Transferi igrača Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Anel Salković (Slavija) -----> Mladost DK
čuj mog komše tamo da se staniPappy je napisao/la:Anel Salković (Slavija) -----> Mladost DK
ccccc
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Dosli:Aftchi Kiftefchi(albanija)
Godine prolaze jubav ostaje...
Imam info da dolaze Kitako Salama i neki litvanac Tesno Supkas ili tako nešto.white1950 je napisao/la:Dosli:Aftchi Kiftefchi(albanija)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pappy je napisao/la:Imam info da dolaze Kitako Salama i neki litvanac Tesno Supkas ili tako nešto.white1950 je napisao/la:Dosli:Aftchi Kiftefchi(albanija)

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahah **** nas ovaj
sjebo sam se objasnjavajuci ljudima da nam nisu dosli ti izmisljeni stranci 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Brate vi kao da ste otvorili azilwhite1950 je napisao/la:Dosli:Aftchi Kiftefchi(albanija)
samo Sloboda
trolla lik ima par danaFanVitez je napisao/la:Hahahah **** nas ovajsjebo sam se objasnjavajuci ljudima da nam nisu dosli ti izmisljeni stranci

goveđigulašmajka
Djecija posla. Banovat ga odmah treba, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ništa banovat čovjek kad je bacio one prve iz Afrike i južne koreje opšta pometnja nastala
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ako je ponio zalihe, rasprodate i eto vas u vrhuwhite1950 je napisao/la:Dosli:Bob Marley(Jamaica)

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Marley za europski Vitez:))
Torcida svitli u mraku, baklje lete po zraku,
grmi ka u Iraku, rulje ka na buvljaku ,
kažu kupit će Kaku,klonirat će Baku,
a Ferguson Alex žvakat će žvaku!
------------------------------------------------
grmi ka u Iraku, rulje ka na buvljaku ,
kažu kupit će Kaku,klonirat će Baku,
a Ferguson Alex žvakat će žvaku!
------------------------------------------------
- Moscardelli
- Kontakt:
HahahaPappy je napisao/la:Imam info da dolaze Kitako Salama i neki litvanac Tesno Supkas ili tako nešto.white1950 je napisao/la:Dosli:Aftchi Kiftefchi(albanija)

Sto se sigurnih dolazaka u Nk Vitez tice tu su: Marko Jevtic,Borislav Pilipovic,Vedran Kantar,Ivan Tiric,Aleksandar Zivkovic i Velibor Duric. 
Ceka se jos par provjerenih igraca...( Neven Lastro je tu s nama,trenira..daj boze da potpise,onda bi bili tvrd orah za sve u premijer ligi ove sezone)

Ceka se jos par provjerenih igraca...( Neven Lastro je tu s nama,trenira..daj boze da potpise,onda bi bili tvrd orah za sve u premijer ligi ove sezone)
TH 1950
za Laštru teško..pa bi li prije u HNL-u ostao nego ovdje igrao..on čeka inozemni angažman..a ovdje koliko imam info ima ponudu ZrinjskogFanVitez je napisao/la:Sto se sigurnih dolazaka u Nk Vitez tice tu su: Marko Jevtic,Borislav Pilipovic,Vedran Kantar,Ivan Tiric,Aleksandar Zivkovic i Velibor Duric.
Ako ne nade vani neki klub,dolazi nama.. info iz prvee rukeebrig je napisao/la:za Laštru teško..pa bi li prije u HNL-u ostao nego ovdje igrao..on čeka inozemni angažman..a ovdje koliko imam info ima ponudu ZrinjskogFanVitez je napisao/la:Sto se sigurnih dolazaka u Nk Vitez tice tu su: Marko Jevtic,Borislav Pilipovic,Vedran Kantar,Ivan Tiric,Aleksandar Zivkovic i Velibor Duric.

TH 1950
Je li to Vitez ima neku saradnju sa Hajdukom pa je posudio igraca ili je to bio tek "nevezani incident"?
Koliko znam samo Siroki Brijeg i Dinamo saradjuju na duze staze, ostalo je sve ad hoc.
Koliko znam samo Siroki Brijeg i Dinamo saradjuju na duze staze, ostalo je sve ad hoc.
Dok je Miše bio trener malo se popravila suradnja.Ja koliko znam nema nikakav zvanican dogovor ova dva kluba,nažalost!
Godine prolaze jubav ostaje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.