Heller je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.
joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR

Šta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.
Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Ko je reko da mu je Greda nešto tako odgovorio. Nemam pojma šta su pričali i šta su dogovorali. A Željo je prošlu sezonu i bez milionera završio drugi na tabeli, sa vraćenim dugovima, sa potpisanim ugovorom sa poreznom upravom.
Zip je napisao/la:Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
Ja vam predlazem da sutite, djelujete mnogo pametniji..
Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.