FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Enemy00
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Enemy00 » 21 jun 2015, 14:26

Vodimo 1:0 :opaopa: :opaopa:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jun 2015, 14:28

samogrbavica je napisao/la:Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola. :facepalm:

Jer kod nas se svake godine nadi neki razlog zasto ispadnemo. Nismo ima li srece, zdrijeb bio jak, protivinik prejak i tako dalje. Ne daj Boze da se pojacas i da kazes imamo ekipu za evropu idemo sto dalje. Nego skidaj gace odmah, ali normalno da ces skidati gace kad nemas tim i ko god ti dode zaje.ban ti.

Pet godina u evropi mi sve gori i gori. Svake godine ne napravis tim dostojan evrope. Nego vec pet godina nemamo para, vec pet godinama ne mozemo dovesti igraca, vec pet godina nema igraca za nas, pet godina nesto fol vracamo, a nigdje pomaka.

Dode neko prodaje mu.da za bubrege i supljira nam kao da nemamo oci.
5 godina vec vracamo jel :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: doktoru po recept prenosi te hvataju

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 21 jun 2015, 14:31

DR.HOUSE je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola. :facepalm:

Jer kod nas se svake godine nadi neki razlog zasto ispadnemo. Nismo ima li srece, zdrijeb bio jak, protivinik prejak i tako dalje. Ne daj Boze da se pojacas i da kazes imamo ekipu za evropu idemo sto dalje. Nego skidaj gace odmah, ali normalno da ces skidati gace kad nemas tim i ko god ti dode zaje.ban ti.

Pet godina u evropi mi sve gori i gori. Svake godine ne napravis tim dostojan evrope. Nego vec pet godina nemamo para, vec pet godinama ne mozemo dovesti igraca, vec pet godina nema igraca za nas, pet godina nesto fol vracamo, a nigdje pomaka.

5 godina vec vracamo jel :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol: doktoru po recept prenosi te hvataju
Drug nemoj vise poslusaj me ...proglasit ce te pitarom...sto ti to treba...glupi smo i sta da se radi...imamo bolju ekipu nego prosle godine...Hodzurda klasa :P
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jun 2015, 14:32

DR.HOUSE je napisao/la:

prije hodži po zapis

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jun 2015, 14:32

Daj ba nek neko banuje ovog mentola, bas mi dize pritisak svojim izmisljanjima, lazima, glupostima, preseravanjima... :crazy:
Ima jedna strana grada koja tebi vise odgovara, bujrum, napusti ovaj klub, dosadan si i smaras. Rekao si svoje, shvatili smo poentu, sad mozes odleprsati. A ugasi i taj svoj drugi nick, i sve koliko ih vec imas. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 14:33

Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali kao da sam corav.

Baja, to kad budem u tvojoj kuci mozes naredivati, odleprsaj. Pogledas jednu utakmicu uzivo za godinu dana i javljas mi se ti da odredujes sta cu ja pisati..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 21 jun 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jun 2015, 14:35

samogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali.
pa vidim da imas po tebi evo 5 godina stedimo a nismo nista ustedili jer zeba adilovic itd su igrali besplatno znas kada je dupla bila sve to nista nije koštalo :lolno: :lolno: :lolno:
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 21 jun 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:35

samogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali kao da sam corav.

Baja, to kad budem u tvojoj kuci mozes naredivati, odleprsaj. Pogledas jednu utakmicu uzivo za godinu dana i javljas mi se ti da odredujes sta cu ja pisati..
pa bolan jesi li svjestan da gluposti pises ?????
Željezničar živimo !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2015, 14:38

Mi smo sami sebe pobjedili protiv Metalurga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 21 jun 2015, 14:39

Elegant je napisao/la:Mi smo sami sebe pobjedili protiv Metalurga.
Valjda ne bude.opet tako ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 21 jun 2015, 14:40

Hoče li biti igdje stream izvlačenja sutra

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jun 2015, 14:43

hoce garant, koliko su kadeti igrali u finalu ?
FKŽ !

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 21 jun 2015, 14:46

Kadeti su vodili 1:0

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 14:50

DR.HOUSE je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali.
pa vidim da imas po tebi evo 5 godina stedimo a nismo nista ustedili jer zeba adilovic itd su igrali besplatno znas kada je dupla bila sve to nista nije koštalo :lolno: :lolno: :lolno:
Ti mi ne moras objasnjavati sta smo mi jer ja to znam bez. Ja imam ovako misljenje ali cu ja opet otici uzeti godisnju, produzit clansku a ti neces dati marke ali ces se pravit pametan sta smo mi ustedili, a sta nismo.
KHAJ PRICE

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jun 2015, 14:53

samogrbavica je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Ti mi ne moras objasnjavati sta smo mi jer ja to znam bez. Ja imam ovako misljenje ali cu ja opet otici uzeti godisnju, produzit clansku a ti neces dati marke ali ces se pravit pametan sta smo mi ustedili, a sta nismo.
ok :wave: :wave:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jun 2015, 14:55

osvojili kadeti pobjedom od 1:0 bravo omladino :bih: :bih: :bow: :bow: :tokralju:

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:56

Svaka cast!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jun 2015, 14:57

Opet aldin prisvojio temu i sere po njoj otkako je usto, valjda u kazni jbg pa izbacuje frustracije :(

Nista nadat se sutra da ce mu ugasit struju da nas ne može peglat dok budemo pratili izvlačenje ;)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 jun 2015, 14:58

Bravo za kadete :clap:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 jun 2015, 15:04

Bravo omladino !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.