeri cekaju izvlacenje u 1,idi luzeru na svoju temusamogrbavica je napisao/la:Ukljuci mozak, pisem o kvalitetu terena.GangEvil je napisao/la:A kad si vec tako pametan, haj nam reci otkad se to liga prvaka igra subotom?samogrbavica je napisao/la:Ja mislim da vam Merlin svira na Kosevu. Morate u Zenicu igrati..
Samo Sarajevo
Samo ako Delac ostane imamo se cemu nadati, stopera ce dovesti ali Delu niko ne moze zamijeniti
Mosa RajvoSa
Ceka se zrijeb za EL, za LP je zavrsen.alan_kardec je napisao/la:Gdje pratite žrijeb? Ja ušao na uefa-inu stranicu kad tamo mi nešto odbrojava kao da žrijeb tek treba da počne
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ibrace zavrni rukave i na posao, nema puno vremena! Ovo nam je odlicna sansa, samo malo srece je potrebno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lech nick name,
(The Railwayman)
(The Railwayman)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kakva je bila grupa , bitno je bilo da se izbjegne Maccabi i Apoel.Mi u ovim utakmicama ne mozemo puno izgubiti , a mozem dobiti puno toga.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, skoJaa i 63 gosta.