Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Elegant je napisao/la:Dok ne bude oficjelno za odlazak Memije, Bajica i za koje cife, gdje ne treba nista dizati frku. Također i kod dolazak novih igraca !
Previse je bombi i gluposti po forumima.
Obzirom da je ono sto napisem namjenjeno navijacima Zelje,onda bilo kakav komentar nekoga ko ne pripada toj populaciji,ne iznenadjuje.delinjo je napisao/la:Sve oni imaju ali viziju nikako kakva ba vizija hahhaFKZ1921 je napisao/la:Uprava i strucni stab imaju viziju oko igrackog kadra i ulaska u ova dva takmicenja koja nam predstoje.
Ovaj kadar koji je sad na pripremama ce igrati prvo predkolo. Za drugo predkolo se moze prijaviti jedan novi igrac. Dok se igra EL nema odlazaka. Za eventualni nastavak takmicenja u EL nakon drugog predkola, moci ce se angazovati novi igraci. Realno je da se u narednom periodu angazuju dva igraca za koje struka cijeni da ce biti pojacanja za evropske utakmice.Bice puno igraca u ponudi,prelazni rokovi tek pocinju.Pominje se Mesanovic,licno nemam visoko misljenje o njemu,ali ako nasa struka odluci da ga angazuje,znaci da vjeruju u njega i to je najvaznije.
Naredne aktivnosti ce u velikoj mjeri zavisiti od sutrasnjeg zrijeba.
Sto se tice odlazaka,klub mora prodavati. Otici ce sigurno oni za koje se eventualno dobije zadovoljvajuca ponuda.Mislim da jedino Amir i Dzenis u ovom momentu nisu za prodaju. Sto se tice cijena,trziste je to,ponuda i potraznja formira cijenu...
Mi se emotivno vezemo za nase igrace. Dugo su u klubu,pratimo ih jos iz omladinskih selekcija,prozivljavali smo s njima mnogo toga...Medjutim,ne trebamo zaliti ni za kim.To su neminovni procesi.Vazno je da se za svakog od njih koji idu dobije maksimalno dobra cifra,da klub moze ostvariti kontinuitet dobrog rada sa omladinom,kontinuitet priliva kvalitetnih igraca iz omladinskog pogona,te biti u stanju dovesti mladog,dobrog igraca sa strane...
Ne plasim se nicijeg odlaska(osim Amira).Za svakog ima alternativa. Ako nasi treneri koji su stvorili Memiju kazu da imamo u Benji Sehicu novog Memiju,ja im potpuno vjerujem. Ista korelacija vazi za Baju-Dzenisa.Itd...Ono sto se sad moze vidjeti,dokle se moze dobaciti sa realnim procjenama kvaliteta i perspektive,to su godista 97,98,99. U svakom od nabrojanih godista imamo super talentovanih igraca. Pored ovih koji su tu,realno je ocekivati da se dovede odredjen broj talentovanih igraca ovih godista iz drugih gradova. Znam da se upravo radi na tome.
Danas smo se mogli uvjeriti da par nasih kadeta dominira i u jakoj konkurenciji,znatno jacoj nego je nasa u BiH. Zeric i Mujaga su potpuno dominantni i to znamo.Ali,ima tu jos par odlicnih igraca koji su godinu mladji od njih a evidentan su kvalitet.
Nadam se da ce uprava dodati gas,ubrzati neke bitne procese,eliminisati neke krupne greske koje su uradjene u zadnjih pola godine...
13hphily je napisao/la:kad je sutra izvlacenje ??
NASTAVI NIZdelinjo je napisao/la:hahah drug ja niti luk jeo niti mirisao ...hvala na dobrodosliciMinjore je napisao/la:Dobrodosao ali ako ubrzo nestane onaj profil "bazatalenata" donji sidelinjo je napisao/la:Pozdrav plavoj braci,dugo pratim ovaj forum pa pozelio da se ukljucim u diskusije oko najveceg kluba u BiH.![]()
Daj da ga preventivno popljujemo svi, pa ako izvuce sta lako, nije problem izviniti mu secorleone87 je napisao/la:Pamet u glavu![]()
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1390731_10153487377410337_6188265374305156234_n.jpg?oh=2aeafdb6cc9de5ef4b5cfc6b20eed0b0&oe=55F3B368[/img]
Ne.Demonond je napisao/la:dali postoji mogucnost da u drugo pretkolo udjemo kao nosioci ukoliko u prvom pretkolu dobijemo protivnika sa malo boljim koeficijentom ?
Hvala.ublehas je napisao/la:Ne.Demonond je napisao/la:dali postoji mogucnost da u drugo pretkolo udjemo kao nosioci ukoliko u prvom pretkolu dobijemo protivnika sa malo boljim koeficijentom ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, N3R3D, sassari i 40 gostiju.