FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavimomak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 15:11

Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? Inteligencija :D[/quote]
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc[/quote]
znaci nesmijem ni imati zelje, pretpostavke jel mu se ja mjesam u posao mozda, i ako hoces nesto imas PP: :evil:[/quote]
normalno da mozes imat zelju al koji k...c ti pametujes koga treba stavljat najbolje bi bilo da otjeramo Osima pa da stavimo tebe Benitez
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2010, 15:13

Dobro je vas dvojica!

Evo Murat najavljuje odlazak iz Sturma,bilo bi predobro nagovoriti ga da dođe na 2 godine 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 apr 2010, 15:18

Premijer liga, 25. kolo
Šehić: Ozbiljnom igrom do novih bodova

U okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar će večeras na Grbavici dočekati Modriču, a kapiten momčadi s Grbavice Ibrahim Šehić uvjeren je da će on i njegovi saigrači još jednom obradovati svoje vjerne navijače.

"Nemamo pravo na kiks ukoliko želimo ostati u utrci za naslov. Bolji smo od Modriče, ali to moramo dokazati i na terenu", rekao je za SportSport.ba Ibrahim Šehić i dodao:
"U finiš prvenstva ulazimo bodovno poravnati s Borcem na čelu premijerligaške tabele tako da je svaka utakmica veoma bitna. Modriča nema šta izgubiti na Grbavici i sasvim sigurno će igrati opušteno. Bez obzira na trenutni položaj na tabeli, mi nećemo i ne smijemo podcijenti naše goste. Tokom cijele sezone krasila nas je borbenost, pa će tako biti i danas."

Kapiten Željezničara osvrnuo se i na susret u Tuzli u kojem je domaća Sloboda nanijela prvi proljetni poraz sarajevskoj momčadi.

"Mislim da je u Tuzli remi bio najrealniji ishod, no šta je tu je. Slabo smo otvorili utakmicu na Tušnju i iz jedne naše greške primili smo pogodak, a naše prilike nismo uspjeli realizovati. Poraz je morao negdje doći, a ja se nadam da do kraja prvenstva nećemo izgubiti niti jednu utakmicu", zaključio je Šehić.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2010, 15:19

plavimomak je napisao/la:najbolje bi bilo da otjeramo Osima pa da stavimo tebe Benitez
Mojne Beniteza, ko bi se borio sa polovnjacima iz Primere :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 15:26

E neke stvari se ne mogu kupiti novcem.....inteligencija :mrgreen: haj ti živ bio nemoj se više meni obračat jer si glup ko točak, džaba tebi objašnjavat šta znači forum..

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 15:34

bang je napisao/la:E neke stvari se ne mogu kupiti novcem.....inteligencija :mrgreen: haj ti živ bio nemoj se više meni obračat jer si glup ko točak, džaba tebi objašnjavat šta znači forum..
ma jasta sve najbolje u zivotu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 apr 2010, 15:43

bistrikboy je napisao/la:Dobro je vas dvojica!

Evo Murat najavljuje odlazak iz Sturma,bilo bi predobro nagovoriti ga da dođe na 2 godine 8-)
Murat je i najavio da želi karijeru završiti u Želji i mislim da ga neće trebati nagovarati. Em što želi završiti karijeru u Želji, em što upravu čine ljudi koji su njega i doveli u Želju i s kojima je u dobrim odnosima.
Valjalo bi kad bi došao pred europske tekme, jer njegovo iskustvo u eurospkim utakmicama bi bilo od ogromnog značaja za nas, pogotovo što velika većina naših igrača nema nikakvog iskustva u tim utakmicama. :roll:

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 15:45

Strauss je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Dobro je vas dvojica!

