Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Je li igrate na Koševu ili ?
Kosevo
Evo i ta grupa ustvari ako neko nije vidio
Group 2
Seeded
West Ham United FC (ENG)*
FC Dinamo Tbilisi (GEO)
FC Spartak Trnava (SVK)
Valletta FC (MLT)
FC Dacia Chisinau (MDA)
Unseeded
Qäbälä FK (AZE)
KF Renova (MNE)
FC Lusitans (AND)
Newtown AFC (WAL)
FK Olimpic Sarajevo (BIH)
CL Q1+Q2: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Group 2
Seeded
West Ham United FC (ENG)*
FC Dinamo Tbilisi (GEO)
FC Spartak Trnava (SVK)
Valletta FC (MLT)
FC Dacia Chisinau (MDA)
Unseeded
Qäbälä FK (AZE)
KF Renova (MNE)
FC Lusitans (AND)
Newtown AFC (WAL)
FK Olimpic Sarajevo (BIH)
CL Q1+Q2: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izvuce li nam Daciju, Vallettu ili Dinamo mislim da imamo dobre sanse proci, Trnava vec tezak ali nije k'o West Ham.
West Hama ako nam izvuce... necemo na Kosevu, hocemo na livadi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Izvuce li nam Daciju, Vallettu ili Dinamo mislim da imamo dobre sanse proci, Trnava vec tezak ali nije k'o West Ham.
Iznajmicu nam ja livadu za prolaz dalje

Stream pocinje ovdje za koju minutu:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic Sarajevo - Spartak Trnava
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel ovo prvu na domacem?Mokroguz je napisao/la:Olimpic Sarajevo - Spartak Trnava
Ako sam dobro razumio, da. 
Lusitanos dobise West Hama
Najlaksi protiv Najtezih.
Ovo znaci da ako prodjemo Trnavu, dobit cemo lakseg protivnika u Q2!!!

