Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

-Paja
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la -Paja » 21 apr 2010, 14:40

Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
Dio Arsenala

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 apr 2010, 14:54

jbga, recesija..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2010, 15:15

-Paja je napisao/la:Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
joj loše furke jarane ... nekad sam se smijao ovakvim provokacijama a sad ne mogu ni to

ajd razligu ako nemas nesto pametno da kazes
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 apr 2010, 18:36

-Paja je napisao/la:Sta je sa Juventusom nemaju para da kupe ni 4. mjesto eh sta ti je kriza nekada su mogli cijelo prvenstvo kupiti...
you have serious problems
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 24 apr 2010, 13:21

inter - atalanta iako ce inter sigurno odmarati neke igrace za LP veceras se mora pobijediti
palermo - ac milan ako palermo uspije i veceras pobijediti a vjerujem da hoce ostaje u borbi za LP

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2010, 13:47

Ma previše su podcijenili Milan. Pa kvota je 3.6 na njihovu pobjedu, ne sjećam se kad je bila veća. Dakle, danas bi bwin mogao odraditi svoje i Milan da uzme bod(ove) sa gostovanja, a tako pomogne i Juventusu u borbi za 4. mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 apr 2010, 13:56

materazzi je napisao/la:inter - atalanta iako ce inter sigurno odmarati neke igrace za LP veceras se mora pobijediti
palermo - ac milan ako palermo uspije i veceras pobijediti a vjerujem da hoce ostaje u borbi za LP
jel baloteli pozvan za mec ?

nadam se pobjedi milana
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 apr 2010, 13:59

pozvan je balotelli
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 apr 2010, 14:15

Forza Roma i Milan.. pomozite braci iz Torina :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 24 apr 2010, 16:27

Pravo gusto, tesko ce juve do LP, Sampdoria im bjezi 6 bodova. . . Juve bi trebao sve pobjedit sto mi granici s naucnom fantastikom . . . A da Sampdoria u cetiri utakmice dva puta izgubi . . . Eo parovi do kraja sezone Juventusa i Sampdorie. . . Juve- Bari, Catania-Juve, Juve-Parma, Milan-Juve . . . Roma-Sampdoria, Sampdoria-Livorno, Palermo-Sampdoria, Sampdoria-Napoli . . . Realno Sampdoria ima jako tezak raspored, ali ima i veliku zalihu . . .

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 apr 2010, 16:52

juveboy je napisao/la:Pravo gusto, tesko ce juve do LP, Sampdoria im bjezi 6 bodova. . . Juve bi trebao sve pobjedit sto mi granici s naucnom fantastikom . . . A da Sampdoria u cetiri utakmice dva puta izgubi . . . Eo parovi do kraja sezone Juventusa i Sampdorie. . . Juve- Bari, Catania-Juve, Juve-Parma, Milan-Juve . . . Roma-Sampdoria, Sampdoria-Livorno, Palermo-Sampdoria, Sampdoria-Napoli . . . Realno Sampdoria ima jako tezak raspored, ali ima i veliku zalihu . . .
Sampdoria ce izgubit od Rome i Palerma i Juventus i moze preci, al opet ce Palermo ici u LP :D
FORZZAAAA ROMA!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 apr 2010, 17:27

:lol:

@sarajlija

90' Cittadella 6 - 0 Mantova

unistava Cittadella :lol:

kako stvar istoje Lecce, Cittadella :? i Sassuolo :? dolaze u Serie A.. ja za ove klubove nikad nisam cuo.. draze bi mi bilo da su Torrino i Bresccia umjesto njih.. al jbga..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2010, 17:44

Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2010, 17:47

Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Jedan BOJINOV, pa VUCINIC, pa KONAN, pa CHEVANTON, i meni je drago što se Lecce vraća u Seria A.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2010, 17:47

Amauri je napisao/la:
Devil je napisao/la:Citadella je relativno mlad klub osnovan tek 70-ih godina i obicno je igrala po Seriji C,sa povremenim izletima u B.Dok Sassuolo iako je davno osnovan nikad neki zapazeni plasman nije imao.Drago mi je zbog Leccea da je uslo zbog veoma dobrih igraca koje je imalo u proslosti.
Jedan BOJINOV, pa VUCINIC, pa KONAN, pa CHEVANTON, i meni je drago što se Lecce vraća u Seria A.
Upravo su mi oni bili u prvom planu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2010, 17:48

Vugrinec, Vučinić, Bojinov, Chevanton, Tonetto, gospodin Govedarica, Lucarelli...Drago mi je samo što Torino nije izborilo promociju. Pa imaju pravo jaku ekipu, a ništa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2010, 17:51

Monolog je napisao/la:
Vugrinec, Vučinić, Bojinov, Chevanton, Tonetto, gospodin Govedarica, Lucarelli...Drago mi je samo što Torino nije izborilo promociju. Pa imaju pravo jaku ekipu, a ništa.
kako sam zaboravio na Vugrineca :( he he he strašan igrač, kad su kružile priče da treba u Želju doći :P
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 24 apr 2010, 23:50

Neće valjda ova Atalanta ispasti :?
Bitno je da Sampa se bori za CL ;)
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 apr 2010, 10:13

zasto ne bi ispali.. samo da se Siena hoce izvuci nekako

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 apr 2010, 10:19

E nek je moratti izbacio balotelija iz ekipe mulac mali koda je Zidan kako se digao.
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.