FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Peterski
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Peterski » 21 jun 2015, 19:57

pijanBabo je napisao/la:Sta je ovo koga god dovedemo ili se veze sa Zeljom vasi su komentari "dobar je za klupe". Ima li iko dovoljno dobar za tu velesilu zvanu Zeljeznicar pa da upadne u prvih 11 ? Ovdje bi i Ronaldu upitno bilo bi li mogao zaigrati pored Djelmica :roll:

Bog da zaigra nije nam pojačanje dok se ne dokaže u našem dresu. Dokazivanja u drugim dresovima nek okače mačku o rep :D A nek dođe Jasmin, Baja 90% odlazi poslije evrope, samo da se ne povrijedi.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 21 jun 2015, 20:00

Počeo se Husara opasno trpati, nadam se da naši neće dozvoliti da se previše uliva u klub. Već odavno je on nama ponudio Mešanovića, kao i malog Husića iz Budućnosti. Mislim da bi nam Mešanović mogao valjati, svakako nemamo rezervnog špica.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 20:03

bojamora je napisao/la:E Mešanović bi nam bio baš pojačanje. Jedino u ovom prelaznom roku. Sigurno bi bio u prvih 11. Može igrati špica, obadva krila i ofanzivnog veznog.
E sad "jedino" sve i da dodje Mesanovic, Blagojevic je najbolji posao prelaznog roka za sada i Oda je tog misljenja, kako kaze mjesto gdje je trebao motor ekipe i da ce se razlika primjetiti.Kako sam ga shvatio nije jos u potpunosti nadmetnuo da ekipa igra onako kako on hoce a opet kazem ako sam ga dobro razumio hoce da lopta ide od stopera zeli imati igrace koji znaju lopte i hoce da igra na posjed, mene posebno nije trebao ubjedjivati siguran sam da zna sta hoce i sta radi.Ako je sa ekipom sa kojom nije u potpunosti mogao nadmetnuti sistem igre nije imao poraza u polusezoni.Onda mogu ocekivati da ako sprovede ono sto je zamislio da cu i gledati fudbal kakav i prizeljkujem na Grbavici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 21 jun 2015, 20:04

Pile jel istina za Mesanovica?
Zeljeznicar! 1921 !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 jun 2015, 20:05

ja Bajica i Memiju ne bi pustio ispod nekih milion km,nadam se da uprava nece pogrijesiti kod procjene ova dva igraca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 jun 2015, 20:05

Format je napisao/la:Mozel na krilo ovaj Mesanovic,cini mi se da je u Celiku igrao krilo. Danas igram lopte sa Jahicem,furam ga da dodje kod nad,kaze ide u Grcku ili Maribor,slabo para dole kaze,jbg
E vala je gladan. Ako do sad nije zaradio nece nikad. On je i bez fudbala bio iznadprosjecno situiran a znam da je u Turskoj i Svici namlatio samo takvih para.

Sto se tice Mesanovica ako je u onoj formi iz Celika moze nam valjati jer moze igrati i krilo i napadaca a ima potrebno iskustvo. Samo ne vjerujem da je on u nekoj formi kad u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti nikakvu minutazu dok je recimo Jamak bio standardan. Ako ce doci ovdje i vracati formu na racun Djenisa onda bolje da ne dolazi..
BUDI ŽELJO !!!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 20:06

Elegant je napisao/la:Memija ako ode za klikere i neki smjesan postotak od sljedeceg transfera neka se svi u upravi upucaju kolektivno !

Dinamo itekako ima iskustva sa dovođenjme mladih igraca, kao da gledam da ce nasi pasti na neku foru.
Ranije je vec neko napisao, samo cu da ponovim. Dinamo, bujrum, vodi Memiju, uplati 1 milion eura. Taj transfer bi diktirao cijenu svih buducih transfera.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 jun 2015, 20:06

bojamora je napisao/la:E Mešanović bi nam bio baš pojačanje. Jedino u ovom prelaznom roku. Sigurno bi bio u prvih 11. Može igrati špica, obadva krila i ofanzivnog veznog.
Blagojević ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 jun 2015, 20:08

kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 21 jun 2015, 20:08

Evo i Eldin Adilovic bi trebao raskinuti ugovor sa trenutnim klubom.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 jun 2015, 20:08

Mesanovic bi bio odlicno pojacanje , al bolje vratit adilovica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 20:08

Ajzea je napisao/la:
Blagojević ;)
Odovic je jako zadovoljan i Diatom kako kaze.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 21 jun 2015, 20:11

Mesanovic bi nam bio pravo pojačanje to je sigurno, :opaopa: :opaopa:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 jun 2015, 20:13

Ma vjerujem da je i Mesanovic medijska bomba u sluzbi nabijanja cijene.. Njegov menadzer to jako dobro radi i nebi mu biloprvi put..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 20:14

jovanmaksimovic je napisao/la:kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
Druze prodati onome ko nudi najvise i ko moze dati pare da nije na neke rate i razvlacenja pa dodjem ti itd.Po meni fina solucija Dinamo sigurno ce jos napredovati i vjerovatno se dalje prodati samim tim obezbjediti i sebi i Zelji dobru zaradu.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 20:15

Nama je najvaznije proci prva dva pretkola EL. Nakon toga dovesti Jahica, neka ga ovaj njegov jaran nagovori. :D

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 jun 2015, 20:19

pile87 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
Druze prodati onome ko nudi najvise i ko moze dati pare da nije na neke rate i razvlacenja pa dodjem ti itd.Po meni fina solucija Dinamo sigurno ce jos napredovati i vjerovatno se dalje prodati samim tim obezbjediti i sebi i Zelji dobru zaradu.
radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jun 2015, 20:20

Ma odlazak u Dinamo je dobro rijesenje jer s obzirom kako Mamić svoje igrace masno kasnije prodaje,sam prelazak iz Dinama ako se tamo pokaze uz postotak od 15-20% od narednog transfera bio bi za nas idealan..ali ispod 800000 eura ne treba pregovarati..Po meni otprilike to bi bio neki prag za Memiju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 20:21

jovanmaksimovic je napisao/la: radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...
Slazem se ali nekad ne mozes da biras uslovljen si necim, svakako mislim ako dodje do ovoga da Zeljo nece losi proci kao ni Memija.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 21 jun 2015, 20:22

jovanmaksimovic je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...
Ko nam ponudi vise novaca tu ga treba prodati, kratko i jasno. Naravno da je ponuda normalna, a ne sica. Realno, Dinamo je Real Madrid trenutno za ostatak bivše drzave, pokazuju rezultati, transferi i igraci koji su prosli kroz njega.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.