Lusitanos dobise West Hama

Ovo znaci da ako prodjemo Trnavu, dobit cemo lakseg protivnika u Q2!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Objavljeno an Twiter stranici Trnave
Spartak Trnava @FCSpartakTrnava
V prvom predkole nás čaká tím z Bosny a Hercegoviny - Olimpic Sarajevo
Prvý zápas 2.júla - vonku
Odveta 9.júla - doma
Idemo ludooo idemo jakooo do pobjede. Samo me zanima jos termin i mjesto gdje igramo i pravac utakmica
Spartak Trnava @FCSpartakTrnava
V prvom predkole nás čaká tím z Bosny a Hercegoviny - Olimpic Sarajevo
Prvý zápas 2.júla - vonku
Odveta 9.júla - doma
Idemo ludooo idemo jakooo do pobjede. Samo me zanima jos termin i mjesto gdje igramo i pravac utakmica
Prva kuci, tu obavite posao a tamo samo hrabro. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cini mi se da je Trnava nosioc tako da prolaskom puno,puno dobijate.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
- Kontakt:
sretno vukovi, mozete biti nositelji u drugom, veliku sansu imate
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tako je. Bice opet borbe k'o protiv Sirokog, moze se sa Trnavom igrati, mislim da ce nas oni potcijeniti malo, a nasa ekipa ako bude se borila kako su se borili u kupu, onda mozemo proci.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zasto ne iznenaditi Slovake!? Mogu misliti kako ce vas poniziti i eto prilike za finu euro zaradu!
Evo malo analize
Trnava je klub koji se nalazi na zapadnom djelu Slovacke. Klub je dobio naziv po rijeci Trnavki koja se prostire kroz istoimeni grad. Grad Trnava ima ukupno 68 hiljada stanovnika a kapacitet njihovog stadiona je oko 18 hiljada.
Iako stadion ima oko 18 hiljada mjesta , ne treba ocekivati neku "preveliku" atmosferu protiv naseg kluba.
Na utakmici protiv nas treba ocekivati oko 1000-3000 gledalaca.
Treba reci da su prosle sezone u u Europa ligi odigrali cetiri utakmice.
1. Prvu utakmicu su igrali protiv slabih Maltezana i u oba meca pobjedili ukupnim rezultatom 9-2
2. U drugom kolu su isli u Gruziju, na mec protiv Zestafonija. U gostima su odigrali 0-0, dok su ih kuci razvalili 3-0.
3. U trecem pretkolu su igrali protiv Skotskog Johnstone i bili bolji u gostima 2-1 a kuci odigrali 1-1
4. U cetvrtom mecu igrali su protiv Ciriha i kuci izgubili 3-1 a u gositma odigrali 1-1
Jos cu spomenuti da su 2011 godine igrali protiv Zete i prosli su u tom duelu. Na domacem terenu deklasirali su Zetu sa 3-0, dok su u gostima izgubili 2-1.
Naranvo, sjetiti cemo se i utakmica protiv Sarajeva iz 2009 godine. Nadam se da ce im Kosevo biti peh i da ce se tradicija sa BIH klubovima nastaviti.
Dobili smo teskog protivnika ali idemo se nadigravati i nadati se dobroj igri nasih momaka i prolasku dalje.
Trnava je klub koji se nalazi na zapadnom djelu Slovacke. Klub je dobio naziv po rijeci Trnavki koja se prostire kroz istoimeni grad. Grad Trnava ima ukupno 68 hiljada stanovnika a kapacitet njihovog stadiona je oko 18 hiljada.
Iako stadion ima oko 18 hiljada mjesta , ne treba ocekivati neku "preveliku" atmosferu protiv naseg kluba.
Na utakmici protiv nas treba ocekivati oko 1000-3000 gledalaca.
Treba reci da su prosle sezone u u Europa ligi odigrali cetiri utakmice.
1. Prvu utakmicu su igrali protiv slabih Maltezana i u oba meca pobjedili ukupnim rezultatom 9-2
2. U drugom kolu su isli u Gruziju, na mec protiv Zestafonija. U gostima su odigrali 0-0, dok su ih kuci razvalili 3-0.
3. U trecem pretkolu su igrali protiv Skotskog Johnstone i bili bolji u gostima 2-1 a kuci odigrali 1-1
4. U cetvrtom mecu igrali su protiv Ciriha i kuci izgubili 3-1 a u gositma odigrali 1-1
Jos cu spomenuti da su 2011 godine igrali protiv Zete i prosli su u tom duelu. Na domacem terenu deklasirali su Zetu sa 3-0, dok su u gostima izgubili 2-1.
Naranvo, sjetiti cemo se i utakmica protiv Sarajeva iz 2009 godine. Nadam se da ce im Kosevo biti peh i da ce se tradicija sa BIH klubovima nastaviti.
Dobili smo teskog protivnika ali idemo se nadigravati i nadati se dobroj igri nasih momaka i prolasku dalje.
Steta nista imali srece kod izbora protivnika. Treba pametno igrati malo zatvorenije da ne primite puno golova. Pa ako uspijete sta zabiti.
Zelim vam puno srece u tim nastupima.
Zelim vam puno srece u tim nastupima.
Od toga sto sam ja vidio, Jan Vlasko zna biti strasan igrac, imaju sad i Emira Halilovica a on je dosta snalazljiv i brz, i Erika Sabu bih izdvojio jos koji je dosta brz.
I vjerujem da nisu oni bez svojih mana, njima su agilnost i brzina jaca strana a kontrola lopte slabija. I bolji su kod kuce nego na strani, zato nam je ova prva utakmica jako vazna.
I vjerujem da nisu oni bez svojih mana, njima su agilnost i brzina jaca strana a kontrola lopte slabija. I bolji su kod kuce nego na strani, zato nam je ova prva utakmica jako vazna.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Prvu ih napast pa sta bude. Njihov je minus da imaju imperativ pobjede a mozda vas i malo podcijene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.