Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2009, 22:50

YNWA je napisao/la: nazalost dok ameri ne odu, i ne dođe neki vlasnik koji moze dati pare za igrace svjetske klase u liverpulu ce igrati igraci tipa benajuna,aurelio, arbeloe
a uskoro bi trebali otici, i jedva cekam taj dan

leeds kao i notingem forest su mi drage ekipe iako su mi uzeli dosta para na kladionici, i zasluzuju da igraju u PL i da budu u samom vrhu, ali kako je sve otislo naopako tako i jedan leeds igra u nizoj ligi a celzi se bori za titulu PL

Kao sto sam napisala...navijaci im pripremaju vrlo "toplu" dobrodoslicu protiva cska :lol: mene strah sta ce biti ako niko ne bude htio kupiti liverpool :?: :( ,imaju dugove u banci,onaj iz kuvajta je odbio ponudu,onaj drugi seik uopste nije zainteresovan,trenutno nema niko ko je zainteresovan za kupovinu a vrijeme prolazi,ameri ne mogu otplatiti dugove,strah me da liverpool ne ode na dno sa njima,znam da je to malo moguce ali...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2009, 00:57

Samo bi da se sjetim familije gospodinu benitezu, koji je to retard majko moja draga

do kraja borba za trece mjesto
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jan 2009, 09:09

Liverpool players, and officials were shocked when Brazilian international Lucas Levia, broke down halfway through training at Melwood, and admitted he was a hobbit.After attempting to clear the ball on three occassions and hitting air instead, the minute Brazilian was heard to scream " I can't keep this up anymore!" Levia then removed the full body mask he has been wearing as a disguise since he arrived at Anfield, to reveal his true identitiy.
The four foot one hairy hobbit with feet longer than Steven Gerrard's arm span, said he had come up with the disguise after seeing Liverpool win the Champions league in 2005.As Lucas got all the players and management to sit under a huge tree just to one side of the Melwood complex, he told them the story
"Once upon a time I saw that Istanbul final and was inspired like never before I wanted to play for Liverpool.....i got my mate Frodo to conjure up a human size skin suit with this magic ring he had. I then climbed into it and pretended I was a Brazilian footballer."
The Liverpool boss Rafael "archer" Benitez admitted to being shocked by the revelation. " I have to admit I am shocked by the revelation." he told waiting journalists, an elf, a dwarf and an orc.the Liverpool skipper Steven Archithon Gerrard son of Fred the fish and chip king of Lower Anfield admitted he always had his doubts about young, tiny, almost impossible to see Lucas.
"I remember his first day at training. He kept falling over his feet, ran very slowly and had no coordination..he also wore two left feet footy boots. I became suspicious when he played the same way in matches"Club Chief executive Grandadelf Parry said Lucas would be immediately transferred to Middle Earth club Smallchester City......the fee is expected to be tiny...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 30 jan 2009, 16:07

liverpool nije slaba ekipa samo na trebaju igraci koji su koncentrisani citav mec koji imaju pritisak na protivnika

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 jan 2009, 23:29

alem 95 je napisao/la:liverpool nije slaba ekipa samo na trebaju igraci koji su koncentrisani citav mec koji imaju pritisak na protivnika
naravno da nije slaba ali ima pojedinaca koji nisu za liverpula i kojima zelim sve najbolje al sto dalje od liverpula
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2009, 09:26

sve dok u liverpoolu budu igrali aurelio,arbeloa,benayoun,lucas,dossena,n gog livepool nece moci parirati manchesteru i chelseu nazlost :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 11:23

reds je napisao/la:sve dok u liverpoolu budu igrali aurelio,arbeloa,benayoun,lucas,dossena,n gog livepool nece moci parirati manchesteru i chelseu nazlost :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ti se ponasas prema scumu i cska kao da su "bogovi" kao da te ,ne daj Boze, strah njih, :shock: ,problem je u psihi igraca i beniteza,ne stvaraju nama probleme jake ekipe,nije ni njihova igra nesto posebno,nama stvaraju problem male ekipe,da igramo protiv stokea sa rezervnim timom trebali smo ih pobijediti,nema nikakve volje za pobjedom kod igraca

Chenga_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Chenga_LFC » 31 jan 2009, 12:22

