FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobra je stvar sto mi znamo da mi mozemo to stic. Veci mi je upitnik razmisljanje pojedinaca mozemol mi dati dva ili vise golova Interu.
Kako nemozemo - hocel to neki drugi tim istrcat... Ljudi pa jedva cekamo da krene tekma ... Ako se dignemo sada - a dicemo se aBda - neka niko nikad ne posumnja u snagu Blaugrane...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, večerašnja pobjeda kombinovana sa kiksom Reala bi mogla podići samopouzdanje pred odlučujući meč sa Interom. Ne sumnjam u Pepa i njegove momke, s obzirom kako su igrali posljednjih pola sata na Meazzi, vrlo je moguće da u prvom poluvremenu taj zaostatak nestane. Ne, nisam preoptimističan, samo realan. Ne vjerujem da se Messi može čuvati 2 utakmice, ne vjerujem da se onakve greške mogu ponoviti, VJERUJEM da će navijači dati krila Barceloninim igračima te da će se lakše disati nakon obezbjeđivanja finala LP.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako ocekujes da ce Real kiksati protiv tima kojeg je dobio 6:0 u prvoj utakmici, onda si preoptimistican, a ako sam ja pogresno shvatio, onda si ti lud.Monolog je napisao/la:Hm, večerašnja pobjeda kombinovana sa kiksom Reala bi mogla podići samopouzdanje pred odlučujući meč sa Interom. Ne sumnjam u Pepa i njegove momke, s obzirom kako su igrali posljednjih pola sata na Meazzi, vrlo je moguće da u prvom poluvremenu taj zaostatak nestane. Ne, nisam preoptimističan, samo realan. Ne vjerujem da se Messi može čuvati 2 utakmice, ne vjerujem da se onakve greške mogu ponoviti, VJERUJEM da će navijači dati krila Barceloninim igračima te da će se lakše disati nakon obezbjeđivanja finala LP.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Real je znao gubiti od Zaragoze, zar ne? Dakle, nije im strano gubiti na La Romaredi. Dakle, ako je dobio 6:0, to automatski znači da će i večeras dobiti, jel? Da je to tako, onda bi se igralo jednokružno i to je to.Casillas je napisao/la:Ako ocekujes da ce Real kiksati protiv tima kojeg je dobio 6:0 u prvoj utakmici, onda si preoptimistican, a ako sam ja pogresno shvatio, onda si ti lud.

No, ja sam lud što mislim da postoji šansa da Real kiksa, te da Barca dobije Intera sa 2 ili 3 gola razlike.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
Xerez je posljednja ekipa Primere,naizgled jedna lagana utakmica za Barcu,a nadam se da ce tako i biti ako Bog da i da nece biti problema.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Nemoj da vrijeđaš covjeka.Casillas je napisao/la:Ako ocekujes da ce Real kiksati protiv tima kojeg je dobio 6:0 u prvoj utakmici, onda si preoptimistican, a ako sam ja pogresno shvatio, onda si ti lud.Monolog je napisao/la:Hm, večerašnja pobjeda kombinovana sa kiksom Reala bi mogla podići samopouzdanje pred odlučujući meč sa Interom. Ne sumnjam u Pepa i njegove momke, s obzirom kako su igrali posljednjih pola sata na Meazzi, vrlo je moguće da u prvom poluvremenu taj zaostatak nestane. Ne, nisam preoptimističan, samo realan. Ne vjerujem da se Messi može čuvati 2 utakmice, ne vjerujem da se onakve greške mogu ponoviti, VJERUJEM da će navijači dati krila Barceloninim igračima te da će se lakše disati nakon obezbjeđivanja finala LP.
Ocekivao si i ti slicno...da ce Barca kiksati protiv tima kojeg je dobila 6-2 na njihovom terenu prošle sezone, pa je opet dobila 2-0.
Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i ocekivanja.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nisam ja ocekivao. Ja sam na temi Reala pisao da ce biti 1:3 za Barcudrop je napisao/la: Nemoj da vrijeđaš covjeka.
Ocekivao si i ti slicno...da ce Barca kiksati protiv tima kojeg je dobila 6-2 na njihovom terenu prošle sezone, pa je opet dobila 2-0.
Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i ocekivanja.

