Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brile
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:52

pile87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd

Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.
I ponosimo se time, pa jedna Torcida bi bila obicna ki.ta da za nju navijaju samo navijaci iz Splita, isto tako Grobari i Delije. Tako ti je to sa velikim klubovima i navijackim skupinama :thumbup:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 14:52

Koja debilska rasprava, pa nije ni za onu temu "prepucavanja"...
Bahati, bahati Željkan!
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 14:52

Heller je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.

joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR :rol: Šta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
DRUG NEBI TI PUNCA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:52

pile87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd

Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..

Jasta neg, u onom dokumentu za trazenje investitora kaze ima nad 1 milion. A na stadionu 3 milje..

Ima vas po okolini, sela i to. Gdje ljudi misle da su vece patriote i muslimani sto navijaju za Zelju

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 14:53

bagrcavi je napisao/la:Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi. Dođe čovjek i spasi vas gašenja, a malo je falilo ko sijalica da se udunete.
Izgleda ti ne razlikujes rijec "Investicija" od rijeci "sevap"......biznismeni ne daju sevap, oni investiraju, plus u klub za koji navijaju od malih nogu.....on sevap "zaradjuje" tako sto napravi dzamiju u USA, pomogne mnogim znanim i neznanim ljudima...odvede tesko oboljelog momka na operaciju u Beograd o svom trosku....da ne nabrajam, nije tema....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:53

DoeTz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Ima vas po okolnim selima svugdje, samo vas u gradu nema...
Nista pametnije i tacnije nisam procitao danas,svaka cast
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 jun 2015, 14:54

A sto razjebaste temu...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 14:56

tuzlak1987 je napisao/la:
Jasta neg, u onom dokumentu za trazenje investitora kaze ima nad 1 milion. A na stadionu 3 milje..

Ima vas po okolini, sela i to. Gdje ljudi misle da su vece patriote i muslimani sto navijaju za Zelju
Ne kontam tu tvoju podjelu meni ste isti i ti i taj sto ga ti nazivas seljakom!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2015, 14:56

Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
Ja vam predlazem da sutite, djelujete mnogo pametniji..

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:56

MortemHz je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl. :njanjanja: :zviz:
ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itd
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 21 jun 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 14:57

bagrcavi je napisao/la:
Heller je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.

joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR :rol: Šta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.

Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 14:58

:crazy: :crazy: :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:58

Ne bi ti rekao jarane ali to jeste tako,ne bi ni ja rekao ikada da cete vi imati 7 titula a mi 5 ali to jeste tako,pozz za albance
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 jun 2015, 14:59

Samo iskompleksiranim likovima kojima je porijeklo iz ruralnog kraja, koji se toga iz nekog razloga stide je ''selo'' uvreda. Više mi paše društvo ''seljaka'' nego novokomponovanih ''građana''. Primitivce koji misle da su zbog asfalta ''građani'' treba uputiti šta znači grad i građanin. Toliko o ovim pokušajima ''šukanja'' ''građanske elite''.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:59

Koliki je Azmir velikan govori i to da je svuda dobrodosao, dok Amar ne smije prosetat Tuzlom kroz Korzo niti u pola drugih mjesta.. Zadnji put kada je bio nije imao obraza ili hrabrosti da odseta 10 i vise metara od svlacionice

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 15:01

Heller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.

Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Ko je reko da mu je Greda nešto tako odgovorio. Nemam pojma šta su pričali i šta su dogovorali. A Željo je prošlu sezonu i bez milionera završio drugi na tabeli, sa vraćenim dugovima, sa potpisanim ugovorom sa poreznom upravom.

Zip je napisao/la:Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
Ja vam predlazem da sutite, djelujete mnogo pametniji..
Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 jun 2015, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 15:02

Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 15:03

Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 15:04

Opet ti kažem da lažeš da je Azmir planiro ulagat u Željezničar ti meni o poreznoj...

@DoeTz ona meni de mi ga slozi ja joj ga slozim :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 15:04

joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa. :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.