Murat je i najavio da želi karijeru završiti u Želji i mislim da ga neće trebati nagovarati. Em što želi završiti karijeru u Želji, em što upravu čine ljudi koji su njega i doveli u Želju i s kojima je u dobrim odnosima.
Valjalo bi kad bi došao pred europske tekme, jer njegovo iskustvo u eurospkim utakmicama bi bilo od ogromnog značaja za nas, pogotovo što velika većina naših igrača nema nikakvog iskustva u tim utakmicama. :roll:
uuu to bi bilo predobro al nece onda zanimljiva bit liga bicemo kao Dinamo u Hrvatskoj

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 15:53

plavimomak je napisao/la:Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? Inteligencija :D
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc[/quote]
znaci nesmijem ni imati zelje, pretpostavke jel mu se ja mjesam u posao mozda, i ako hoces nesto imas PP: :evil:[/quote]
normalno da mozes imat zelju al koji k...c ti pametujes koga treba stavljat najbolje bi bilo da otjeramo Osima pa da stavimo tebe Benitez[/quote]
pa ti nista ne kontas, jel doslo do te "demokratije" da nesmijem ni reci koga bih zelio vidjeti u timu. :roll:

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 15:58

nime_tm87 je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:Haj ne rise ti i ovaj plavimomak ovaj iznad je rekao da bi bio pomak a ne da ne trebamo osvojit titulu ako nas ne dođe toliko i toliko i kakve veze ima broj navijača sa titulom? Inteligencija :D
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc
normalno da mozes imat zelju al koji k...c ti pametujes koga treba stavljat najbolje bi bilo da otjeramo Osima pa da stavimo tebe Benitez[/quote]
pa ti nista ne kontas, jel doslo do te "demokratije" da nesmijem ni reci koga bih zelio vidjeti u timu. :roll:[/quote]
a sto to nas na forumu b..i k...c koga bi ti zelio da igra u timu mame ti

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2010, 16:03

U pravu je nime sta god neko napise o sastavu odmah ovi klinci da bi se uvukli starijim forumasima nesto pisu.Imam pravo da pisem o sastavu i imam pravo napisat svoje misljenje.I ja sam misljenja da se Bajri pruzi veca sansa.Ne mjesam se Amaru,ali imam svoje misljenje.
AMAR OSIM!

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 16:05

plavimomak je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
konju jedan ja sam protiv toga da se iko mjesa u ono sto Osim radi jer covjek je toliko radosti donio navijacima i ko je sad on da kaze treba ubacit ovog treba ubacit onog ccc
znaci nesmijem ni imati zelje, pretpostavke jel mu se ja mjesam u posao mozda, i ako hoces nesto imas PP: :evil:
pa ti nista ne kontas, jel doslo do te "demokratije" da nesmijem ni reci koga bih zelio vidjeti u timu. :roll:[/quote]
a sto to nas na forumu b..i k...c koga bi ti zelio da igra u timu mame ti[/quote]
Forum nisi "ti"

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 24 apr 2010, 16:05

jel ima neko klip sa navijanjem iz tuzle

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 24 apr 2010, 16:06

sta ja imam od tog sto se uvucem njima nide veze hocul to dobit para od njih ja samo iznosim svoje misljenje i on nek iznosi svoje misljenje

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 24 apr 2010, 16:07

ljudi....borili smo se za demokratiju i slobodu misljenja i molim vas da prekinete s ovim jako glupim raspravama...deckovo misljenje stoji i ja sam istog misljenja i Spahicu treba dati sansu...zato molim vas prekinite s ovom glupom raspravom...demokratija je a o njoj imate na dobro poznatoj stranici....
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 16:07

plavimomak je napisao/la:sta ja imam od tog sto se uvucem njima nide veze hocul to dobit para od njih ja samo iznosim svoje misljenje i on nek iznosi svoje misljenje
haj prevedi na bosanski :mrgreen:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 24 apr 2010, 16:12

bang je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:sta ja imam od tog sto se uvucem njima nide veze hocul to dobit para od njih ja samo iznosim svoje misljenje i on nek iznosi svoje misljenje
mislim da vas dvojica dosta preseravate ;)

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 16:15

vjeran1987 je napisao/la:
bang je napisao/la:
hoćeš
mislim da vas dvojica dosta preseravate ;)
misli šta hočeš 8-)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 apr 2010, 16:18

Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 apr 2010, 16:18

u redu je vise. smirite strasti. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Argentina, GangEvil, Lokomotifa, Pact1921 i 47 gostiju.