Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ZaZelju
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:05

katakomba je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl. :njanjanja: :zviz:
ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itd
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo mjesto je najmanje bitno jer ima Zeljovaca i u Vogosci, Kobiljoj glavi, Hotonju, ali cinjenica je da novi stanovnici Sarajeva, koji su slabo pratili fudbal, uglavnom navijaju za Sarajevo i na taj nacin se indetifikuju sa gradom Sarajevom. Zeljo je imao, a i Sarajevo prije rata svoje navijace u Visegradu, Rogatici, Gogazdu, Foci, to je sasvim normalno, pa za koga ce drugog navijati, ali ovi koji nisu navijali ni za koga sad u vecini navijaju za Sarajevo.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 15:06

DoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositi :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 15:06

brile je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositi :lol: :lol: :lol:
Pa stidio bi se da nosi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 15:07

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa. :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Krivo mi je sto ne mogu takav nick da stavim! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 15:10

Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.

Neces laganjem nista postici jer ja nisam nikada gledao raju tako vec je pocelo kada ti ocito ne mozes disati a da mene ne spomenes tako da si opet prvi poceo sa vrijedjanjem bez razloga kada si rekao nesto u smislu da je vas 1% posto u gradu dobro je samo da nisu kao ja a ti moj drug spomenes svaki dan firaune sa gorice bez razloga,rekao si FGR vise puta pa sam samo replicirao da albanci i neko iz Gorazda ne moze na taj nacin vrijedjati gradsku djecu svaki dan ali to je kompleks nize vrijednosti,jel' ti drago sto si dosao u glavni grad? jel' ti se zivotna zelja ostvarila? :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:14

Ima ona fina zezancija, bas mi se svidja. FGR - Foca, Gorazde, Rogatica. Salim se naravno jer ljudi sa tih krajeva su podjednako navijali i za Sarajevo i za Zelju, a bilo je mnogo Sarajlija koji su navijali za Partizan, pa i Zvezdu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2015, 15:17

Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..

Ovo ostalo, neka gori od podjebavanja i zezancije..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 15:20

Ostajemo bez Delaca izgleda,ulazimo slabiji u novu sezonu po svoj prilici...valjda ce izaci na dobro

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:21

Sta je sa Plakalom?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 15:25

On je 4. golman bio ali posto Delac i Bandovic idu bit ce drugi ako se neko ne dovede

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:29

Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jun 2015, 15:39

Zip je napisao/la:Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..

Ovo ostalo, neka gori od podjebavanja i zezancije..
Ma ko god spominje odma znaš da nije iz Sarajeva po tome možeš prepoznat jer hoće da sebe pokaže sarajlijom nazor, ne kontam ni ja tu zajebanciju al et valjda je fazon dokazat se ko Sarajlija da svi znaju da si došlo u sarajevo ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 15:41

ZaZelju je napisao/la:Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.
Pripreme na zimskoj pauzi je odradio vrhunski.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jun 2015, 19:54

Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:

"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"

A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:

http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202016.pdf

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jun 2015, 20:00

AnelZ je napisao/la:Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:

"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"

A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:

http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202016.pdf
Mislim da je 1. jula izvlačenje, a time i rasporeda po kolima.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 jun 2015, 20:16

Pere me to sto se ne postuju pravila cak i od strane IO... Postoji li kakav interni revizor (ili slicna funkcija) u savezu da provjerava ovakve stvari i obavjestava skupstinu o tome?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jun 2015, 20:26

Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2015, 12:00

Pappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godiste
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 jun 2015, 12:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godiste
Ne bih ti znao reći da li je izglasano, ali svaka ekipa je i ove sezone po difoltu imala jednog sa zaštićenim godištem. :D Tri U21 u 18 ostaje i dalje na snazi, to znam.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 23 jun 2015, 12:13

Sloboda ce biti medju prve cetri ekipe siguran sam.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.