Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 21 jun 2015, 16:27

Taman i ja htjedoh napisati to za Firmina.
Odličan igrač a došao bi za pola para od Sterlingove prodaje.
Možeš komotno uzet njeg i Clyna i da ti ostane kusura da doturiš za Matea i mirna bosna.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 jun 2015, 16:37

Nista posebno Firmino realno,prosjecan ofanzivni veznjak kojih ima na izvoz.
Gledao ga par puta u Hofenhajmu ove sezone i nije me odusevio. Takodjer njegov dosadasnji nastup na copa americi uzasan.

Sto se tice Asiera,on bio bio upgrade u odnosu na Lucasa i Allena.
Imao je losu sezonu al iz cistog razloga sto nije igrao dovoljno u Realu. Pa Real je jednog Kaku i Owena upropastio,sto ne bi i Illaramendia.
Siguran sam da bi duplo bolje iskoristio minutazu od panjeva Allena i Lucasa.

Moja zelja za nekog ofanzivnog veznjaka bi bila Konopljanka ili Yarmolenko.
Igraci koji su bolji od firmina za klasu,odgovorno to tvrdim,a ne bi vise kostali.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 21 jun 2015, 16:50

Milan i Inter koji su vise raspadnuti od Liverpoola dovode Kondogbiu, Imbulu, Martineza i slicne igrace dok se Liverpool zadovoljava Milnerima, Ingsima i slicnim engleskim klosarima. I onda dodje neko i ubjedjuje me da se be LP ne mogu dovoditi klasni fudbaleri. Pored toliko mladih kvalitetnih igraca Liverpool je opet odlucio da dovodi engleske balvane tako da i sljedece sezone slijedi borba za EL.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2015, 17:02

SteveHeighway je napisao/la:Nista posebno Firmino realno,prosjecan ofanzivni veznjak kojih ima na izvoz.
Gledao ga par puta u Hofenhajmu ove sezone i nije me odusevio. Takodjer njegov dosadasnji nastup na copa americi uzasan.

Sto se tice Asiera,on bio bio upgrade u odnosu na Lucasa i Allena.
Imao je losu sezonu al iz cistog razloga sto nije igrao dovoljno u Realu. Pa Real je jednog Kaku i Owena upropastio,sto ne bi i Illaramendia.
Siguran sam da bi duplo bolje iskoristio minutazu od panjeva Allena i Lucasa.

Moja zelja za nekog ofanzivnog veznjaka bi bila Konopljanka ili Yarmolenko.
Igraci koji su bolji od firmina za klasu,odgovorno to tvrdim,a ne bi vise kostali.
Ni Konop a ni Yarmolenko nisu ofanzivni veznjaci a i ta tvrdnja da su za klasu bolji ti je smiješna.
Al et :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 jun 2015, 17:09

Cuj nisu ofanzivni veznjaci :lol:
Nego sta su? Ofanzivna krila su,znaci ubrajaju se u ofanzivne veznjake isto ko sto se tu ubrajaju coutinho,sterling i lallana...
Ma za klasu nego sta.. i Eugen i Yarmolenko imaju 2-3 sezone koje su odigrali poprilicno dobro dok je ovo Firminova prva takva sezona a uz to svi znamo kakvi su brazilci neodogovrni uz odredjene izuzetke.
Ovakvih poput njega ima u brazilskoj ligi kolko hoces.
Bolje dati Gremiu,Coritibi ili Vascu 6 miliona nego njemcima 30 :lol:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2015, 17:19

SteveHeighway je napisao/la:Cuj nisu ofanzivni veznjaci :lol:
Nego sta su? Ofanzivna krila su,znaci ubrajaju se u ofanzivne veznjake isto ko sto se tu ubrajaju coutinho,sterling i lallana...
Ma za klasu nego sta.. i Eugen i Yarmolenko imaju 2-3 sezone koje su odigrali poprilicno dobro dok je ovo Firminova prva takva sezona a uz to svi znamo kakvi su brazilci neodogovrni uz odredjene izuzetke.
Ovakvih poput njega ima u brazilskoj ligi kolko hoces.
Bolje dati Gremiu,Coritibi ili Vascu 6 miliona nego njemcima 30 :lol:
Aha, znači pozicija krilo više ne postoji nego je to sad ofanzivni veznjak.