Pa ljudi moji ja nemogu da shvatim nikako ovaj Liverpool. Prije jedno mjesec dana mozda i vise su bili 10tak bodova u prednosti nad M Utd-om a sada su 2 !!!!!!!!!!!!. E pa ovo nam/vam dovoljno govori o tome kako je Rafa Benitez G.L.U.P. trener , da Liverpool nema igrace svjetske klase (osim Gerrarda i Torresa mada moze tu upasti i Reina ). Nije mi jasan nikako Benitez on je trener koji kupuje svoje zemljake bez obzira kakvi oni bili pola tima su španci !!!
Da se ja lično pitam (ali se nažalost nepitam) napravio bih jednu čistku u timu Liverpoola u kojem bi od sadašnjeg tima ostali Gerrard, Reina, Torres , Lucas , Mascherano, Agger, Skrtel. "Nama" trebaju igrači svjetske klase ali i mlade zvjezde kojima je potreban veliki klub a medju njima je Kenwyne Jones za kojeg su menadzeri tipa Roy Keane-a , Mourinha , Wengera itd. davali izjave da je "mješavina Zlatana Ibrahimovica i C. Ronalda" A zaista to i jeste visok , robusan , korpulentan, eksplozivan , pa momak glavom loptu u prosjeku po jednoj utakmici udari izmedju 20 i 30 puta !!! Zamislite sta bi bilo kada bi Gerrard izveo korner a Jones lagano glavom dao gol i tako bi mozda redevno bilo. Pa zatim tandem Torres-K. Jones ... A mislim da igraci tipa Benayouna , Arbeloe , Aurelia, pa mozda I xabi Alonsa nisu zasluzili da igraju u timu kakav je LFC. Trebalo bi pokusati napraviti transfer Xabi Alonso u zmajenu za Xavi-ja iz Barçe i js doplata od strane LFC-a ....A i gdje je jedan J. Pennant koji je lagano probijao desnu stranu i imao odlican centarsut a sada ga je zamjenio "kilavi" D. Kuyt jest da je to covjek koji moze odigrati 2 utakmice odjednom ali on nema brznu i prodornost... Nadam se da cemo ove godine osvojiti tu toliko cekanu titulu prvaka engleske...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 12:42

Chenga_LFC je napisao/la:Pa ljudi moji ja nemogu da shvatim nikako ovaj Liverpool. Prije jedno mjesec dana mozda i vise su bili 10tak bodova u prednosti nad M Utd-om a sada su 2 !!!!!!!!!!!!. E pa ovo nam/vam dovoljno govori o tome kako je Rafa Benitez G.L.U.P. trener , da Liverpool nema igrace svjetske klase (osim Gerrarda i Torresa mada moze tu upasti i Reina ). Nije mi jasan nikako Benitez on je trener koji kupuje svoje zemljake bez obzira kakvi oni bili pola tima su španci !!!
Da se ja lično pitam (ali se nažalost nepitam) napravio bih jednu čistku u timu Liverpoola u kojem bi od sadašnjeg tima ostali Gerrard, Reina, Torres , Lucas , Mascherano, Agger, Skrtel. "Nama" trebaju igrači svjetske klase ali i mlade zvjezde kojima je potreban veliki klub a medju njima je Kenwyne Jones za kojeg su menadzeri tipa Roy Keane-a , Mourinha , Wengera itd. davali izjave da je "mješavina Zlatana Ibrahimovica i C. Ronalda" A zaista to i jeste visok , robusan , korpulentan, eksplozivan , pa momak glavom loptu u prosjeku po jednoj utakmici udari izmedju 20 i 30 puta !!! Zamislite sta bi bilo kada bi Gerrard izveo korner a Jones lagano glavom dao gol i tako bi mozda redevno bilo. Pa zatim tandem Torres-K. Jones ... A mislim da igraci tipa Benayouna , Arbeloe , Aurelia, pa mozda I xabi Alonsa nisu zasluzili da igraju u timu kakav je LFC. Trebalo bi pokusati napraviti transfer Xabi Alonso u zmajenu za Xavi-ja iz Barçe i js doplata od strane LFC-a ....A i gdje je jedan J. Pennant koji je lagano probijao desnu stranu i imao odlican centarsut a sada ga je zamjenio "kilavi" D. Kuyt jest da je to covjek koji moze odigrati 2 utakmice odjednom ali on nema brznu i prodornost... Nadam se da cemo ove godine osvojiti tu toliko cekanu titulu prvaka engleske...
Sadaje liverpool 3. a ne 2. :D Znamo mi da je benitez idiot ne moras to napominjat,znamo koliko polovnjaka u timu imamo,znamo koliko bismo samo kvalitetnih igraca mogli dovesti da benitez ima mozga za dovodjenje talenata,o xaviju mozes samo sanjati,koja bi to budala mijenjala xavija za xabija alonsa :?:Uostalom nije ni xabi toliko los,dobro igra ove sezone ,Pennant je na posudbi do kraja sezone,nije prodan,nemoj gubit nadu sto se njega tice :D Malo vise se informisi ;)

Chenga_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Chenga_LFC » 31 jan 2009, 14:06

A upravu si malo sam se izgubio na ovom raspustu odnosno na ovom zimskom transfer roku. Pa dobro malo sam pogriješio sto se tice Xavija i Xabija i da Liverpool je 3. moja greska. :)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2009, 14:45

