FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moramo poceti cijeniti nase igrace. Neka Memija bude prvi kojeg necemo prodati za nize od milion eura, uz postotak od 15% za naredni transfer.
- themaniaks
- Kontakt:
ko pregovara oko odlazaka,cijene i to ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Samo da ne ode za neku sicu pa pod cijenu svega,..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Treba uzet u obzir da je Jamak odigrao skoro sve utakmice u Osijeku, dok Mesanovica nije bilo u timu dosta puta. Dobar je igrac, mozda bi na valjao jer je situacija kakva jeste..
KHAJ PRICE
Mešanović ima dobrodošlicu samo ako neće imati neku veliku platu, jer je to dobar igrač za rotacije. Ako misli da igra neku glavnu ulogu, odmah nek ide u Slobodu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Koje sranje hahahhahashzna je napisao/la:Mešanović ima dobrodošlicu samo ako neće imati neku veliku platu, jer je to dobar igrač za rotacije. Ako misli da igra neku glavnu ulogu, odmah nek ide u Slobodu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znaci ne smijemo ni pod kojim uslovima pustit' Bajica i Memiju ispod 700 000 eura u gotovini + procenti od iducih trasfera, ako se to desi - mi kao klub koji ima strasnu omladinsku skolu i proizvodi igrace ne smije ovakav potencijal pustiti ispod tih para. Pogotovo Memiju koji je jedan od najvecih talenata kojeg smo proizveli, koji je jos u nasem klubu, a da se vec moze zakljuciti da ce imati reprezentativnu karijeru (naravno ukoliko ne bude povreda i takvih problema). Kakav potencijal i na krilu i na beku, da je Dinamov vrijedio bi 3 miliona eura minimalno. A tek 19 godina. Sto se tice Baje, po meni slabiji igrac od Memije i slabije sanse da se razvije kao on (sto ne znaci da i njegove nisu velike, naravno), al' ima mnogo vrlina, ima brojke i ako uspije popraviti mane u narednim sezonama moze napraviti od sebe igracinu. Tako da ne smije biti pusten poslije Evrope ispod ove cijene, ti igraci koje mi proizvodimo su nase blago i nas hljeb, od toga (trenutno) zivimo i ne smijemo ih davati badava, jer je to najgori moguci put za timove koji prave profit preko omladinskog pogona. Molim Boga da je i uprava svjesna toga.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
delinjo je napisao/la:Onda nek dodje djaba ili da on nama plati???shzna je napisao/la:Mešanović ima dobrodošlicu samo ako neće imati neku veliku platu, jer je to dobar igrač za rotacije. Ako misli da igra neku glavnu ulogu, odmah nek ide u Slobodu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
delinjo je napisao/la:On nama da daje miljudelinjo je napisao/la:Onda nek dodje djaba ili da on nama plati???shzna je napisao/la:Mešanović ima dobrodošlicu samo ako neće imati neku veliku platu, jer je to dobar igrač za rotacije. Ako misli da igra neku glavnu ulogu, odmah nek ide u Slobodu.![]()
KHAJ PRICE
Citam neke Hrvatske forume da vidim kako oni gledaju na Mešanovića i naletim na komentar: "taj panj nije mogao igrati u očajnom Osijeku..........možda da pojača Turbinu iz Jablanice"
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
Ma pusti Hrvate njima niko ne valja..Željooooo je napisao/la:Citam neke Hrvatske forume da vidim kako oni gledaju na Mešanovića i naletim na komentar: "taj panj nije mogao igrati u očajnom Osijeku..........možda da pojača Turbinu iz Jablanice"
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Lazar je bez kluba, treba njega vratiti 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako su u Hajduku govorili za Viscu a Vrsajevic im je bio igracina.Željooooo je napisao/la:Citam neke Hrvatske forume da vidim kako oni gledaju na Mešanovića i naletim na komentar: "taj panj nije mogao igrati u očajnom Osijeku..........možda da pojača Turbinu iz Jablanice"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: FK Željezničar
Samo nemoj te se puno nadati ako dodje Mesanovic,on po meni nije kvalitet za nas.Izgubio je konstantnost igranja,psihicki poljuljan sigurno i nevjerujem da ce se nametnuti i naigrati.
Ja garantujem da ce Dijatta vise pokazati i unaprijediti nasu igru nego on.
Dijatta kad prodje pripreme on ce biti najspremniji igrac ekipe i ocekujem njegovu eksploziju u Evropi samo da ga Oda bude forsirao(makar za pocetak i sa klupe).
Ja garantujem da ce Dijatta vise pokazati i unaprijediti nasu igru nego on.
Dijatta kad prodje pripreme on ce biti najspremniji igrac ekipe i ocekujem njegovu eksploziju u Evropi samo da ga Oda bude forsirao(makar za pocetak i sa klupe).
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Komentirate njegove igre u Osijeku, a niste upoznati. Sto se tice prosle sezone, do zimske pauze je bio standardan, ali bas standardan i mislim da je 95% utakmica poceo od prve minute. E onda je dosao novi trener i pao je u drugi plan. Svaki je drugaciji, svaki ima svoje neke zamisli. A znamo svi, sto se nase lige tice, da je bio odlican. Po meni, igrac koji nam itekako moze koristiti, pogotovo ako ode Baja. A i na krilu je koristan
Buraz ja sam ga gledao protiv dinama on i jamak su odigrali za deset on je čak i go dao
Izgleda da je Memija u Dinamo i Bajic u Belgiju zavrsena stvar poslije evrope idu. Mesanovic nije los igrac pitanje je samo sta je njemu u glavi.
Dok ne bude oficjelno za odlazak Memije, Bajica i za koje cife, gdje ne treba nista dizati frku. Također i kod dolazak novih igraca !
Previse je bombi i gluposti po forumima.
Previse je bombi i gluposti po forumima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma da dobijemo po milion eura za obojicu pa hajde. U protivnom, ko ce ostati?
Trenutno korisnika/ca: roccosiffredi i 5 gostiju.