FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde bas izracunajte za zuku
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
DANDY je napisao/la:

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
BRAVO

Ova je malo drugacija slika, zato sam postavio.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ako je bio godinu dana u Zeljeznicaru i ako ga prodaju za 2M onda Zeljeznicaru ide 10 milja.AsharaK je napisao/la:Hajde bas izracunajte za zuku
Bio je vise bio je i u juniorima pa onda potpisao za prvi tim mislim bar 2 godine.Orton je napisao/la:Ako je bio godinu dana u Zeljeznicaru i ako ga prodaju za 2M onda Zeljeznicaru ide 10 milja.AsharaK je napisao/la:Hajde bas izracunajte za zuku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:BRAVO![]()
![]()
![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Uglavnom nesto izmedju 10 i 40 hiljada,u zavisnosti od konacne cijene i trajanja boravka u Zeljeznicarupile87 je napisao/la:Bio je vise bio je i u juniorima pa onda potpisao za prvi tim mislim bar 2 godine.Orton je napisao/la:Ako je bio godinu dana u Zeljeznicaru i ako ga prodaju za 2M onda Zeljeznicaru ide 10 milja.AsharaK je napisao/la:Hajde bas izracunajte za zuku
Negdje sam procitao da je 3milke u pitanju
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- champions1921
Dovoljno za Govedaricu 
Edit: svaka čast kadetima. Nije mala stvar dobiti Zvezdu, Rijeku i Maribora na jednom turniru.

Edit: svaka čast kadetima. Nije mala stvar dobiti Zvezdu, Rijeku i Maribora na jednom turniru.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 21 jun 2015, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno bi trebalo bar kad su djeca upitanju, ozbiljnije poceti razmisljati o stvaranju neke omladinske regionalne lige.
Pa vremenom kako te generacije budu odrastale jedne uz druge, mogucnost neke regionalne lige na seniorskom nivou ne bi uopste bio san..
BRAVO ZA NASE!
Pa vremenom kako te generacije budu odrastale jedne uz druge, mogucnost neke regionalne lige na seniorskom nivou ne bi uopste bio san..
BRAVO ZA NASE!
Evo nasao sam jedan tekst iz austrije vezano za Zukanovica i procente od prodaje.Lustenau u kojem je igrao godinu dana bi dobio 17.500 eura ako se on proda za 3,5M eura.
Na Tm pise da je u Zelji bio 1 godinu i 2 mjeseca
Na Tm pise da je u Zelji bio 1 godinu i 2 mjeseca
Uhar je koliko god dobili. 

Koliko ja znam dobija se 2 000 evra za svaku godinu u klubu, počevši od prve registracije, ukoliko nije potpisao profi. Kasnije se kada junior potpiše profi dobija nešto više po godini.
p.s Taman za Miljana.
p.s Taman za Miljana.

vi baš zapeli da ga nama date 

Ako već ne može sad u inostranstvo, neka ide u najveći klub, pa onda u inostranstvo.ChWilla je napisao/la:vi baš zapeli da ga nama date

hajde de 

-
- Kontakt:
Đuric u Vitezu. Povezivao se s nama, bolje sto nije.. 33 godine, ne bi bilo pretjerane koristi, a nije ni neki kvalitet
- zubanovic89
- Kontakt:
Prosle godine nas nije bilo na njihovoj zvanicnoj stranici, znaci da je ugovor koji smo sad potplisali pravi sponzorski

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ko od kadeta koji su danas igrali na turniru (i da li ijedan) ima profi ugovor? Danas na Otoci pored pobrojanih Zerica, Mujagica, igraca sa brojem 11 i malog sa brojem 8 na mene je pravo jak utisak ostavio lijevi bek, broj 20! Momak ima fin centarsut, uporan, trci k'o navijen..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.