FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

galeb
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la galeb » 21 jun 2015, 12:15

Jel nasi danas na Otoci igraju u 13:00 i koliko je ulaz? Ako ko zna hitno jee!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 21 jun 2015, 12:21

galeb je napisao/la:Jel nasi danas na Otoci igraju u 13:00 i koliko je ulaz? Ako ko zna hitno jee!
Jeste u 13h, i bio je ulaz besplatan, bice i danas sigurno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 12:47

Ma ove amatere pa kako god mogu se proći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 12:49

Ma dobio si prosle godine bezveze protivnike pa si ispao jer se nisi pojacao. Bucan pravio faulove, Hasanovic nije mogao u sredini mene zaustaviti.Jadne crnogorce smo jedva ptosli..a ekipu nemamo jacu uopce...tu negdje bare-bare.Koga god dobijes sanse su 50:50 ..
KHAJ PRICE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jun 2015, 12:57

samogrbavica je napisao/la:Ma dobio si prosle godine bezveze protivnike pa si ispao jer se nisi pojacao. Bucan pravio faulove, Hasanovic nije mogao u sredini mene zaustaviti.Jadne crnogorce smo jedva ptosli..a ekipu nemamo jacu uopce...tu negdje bare-bare.Koga god dobijes sanse su 50:50 ..
da dragi ALLAH da zdravlja ,za pamet je kasno

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 13:00

samogrbavica je napisao/la:Ma dobio si prosle godine bezveze protivnike pa si ispao jer se nisi pojacao. Bucan pravio faulove, Hasanovic nije mogao u sredini mene zaustaviti.Jadne crnogorce smo jedva ptosli..a ekipu nemamo jacu uopce...tu negdje bare-bare.Koga god dobijes sanse su 50:50 ..
Prošle godine što jest jest imali smo otvoren put do 3.pretkola, a ni Omonia nije bila neka nepremostiva prepreka tako da nam se potrefio nikad bolji žrijeb u zadnjih 5 godina. Stoji da smo u Europi prošle godine bili vrlo vrlo loši ali mislim da je ova ekipa od danas pa sigurno barem 50% jača nego prije godinu dana.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 13:01

FaraonTM je napisao/la:
Prošle godine što jest jest imali smo otvoren put do 3.pretkola, a ni Omonia nije bila neka nepremostiva prepreka tako da nam se potrefio nikad bolji žrijeb u zadnjih 5 godina. Stoji da smo u Europi prošle godine bili vrlo vrlo loši ali mislim da je ova ekipa od danas pa sigurno barem 50% jača nego prije godinu dana.
Jaci si u smislu da su Bajic, Sadikovic godinu iskusniji ali to nije dovoljno za evropu. Danas svi ulazu hoce nesto da naprave u evropi. Ako uzmes da si tad imao slab roster nije imao ko uci da napravi prevagu, sad tek neces imati. Otislo 7 dosla 4, i prikljuceni juniori. Onda kad ispadnemo opet cemo imati juniore godinu iskusnije i tako u krug.

Niko sretniji da prodemo sto dalje ali Boga mi mrka kapa. Nadao sam se bar nekom dobrom igracu sve je to propalo. I sad moli Boga na srecu nesto...

Divim se Odi covjek je car.

Ti haveru budes li ganjao rez moras ubaciti juniora kojem ce to biti debi. Nemas igraca da ti ude ...

Pa ne pisu dzaba da je dobro sto nismo konkurenti za titulu, svjesni su oni toga. Ali idu na kartu srece mozda se svi raspadnu kao sad Zrinjski i Siroki pa da uradimo nesto. Cisto na srecu ..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 21 jun 2015, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 13:11

samogrbavica je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Jaci si u smislu da su Bajic, Sadikovic godinu iskusniji ali to nije dovoljno za evropu. Danas svi ulazu hoce nesto da naprave u evropi. Ako uzmes da si tad imao slab roster nije imao ko uci da napravi prevagu, sad tek neces imati. Otislo 7 dosla 4, i prikljuceni juniori. Onda kad ispadnemo opet cemo imati juniore godinu iskusnije i tako u krug.

