I ponosimo se time, pa jedna Torcida bi bila obicna ki.ta da za nju navijaju samo navijaci iz Splita, isto tako Grobari i Delije. Tako ti je to sa velikim klubovima i navijackim skupinamapile87 je napisao/la:Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Koja debilska rasprava, pa nije ni za onu temu "prepucavanja"...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Jasta neg, u onom dokumentu za trazenje investitora kaze ima nad 1 milion. A na stadionu 3 milje..
Ima vas po okolini, sela i to. Gdje ljudi misle da su vece patriote i muslimani sto navijaju za Zelju
Izgleda ti ne razlikujes rijec "Investicija" od rijeci "sevap"......biznismeni ne daju sevap, oni investiraju, plus u klub za koji navijaju od malih nogu.....on sevap "zaradjuje" tako sto napravi dzamiju u USA, pomogne mnogim znanim i neznanim ljudima...odvede tesko oboljelog momka na operaciju u Beograd o svom trosku....da ne nabrajam, nije tema....bagrcavi je napisao/la:Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi. Dođe čovjek i spasi vas gašenja, a malo je falilo ko sijalica da se udunete.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista pametnije i tacnije nisam procitao danas,svaka castDoeTz je napisao/la:Ima vas po okolnim selima svugdje, samo vas u gradu nema...pile87 je napisao/la:Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sto razjebaste temu...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne kontam tu tvoju podjelu meni ste isti i ti i taj sto ga ti nazivas seljakom!!!tuzlak1987 je napisao/la:
Jasta neg, u onom dokumentu za trazenje investitora kaze ima nad 1 milion. A na stadionu 3 milje..
Ima vas po okolini, sela i to. Gdje ljudi misle da su vece patriote i muslimani sto navijaju za Zelju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
Ja vam predlazem da sutite, djelujete mnogo pametniji..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itdMortemHz je napisao/la:Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl.katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće...![]()
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim
Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 21 jun 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !
Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.bagrcavi je napisao/la:Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGRŠta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi ti rekao jarane ali to jeste tako,ne bi ni ja rekao ikada da cete vi imati 7 titula a mi 5 ali to jeste tako,pozz za albance
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo iskompleksiranim likovima kojima je porijeklo iz ruralnog kraja, koji se toga iz nekog razloga stide je ''selo'' uvreda. Više mi paše društvo ''seljaka'' nego novokomponovanih ''građana''. Primitivce koji misle da su zbog asfalta ''građani'' treba uputiti šta znači grad i građanin. Toliko o ovim pokušajima ''šukanja'' ''građanske elite''.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliki je Azmir velikan govori i to da je svuda dobrodosao, dok Amar ne smije prosetat Tuzlom kroz Korzo niti u pola drugih mjesta.. Zadnji put kada je bio nije imao obraza ili hrabrosti da odseta 10 i vise metara od svlacionice
Ko je reko da mu je Greda nešto tako odgovorio. Nemam pojma šta su pričali i šta su dogovorali. A Željo je prošlu sezonu i bez milionera završio drugi na tabeli, sa vraćenim dugovima, sa potpisanim ugovorom sa poreznom upravom.Heller je napisao/la:Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.bagrcavi je napisao/la:Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGRŠta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.Zip je napisao/la:Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 jun 2015, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Opet ti kažem da lažeš da je Azmir planiro ulagat u Željezničar ti meni o poreznoj...
@DoeTz ona meni de mi ga slozi ja joj ga slozim

@DoeTz ona meni de mi ga slozi ja joj ga slozim
Nullius in verba
Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa.joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.