- prasovic89
- Kontakt:
brate pravi jos jednog sina ''Katalonca''bparena je napisao/la:A meni ludnica u kuci - sin (13god) od rodzenja navija za Inter. Bio je sretan kao nikad tu noc.![]()
![]()
![]()
Kaze ofarbace zidove sobe u crno/plavo prodzul u finale....

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
To je igra rijeciCasillas je napisao/la:Nisam ja ocekivao. Ja sam na temi Reala pisao da ce biti 1:3 za Barcudrop je napisao/la: Nemoj da vrijeđaš covjeka.
Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i ocekivanja.Ja sam realan.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- prasovic89
- Kontakt:
Veceras bi Pep trebao da odmara Messija za Inter, jer Messi zadnjih par utakmica kako se igra ovaj termin utorak/srijeda - subota/nedjelja nije igrao samo 3min. jbt ... zao mi Xereza majke mi ako se pocne Barca iskaliti na njima za ove kiksove sa Espanyolom i prvenstveno sa Interom.Ova predstojeca sedmica nam je odlucujuca, i sto se tice LP a i Primere.
Moguca postava prema Marci : Valdes - Puyol Marquez Milito Maxwell - Xavi Yaya Toure Keita - Bojan Zlatan Pedro
Moguca postava prema Marci : Valdes - Puyol Marquez Milito Maxwell - Xavi Yaya Toure Keita - Bojan Zlatan Pedro
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma treba odmoriti Xavia i Piqea kakav xerez a Real bi lahko mogao kiksati veceras

po ovom sastavu odmara BousqetsaMoguca postava prema Marci : Valdes - Puyol Marquez Milito Maxwell - Xavi Yaya Toure Keita - Bojan Zlatan Pedro

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Moguce da ce Guardiola Messia odmarat veceras,ali Xavia nece sigurno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
haahahhadrop je napisao/la: To je igra rijeciako si ti REALan, onda sam i ja BARCELONan
![]()

kakve to veze ima. barci je jedini poraz nanjela ekipa koju su u prvoj tekmi ponizili sa 5:2.Casillas je napisao/la:Ako ocekujes da ce Real kiksati protiv tima kojeg je dobio 6:0 u prvoj utakmici, onda si preoptimistican, a ako sam ja pogresno shvatio, onda si ti lud.Monolog je napisao/la:Hm, večerašnja pobjeda kombinovana sa kiksom Reala bi mogla podići samopouzdanje pred odlučujući meč sa Interom. Ne sumnjam u Pepa i njegove momke, s obzirom kako su igrali posljednjih pola sata na Meazzi, vrlo je moguće da u prvom poluvremenu taj zaostatak nestane. Ne, nisam preoptimističan, samo realan. Ne vjerujem da se Messi može čuvati 2 utakmice, ne vjerujem da se onakve greške mogu ponoviti, VJERUJEM da će navijači dati krila Barceloninim igračima te da će se lakše disati nakon obezbjeđivanja finala LP.
Evo i sastava za utakmicu
Valdes,Puyol,Chygrinsky,Marquez,Maxwell,Toure,Keita,Xavi,Jeffren,Henry,Ibrahimovic
Valdes,Puyol,Chygrinsky,Marquez,Maxwell,Toure,Keita,Xavi,Jeffren,Henry,Ibrahimovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Napad odlican,sredina odlicna,bekovi dobri,ali stoperi losi.Marquez je veoma los ove sezone,a Chigra,pa dobro i nije los,pokazao je da zna,ali trenutno moze samo igrati ovako protiv slabijih ekipa.
Al,dobro,igramo protiv Xereza,posljednji su na tabeli,valjda ne bi trebalo biti problema.
Al,dobro,igramo protiv Xereza,posljednji su na tabeli,valjda ne bi trebalo biti problema.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- prasovic89
- Kontakt:
e Ljudi gdje ce te gledati tekmu na netu... ja inace gledam preko programa Sopcast ili TVUPlayer ali sumnjam da ce mi sad biti dobra slika zbog konekcije u pm 

- nidjo_barca
- Kontakt:
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jest neobicno kad vidis suncem obasjan stadion ono skoro svaka utakmica nocna pod reflektorima,vako kad gledam ko drugi stadion 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jest bas, i meni nekako neobicno.miky_hz je napisao/la:Jest neobicno kad vidis suncem obasjan stadion ono skoro svaka utakmica nocna pod reflektorima,vako kad gledam ko drugi stadion
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.