Niko sretniji da prodemo sto dalje ali Boga mi mrka kapa. Nadao sam se bar nekom dobrom igracu sve je to propalo. I sad moli Boga na srecu nesto...

Puno puno smo jaci nego u tom periodu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 13:13

@samogrbavica jarane, jesi ti ikad optimista bio ? majka mu stara ko da smo najgori klub koji igra EL ove sezone.. Pa opusti se malo, idemo glat u trece pretkolo, no sikiriki :D
Željezničar živimo !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 13:17

Jaci smo u odbrani jer tada Bogdanovic i Kosoric nisu bili uigrani. Adzem je bio tek preuzeo ekipu, sad je tu Odovic. Bajicu su to skoro pa bile prve utakmice kao starter, mnogo je iskusniji, a sad ce imati jos Beganovica da igra uz njega prema naprijed. Jedino sto ce nam faliti Tomic koji je tad igrao, ali nadam se da Blagojevic moze adekvatno da odigra na istoj poziciji.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 13:21

Pa kako da vjerujem da cu proci u evropi, kad su vec sad dosli s pricom da nisu konkurentinza evropu. Kako.majke ti ??

Budes prvak, odes u kvali lige prvaka skines gace odmah kazes ovi prejaki. Hajd prode to pomiris se s tim. Onda kazemo pa bolje nam igrati u kup uefa, kad dode to ti imas oskudan igracki kadar, s nikakvim rostorem.

Pa jebote hocu li ijedne godine docekati da kazu idemo u evropu sto dalje?
Svake godine nema para, nema igraca, nema nicega evo 5 godina evrope, uvijek neki izgovori. Treba slijepo da vjerujem momcima iz juniora. Koji ce imati padova, evropa je za juniora samo iskustvo a nama ispadanje. Kad on dode na nivo da je sazrijo on ce igrati u drugom timu i borit s za evropu a ne u Zelji.

I kazes budi optimista. Kao da ne idem na utakmice i ne pratim da mi neko ovdje prodaje muda za bubreg svake godine.
Dovedi Jankovica, Zakarica, Stokica, Blagojevica, ubaci juniore i juris na evropu. Meni panj Hodzurda u rosteru.

Ma bjezi ba
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 21 jun 2015, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 13:22

samogrbavica je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Ti haveru budes li ganjao rez moras ubaciti juniora kojem ce to biti debi. Nemas igraca da ti ude ...

Pa ne pisu dzaba da je dobro sto nismo konkurenti za titulu, svjesni su oni toga. Ali idu na kartu srece mozda se svi raspadnu kao sad Zrinjski i Siroki pa da uradimo nesto. Cisto na srecu ..
Vidi, jači si u smislu kao prvo golmana Antolovića koji je vratio staru formu a znaš kakav je bio u Europskim tekmama prošle godine. Onda naš štoperski par Bogdanović-Kosorić koji je prije godinu dana izgledao amaterski a danas to već liči na nešto. Također imaš već afirmisanog Memiju, fantastičnog Hadžiahmetovića i vrlo dobrog Beganovića. O Bajiću ne treba trošiti riječi. I kao šlag na tortu imaš Odovića na klupi umjesto Adžema.

Slabiji smo jedino za Stanića i Tomića koji se mogu okarakterisati kao neko ko je bio važan u našoj igri te Jamak i Svraka ali su oni su svakako u zadnje vrijeme na Grbavici imali kurcobolju pogotovo kapiten maneken.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 21 jun 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 21 jun 2015, 13:23

samogrbavica je napisao/la:Pa kako da vjerujem da cu proci u evropi, kad su vec sad dosli s pricom da nisu konkurentinza evropu. Kako.majke ti ??

Budes prvak, odes u kvali lige prvaka skines gace odmah kazes ovi prejaki. Hajd prode to pomiris se s tim. Onda kazemo pa bolje nam igrati u kup uefa, kad dode to ti imas oskudan igracki kadar, s nikakvim rostorem.

Pa jebote hocu li ijedne godine docekati da kazu idemo u evropu sto dalje?
Svake godine nema para, nema igraca, nema nicega rvo 5 godina evrope?