Chenga_LFC je napisao/la:Pa ljudi moji ja nemogu da shvatim nikako ovaj Liverpool. Prije jedno mjesec dana mozda i vise su bili 10tak bodova u prednosti nad M Utd-om a sada su 2 !!!!!!!!!!!!. E pa ovo nam/vam dovoljno govori o tome kako je Rafa Benitez G.L.U.P. trener , da Liverpool nema igrace svjetske klase (osim Gerrarda i Torresa mada moze tu upasti i Reina ). Nije mi jasan nikako Benitez on je trener koji kupuje svoje zemljake bez obzira kakvi oni bili pola tima su španci !!!
rafa dovodi igrace koje moze, tj koliko para ima na raspolaganju takve igrace i dovodi, svima je jasno da nam treba neko na desnoj strani ali rafa nije dobio ni bona za transfere u ovom prelaznom roku, prije pocetak sezone rafa je izjavio da zeli tri igraca villju, silvu i beria, ali nije dobio dovoljno novca za te transfere a kakvu bi sad ekipu imali sa tom trojicom
i ja sam da se ovi polovnjaci prodaju i zelim im srecu sto dalje od liverpula a to se sa ovim vlasnicima nece desiti

rafa mi ide na zivce sa svojom defanzivnom taktikom, i sa zamjenama koje su nevjerovatne

a xavi ce otici iz barse kad gerrard ode iz liverpula znaci nikad

slazem se za kuyta nije za desno krilo, tacnije nije za desno krilo u prvenstvenim tekmama, u ligi prvaka dobro odigra
Sarajevo i Liverpool

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2009, 15:48

Rafa bi unistio i Silvu i Villu :( Barry je po mom nekom misljenju nepotreban skroz, ne znam gdje bi igrao. Rafa je imao i para i svega, pa smo opet miljama daleko od titule.
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2009, 17:55

Gerrard je napisao/la:Imas li dokaz za ovo sto si napisao , da kao nije dobio ni pare za dovodjenje igraca ... dosta suplje ni ja mu ne bi dao pare kad dovodi neke idiote ... Sto kaze momak gore on bi uporpastio i Villu i Silvu za 3 mjeseca jer bi jednu utakmicu igrali pa tri odmarali , to je tako kod celavog idiota , samo kod nas se neke rotacije vrse fujjj
dokaz ti je broj igraca koji su dosli u liverpul u ovom prelaznom roku, kao i trenutna situacija sa amerima
a i ne odlucuje sam rafa o transferima ima tu i rick parry

a sigurno bi upropastio i silvu i villu isto kao sto je toresa upropastio

nije ni meni drag upravo zbog rotacija,taktike i cesto mi ide na zivce te njegove taktike kao i vecini navijaca
Sarajevo i Liverpool

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 31 jan 2009, 18:10

sutra je spektakl,sutra je pobjeda,sutra je opća radost za sve ljubitelje najboljeg kluba na svijetu,sve je ovo dosad bilo teško,sve talašika al od sutra ljudi nastupa ludilo,neka bude makar i 1 : 0 bit će dosta samo da bude pobjeda. ;) 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2009, 18:13

Sutra je x2 realnost ziva. Ja stvarno ne kontam kako mozemo dati vishe od jednog gola, a 99,9% cemo primiti gol :(
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 18:25

draze bi mi bilo da je utakmica u londonu,jer kakva nam je forma na anfieldu ove sezone.... :( Svi kazu vrijeme je da ponovo pocnemo pobjedjivati,vrijeme je da se vrati samopouzdanje....ali isto to se govorilo i pred utakmicu protiv stokea,evertona,wigana,tako da ne polazem puno nade u rijeci,vidjecemo kakva ce biti djela :!:

mexy_leeds
Kontakt:

Post Postao/la mexy_leeds » 31 jan 2009, 18:28

aBd da pobijedite...., al to je ko hljeb 0-0, tvrda utakmica ko i uvijek.....volio bi da se varam
Every day, we're all gonna say, we love you Leeds! Leeds! Leeds!
Everywhere, we're gonna be there, we love you Leeds! Leeds! Leeds!
MARCHING ON TOGETHER!!!

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 31 jan 2009, 18:29

Admir_Sa je napisao/la:Sutra je x2 realnost ziva. Ja stvarno ne kontam kako mozemo dati vishe od jednog gola, a 99,9% cemo primiti gol :(
Admire legendo,više optimizma molim te,nema mjesta pesimizmu,imamo kapitena samo takog kome sigurno neće biti svejedno kako će ostali igrati,zato relax man i čekaj sutra nedjeljno poslijepodne uzmi 2 vreće čipsa, dvije dvolitarke,kriglu izvali se pred TV i uživaj ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 18:32

Gerrard je napisao/la:

kakav pokusaj :D

Potez utakmice :lol: :lol: :lol:

redsforever je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Sutra je x2 realnost ziva. Ja stvarno ne kontam kako mozemo dati vishe od jednog gola, a 99,9% cemo primiti gol :(
Admire legendo,više optimizma molim te,nema mjesta pesimizmu,imamo kapitena samo takog kome sigurno neće biti svejedno kako će ostali igrati,zato relax man i čekaj sutra nedjeljno poslijepodne uzmi 2 vreće čipsa, dvije dvolitarke,kriglu izvali se pred TV i uživaj ;)
Nek čips ne bude od ketchupa,fuj kakav je :lol:
@redsforever : gdje ti majke ti nalazis toliki optimizam,vidis da sve ukazuje na pesimizam,nadam se da si upravu sto si optimistican,valjda ti nece biti uzalud

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2009, 18:41

mozda se desi cudo :D
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.