Citam u medijima da je Dinamo ozbiljno zagrizao za Memiju, uz Dinamo tu je još jedan francuski prvoligaš. Ja da se pitam Memiju bih dao jedino za milion eura ili više uz neku klauzulu od 10-15% od narednog transfera. On da je igrac Dinama vrijedio bi najmanje od 5 do 10 miliona eura. U slucaju odlaska Memije klub bi njegovom cijenom diktirao i cijene buducih mladih igraca koje cemo prodati, tako da ako prodamo Memiju za 250 hiljada eura onda necemo moci ni druge prodati za više. Ljudi iz kluba moraju biti pametni po ovom pitanju. U slucaju odlaska Memije ne moramo dovoditi igrace sa strane, imamo zamjenu u našim juniorima i koji može dostojno zamijeniti Memiju. Što se tice Žerića, pricao sam o njemu vec, odličan igrac, zna podvaliti loptu ala Štilić, siguran je u igri, treba mu se pružiti šansa ali prvo treba da potpiše ugovor. Nakon što potpiše ugovor Žerića treba maksimalno forsirati, davati mu šansu u svakoj mogucoj prilici..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.