I kazes budi optimista. Kao da ne idem na utakmice i ne pratim da mi neko ovdje prodaje muda za bubreg svake godine.
Dovedi Jankovica, Zakarica, Stokica, Blagojevica, ubaci juniore i juris na evropu. Meni panj Hodzurda u rosteru.

Ma bjezi ba
ma ti si panj i to kakav ,ali eto mi te mortamo ovdje trpiti tako ti Hodzurdu isto mozews :lolno: :lolno: :think: :think: :hmmmm: :hmmmm: :zviz:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 13:26

Nema tebi spasa samogrbavica...
Željezničar živimo !

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 21 jun 2015, 13:29

Opušteno ljudi, sto rece jedan bivsi trener sirokog, a i ja to trabunjam godinama, zeljo je najopasniji kada ga svi otpisuju..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 13:32

ZaZelju je napisao/la:Jaci smo u odbrani jer tada Bogdanovic i Kosoric nisu bili uigrani. Adzem je bio tek preuzeo ekipu, sad je tu Odovic. Bajicu su to skoro pa bile prve utakmice kao starter, mnogo je iskusniji, a sad ce imati jos Beganovica da igra uz njega prema naprijed. Jedino sto ce nam faliti Tomic koji je tad igrao, ali nadam se da Blagojevic moze adekvatno da odigra na istoj poziciji.
pola ekipe jedva čekalo da ode, nedo predvodio napad, iza njega bučan i stanić van pozicije, tomić isto van pozicije na polušpicu, jamak i svraka jednom nogom vani, kvesić i benjo tek oporavljeni, prvi zajednički nastupi kosorića i bogdanovića, treneru prve seniorske utakmice uopšte...za ozbiljne ekipe smo naravno tanki, ali ono što smo gledali sa odom je nebo i zemlja u odnosu na to.

a ko misli da su janković i stokić ono što nam fali da budemo konkurentni stvarno ozbiljnim ekipama - stvarno mu nema spasa.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jun 2015, 13:36

ChWilla je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Jaci smo u odbrani jer tada Bogdanovic i Kosoric nisu bili uigrani. Adzem je bio tek preuzeo ekipu, sad je tu Odovic. Bajicu su to skoro pa bile prve utakmice kao starter, mnogo je iskusniji, a sad ce imati jos Beganovica da igra uz njega prema naprijed. Jedino sto ce nam faliti Tomic koji je tad igrao, ali nadam se da Blagojevic moze adekvatno da odigra na istoj poziciji.
pola ekipe jedva čekalo da ode, nedo predvodio napad, iza njega bučan i stanić van pozicije, tomić isto van pozicije na polušpicu, jamak i svraka jednom nogom vani, kvesić i benjo tek oporavljeni, prvi zajednički nastupi kosorića i bogdanovića, treneru prve seniorske utakmice uopšte...za ozbiljne ekipe smo naravno tanki, ali ono što smo gledali sa odom je nebo i zemlja u odnosu na to.

a ko misli da su janković i stokić ono što nam fali da budemo konkurentni stvarno ozbiljnim ekipama - stvarno mu nema spasa.
još formacija 4-1-4-1,nova formacija ,nikad prije u toj formaciji nismoigrali ,pojedini igrači se izgubili ko abdest

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2015, 13:40

pa eto nasi planiraju proci dva pretkola,mada sve ovisi o zrijebu realno.Da se razumijemo ima nezgodnih u prvom pretkolu ali niko protiv koga bi se morali predati unaprijed.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 13:43

prvo je izvjesno ako ne izvučemo nekoga od dva-tri najjača protivnika, drugo će trebati malo više sreće na žrijebu i pameti na terenu...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 13:43

bistrikboy je napisao/la:pa eto nasi planiraju proci dva pretkola,mada sve ovisi o zrijebu realno.Da se razumijemo ima nezgodnih u prvom pretkolu ali niko protiv koga bi se morali predati unaprijed.
Jasta nego rano, igracima se spremiti pa koga god da izvucemo.A nakon izvlacenja mozes pricati o sansama za dalje.ja bi razmisljao ovako bez nekog tipicnog cilja nego sto dalje jer ne zavisi samo od nas a nakon evrope prodati ono sto se moze i jovo na novo a kako stvari stoje jednog smo prodali.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.