Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
5 godina vec vracamo jelsamogrbavica je napisao/la:Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola.![]()
Jer kod nas se svake godine nadi neki razlog zasto ispadnemo. Nismo ima li srece, zdrijeb bio jak, protivinik prejak i tako dalje. Ne daj Boze da se pojacas i da kazes imamo ekipu za evropu idemo sto dalje. Nego skidaj gace odmah, ali normalno da ces skidati gace kad nemas tim i ko god ti dode zaje.ban ti.
Pet godina u evropi mi sve gori i gori. Svake godine ne napravis tim dostojan evrope. Nego vec pet godina nemamo para, vec pet godinama ne mozemo dovesti igraca, vec pet godina nema igraca za nas, pet godina nesto fol vracamo, a nigdje pomaka.
Dode neko prodaje mu.da za bubrege i supljira nam kao da nemamo oci.
Drug nemoj vise poslusaj me ...proglasit ce te pitarom...sto ti to treba...glupi smo i sta da se radi...imamo bolju ekipu nego prosle godine...Hodzurda klasaDR.HOUSE je napisao/la:5 godina vec vracamo jelsamogrbavica je napisao/la:Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola.![]()
Jer kod nas se svake godine nadi neki razlog zasto ispadnemo. Nismo ima li srece, zdrijeb bio jak, protivinik prejak i tako dalje. Ne daj Boze da se pojacas i da kazes imamo ekipu za evropu idemo sto dalje. Nego skidaj gace odmah, ali normalno da ces skidati gace kad nemas tim i ko god ti dode zaje.ban ti.
Pet godina u evropi mi sve gori i gori. Svake godine ne napravis tim dostojan evrope. Nego vec pet godina nemamo para, vec pet godinama ne mozemo dovesti igraca, vec pet godina nema igraca za nas, pet godina nesto fol vracamo, a nigdje pomaka.
Dode neko prodaje mu.da za bubrege i supljira nam kao da nemamo oci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doktoru po recept prenosi te hvataju
prije hodži po zapisDR.HOUSE je napisao/la:5 godina vec vracamo jelsamogrbavica je napisao/la:Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola.![]()
Dode neko prodaje mu.da za bubrege i supljira nam kao da nemamo oci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doktoru po recept prenosi te hvataju
pa vidim da imas po tebi evo 5 godina stedimo a nismo nista ustedili jer zeba adilovic itd su igrali besplatno znas kada je dupla bila sve to nista nije koštalosamogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali.
pa bolan jesi li svjestan da gluposti pises ?????samogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali kao da sam corav.
Baja, to kad budem u tvojoj kuci mozes naredivati, odleprsaj. Pogledas jednu utakmicu uzivo za godinu dana i javljas mi se ti da odredujes sta cu ja pisati..
Valjda ne bude.opet tako cccElegant je napisao/la:Mi smo sami sebe pobjedili protiv Metalurga.
Ti mi ne moras objasnjavati sta smo mi jer ja to znam bez. Ja imam ovako misljenje ali cu ja opet otici uzeti godisnju, produzit clansku a ti neces dati marke ali ces se pravit pametan sta smo mi ustedili, a sta nismo.DR.HOUSE je napisao/la:pa vidim da imas po tebi evo 5 godina stedimo a nismo nista ustedili jer zeba adilovic itd su igrali besplatno znas kada je dupla bila sve to nista nije koštalosamogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali.![]()
![]()
oksamogrbavica je napisao/la:Ti mi ne moras objasnjavati sta smo mi jer ja to znam bez. Ja imam ovako misljenje ali cu ja opet otici uzeti godisnju, produzit clansku a ti neces dati marke ali ces se pravit pametan sta smo mi ustedili, a sta nismo.DR.HOUSE je napisao/la:pa vidim da imas po tebi evo 5 godina stedimo a nismo nista ustedili jer zeba adilovic itd su igrali besplatno znas kada je dupla bila sve to nista nije koštalosamogrbavica je napisao/la:Ma libo me sta ce neko reci i misliti. Ja imam vise utakmice od pola ovih ovdje sto se prave pametuju i uvijek imaju oni reci zasto smo ispali.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.