Što se tiče Firmina, vidi se da nemaš pojma o čemu pričaš.
Čuj prva mu ovakva sezona, pa momku je prošla bila još bolja od ove sezone :roll:
22 gola i 16 asistencija u 37 utakmica u sezoni 13/14
u ovoj 10 golova i 12 asistencija u 33 meča.
Sve to u prosječnom Hofenhajmu.
Dvojica koje si nabrojao su dobri igrači, ali da su za klasu bolji-smiješno.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 jun 2015, 17:24

Pa zna se na sta se misli pod ofanzivnim veznjacima (Reus,Ozil,Hazard) igraci koji igraju na jednoj od tri pozicije iza napadaca. Nemoj zaje.bavati.

Kakav Firmino,imo je i Carrol strasnu polusezonu pa je kod nas bio kur.cina.
Nama treba gotov produkt,a ne da razvijamo igrace koji ce kad dostignu prajm odleprstati u real,barcu,city itd. iako firmino nema takav potencijal. Ryan Babbel je bio tri put talentovaniji pa nije uspio.
Opet kazem Konopljanka i Yarmolenko su za pomenutog klasa.
Steven Gerrard !

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 jun 2015, 17:24

Po meni bi Illaramendi bio flop tipa Luis Alberto. Što se tiče Firmina, frajer je odigrao sezonu iz snova u Bundeski i skočila mu je cijena nenormalno, dobar igrač ali ne vrijedi 30 miliona €, realno. S obzirom da se radi o Liverpoolu očekujem ponudu od 50 miliona za Firmina. :mrgreen: Ne znam brate što ne ponude za Benzemu ili Cavanija, a ne neke Llorentee i Bacce kuknjava :crazy:
Treba što prije riješiti Clynea, lik je radilica kako ofanzivno tako i defanzivno. Od Illorija se mnogo očekuje izgleda. Uglavnom treba KLASA u napadu pod hitno. Daniel na staklenim nogama, Ings, Origi, nisu to igrači za prvih 11.

EDIT: City zvanično poslao 50 miliona funti za Sterlinga.
At the end of the storm there's a golden sky..

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 21 jun 2015, 20:49

Echo: Liverpool je preusmjerio interes na južnoamerički dvojac Carlos Bacca i Salomon Rondon nakon što su odbili platiti Bentekea 32 milijuna funti, koliko traži Aston VIlla.
28-godišnji Bacca zabio je za Sevillu 28 golova prošle sezone i koštao bi oko 20 milijuna funti.
25-godišnji Rondon zabio je za Zenit 20 golova prošle sezone i koštao bi oko 15 milijuna funti.
Redsi razmišljaju i o ponudi za veznjaka Roberta Firmina iz Hoffenheima.
YNWA
Dinamo Zagreb

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 jun 2015, 21:02

Bacca bi bio idealan. Sasvim pristojna cijena, a provjeren igrac. Po meni bolji od bentekea. A za Rondona i nisam siguran, ali ako nista u pola je jeftiniji od bentekea. Znaci, prodati malog firauna, kupiti firminha i baccu. Dodati lovu za clyne-a i to bi bilo to.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 jun 2015, 22:45

slika
Moze on :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jun 2015, 23:43

Bacca je zaista odlican napadac, nesto slicno Diegu Costi, samo nije uopste prgav kao ovaj, ali to je taj tip. Meni je tu jedina mana poprilican broj godina, uskoro puni 29, a to nije malo.

Rondon i Llorente su sacuvaj me boze spekulacije. :damn:

Firmino je poprilicno kompletniji igrac od Sterlinga, i samo je pitanje gde bi igrao ako bi dosao. 30m evra, ili 21m funti, je skroz pristojna cena, kada pogledamo kakvi su se sve igraci placali i vise. Covek sve radi u jednom prosecnom klubu, i zajedno sa Vollandom cini 90% ekipe, odlican igrac sa velikim prostorom za napredak, sto da ne.
Konoplyanka se poredi sa njim, i generalno, nije bolji igrac, a daleko vise i varira u formi, poprilicno nestabilan igrac i moze da se gleda na njega samo kao na dzokera, zato ga i ne trazi vecina jacih klubova i domet mu je jedan Stoke za sada. Yarmolenko je neozbiljan igrac i slabija verzija Hulka, covek ne zna za pas, i mozda je najsebicniji igrac kojeg sam ikad video. Jos smesnije da se o njemu prica kao o nekakvoj klasi i zavrsenom produktu.

Illarra je kocka, sjajna sezona u Sociedadu, a potom totalni ponor u Realu.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 22 jun 2015, 00:20

Da hoce vise prodati Sterlinga pa da se te pare usmjere na jos boljeg, recimo Reusa :P.
Samo da napomenem da imamo još jednog mladog igrača koji bi možda mogao potpuno nadomjestiti odlazak Sterlinga a to je IBE.
Momak je možda i talentiraniji od navedenog, jači u duelu, ima bolji dribling, bolji i precizniji šut.
Nezz, sve ovo oko transfera me demorališe.
Cini mi se da vlasnici nisu nimalo spremni da dovedu neko zvučno pojačanje a prijeko nam je potrebno.

YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 jun 2015, 00:36

Paradajz je napisao/la:Bacca je zaista odlican napadac, nesto slicno Diegu Costi, samo nije uopste prgav kao ovaj, ali to je taj tip. Meni je tu jedina mana poprilican broj godina, uskoro puni 29, a to nije malo.

Rondon i Llorente su sacuvaj me boze spekulacije. :damn:

Firmino je poprilicno kompletniji igrac od Sterlinga, i samo je pitanje gde bi igrao ako bi dosao. 30m evra, ili 21m funti, je skroz pristojna cena, kada pogledamo kakvi su se sve igraci placali i vise. Covek sve radi u jednom prosecnom klubu, i zajedno sa Vollandom cini 90% ekipe, odlican igrac sa velikim prostorom za napredak, sto da ne.
Konoplyanka se poredi sa njim, i generalno, nije bolji igrac, a daleko vise i varira u formi, poprilicno nestabilan igrac i moze da se gleda na njega samo kao na dzokera, zato ga i ne trazi vecina jacih klubova i domet mu je jedan Stoke za sada. Yarmolenko je neozbiljan igrac i slabija verzija Hulka, covek ne zna za pas, i mozda je najsebicniji igrac kojeg sam ikad video. Jos smesnije da se o njemu prica kao o nekakvoj klasi i zavrsenom produktu.

Illarra je kocka, sjajna sezona u Sociedadu, a potom totalni ponor u Realu.
Hvala.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 22 jun 2015, 01:21

Jeste zapeli sa Firminom k'o da je Ronaldinho iz prajma u najmanju ruku jbt...
I šta sad što je Paradajz rek'o da je Firmino bolji igrač od Konopljanke,ja treba da se slozim sa tim kao gaston ?
NE,ne,ne meni niko ne gradi mišljenje,ostajem pri svom.
Svojevremeno je Paradajz izjavljivao notorne gluposti kao da je Higuain neka uber klasa,a zapravo se radi o neviđenom panju ala Marouane Chamakh :mrgreen:
Budite mi pozdravljeni.
Steven Gerrard !

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 22 jun 2015, 01:30

Firmino je veoma dobro pojačanje ali za 15ak miliona funti. Ništa preko. Što se tiče Bacce, prije bih Džeku u Liverpool nego njega, ne znam nekako mi ne ide, džabe svi ti golovi, 20 miliona funti , 29 godina, već je u godinama. Večeras sam propratio Danny Ingsa protiv Švedske, momak me prijatno iznenadio i mislim da će imati oooogroman napredak kod nas. Vidi se ta želja, ali i znanje bome, veoma brz napadač sa dobrom tehnikom i osjećajem za prostor.
At the end of the storm there's a golden sky..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 22 jun 2015, 01:41

EDO299 je napisao/la:Firmino je veoma dobro pojačanje ali za 15ak miliona funti. Ništa preko.
Upravo to. Na tržištu ima mnogo boljih igrača, pogotovo za tu cifru koja se pominje (30 miliona eura).
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 jun 2015, 02:09

SteveHeighway je napisao/la:Jeste zapeli sa Firminom k'o da je Ronaldinho iz prajma u najmanju ruku jbt...
I šta sad što je Paradajz rek'o da je Firmino bolji igrač od Konopljanke,ja treba da se slozim sa tim kao gaston ?
NE,ne,ne meni niko ne gradi mišljenje,ostajem pri svom.
Svojevremeno je Paradajz izjavljivao notorne gluposti kao da je Higuain neka uber klasa,a zapravo se radi o neviđenom panju ala Marouane Chamakh :mrgreen:
Budite mi pozdravljeni.
Nemoguć si.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 22 jun 2015, 02:12

Jbg. Necemo se ljutiti,a ni svadjati u ovom svetom mjesecu a i kasno je vala a uz to navijamo za isti klub.
Sasvim je normalno da imamo razlicite poglede na svijet i stavove.
Steven Gerrard !

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 jun 2015, 03:52

Inter kupio kondogbiu, vjerovatno ce i imbulu, da li ce kovacic bit dostupan pitanje je ali ja mislim da da.Ostao sam u dilemi da li uopste pratiti ove nase transfere i nervirati se, ili lagano sve off oko lfc do septembra k'o hadzija :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.