U 13 ima na oficijelnojMinjore je napisao/la:Kad kadeti igraju sa Mariborom sutra ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Kad izlazi onaj uzi krug potencijalnih protivnika, je li dan ranije tj sutra ili par sati ranije ?
FKŽ !
Prošle godine je izašao dan ranije.TeaM87 je napisao/la:Kad izlazi onaj uzi krug potencijalnih protivnika, je li dan ranije tj sutra ili par sati ranije ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo da te popravim..golman ima skoro 14.000 eursalle86 je napisao/la:jedan interesantan članak, doduše još prije 2 godine (i malo više) ali gdje se govori kolika su primanja igračima
recimo u drugoj češkoj ligi (se) plaća(lo) plafon 1.000 eura
prva liga, teplice tačnije najveća plata je 3.500 eura
ovo je bruto u prevodu ono što igrači dobiju na ruke je negdje 60% ili ti ga 2.000 eura
gledajući po ovome, igrati u osrednjem češkom prvoligašu donosi koliko i igrati u top-3/4 tima u BiH
vjerujem da je i za ostale lige ovog ranga slična situacija
situacija u dinamu je takva da od prvotimaca najmanja plata je 10.000 eura![]()
partizan najveću platu daje 15.000 eura mjesečno, zvezda 10.000
kod maribora najveća plata nije preko 8 ... a mjesečno
dok se god ne dovedemo (ne mislim konkretno na nas već na komplet ligu) da možemo igračima davati 7-8.000 KM ko od šale, odlaziće oni trbuhom za kruhom čim im se pruži prva prilika
tavares 11-12
ibraimi 9000
ostali manje
a igraci koji su igrali protiv chelseaja podjelili su si 500.000 za bod
Ustvari,nas klub bi najvise mogao ustediti da raspusti strucni stab,otpusti sportskog direktora,marketing menadzera,da ne postavlja nikog za direktora omladinskog pogona...ne treba ni uprava. Treba samo neko da prati forum i ovdje su odgovori na sva pitanja. Par *navijaca*sve znaju...
-
- Kontakt:
nadam se da će uprava živnut malo i na polju marketing, ispoštova članske i godišnje da uzmu finu svoticu, neka majčica u fan shop, uhar je svakako klubu... a u evropi iskreno imam povjerenje u odu i ovu ekipu... nadam se da igramo najmanje 4 evropske tekme ove godine. VTŽ
edit: vidite ovo, super ideja, a recimo stave cijenu 50-80KM raja bi sigurno masovno uzimala

edit: vidite ovo, super ideja, a recimo stave cijenu 50-80KM raja bi sigurno masovno uzimala

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- bistrikboy
- Kontakt:
treba plenum građana da vodi klubFKZ1921 je napisao/la:Ustvari,nas klub bi najvise mogao ustediti da raspusti strucni stab,otpusti sportskog direktora,marketing menadzera,da ne postavlja nikog za direktora omladinskog pogona...ne treba ni uprava. Treba samo neko da prati forum i ovdje su odgovori na sva pitanja. Par *navijaca*sve znaju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Malo mi je krivo što smo na takvom nivou da već u prvom predkolu ima ekipa kojih se moramo pribojavati. Ipak sam optimista. Najviše vjerujem u Odovića. Naši rade u tišini i bez puno halabuke, samo neka tako nastave, pa ćak i da dobijemo lagane protivnike ne treba unaprijed upisivati pobjedu. Idemo za početak izbjeći Čukarićki, a ja imam šuhvu da ćemo izvući Zvezdu u drugom, ali njih se ne bojim 

vi lagano prolazite 1.krug
101 posto
101 posto
- samogrbavica
- Kontakt:
Dokle je doslo da se mi bojimo Cukarickog, a da se Dinamo boji Sarajeva

KHAJ PRICE
Ja se vala ne bojim cukarickog ! Daj nam cukaricki pa zvezdu !!!!samogrbavica je napisao/la:Dokle je doslo da se mi bojimo Cukarickog, a da se Dinamo boji Sarajeva![]()
Željezničar živimo !
Zvijezdu
-
- Kontakt:
Svaka castFKZ1921 je napisao/la:Ustvari,nas klub bi najvise mogao ustediti da raspusti strucni stab,otpusti sportskog direktora,marketing menadzera,da ne postavlja nikog za direktora omladinskog pogona...ne treba ni uprava. Treba samo neko da prati forum i ovdje su odgovori na sva pitanja. Par *navijaca*sve znaju...
-
- Kontakt:
kad pocinje prodaja clanskih?
- KosevskoHill
- Kontakt:
Najveća je satisfakcija kada znam da niko od iole ozbiljnijih ljudi koji vode poslove u i oko kluba ne čita ovaj forum.Kakvog samo naprđivanja ovdje možeš pročitati to je haos..Onaj Aldin registruje 10 računa pa sam sebi replicira, onaj drugi piše kao da je direktor kluba, marketinga itd..90 % onih koji ovdje pišu (anonimno naravno) nikad članske vidjeli nisu, možda odu na ovu koju evropsku utakmicu i to je to..Kad sve sabereš,forum ovdje dođe kao neka razonoda.. ujedno bih zahvalio par forumaša koji su ozbiljni i koji su dugo tu što imaju živaca pisati i dalje pored ovih bogalja..manijakinho je napisao/la:Svaka castFKZ1921 je napisao/la:Ustvari,nas klub bi najvise mogao ustediti da raspusti strucni stab,otpusti sportskog direktora,marketing menadzera,da ne postavlja nikog za direktora omladinskog pogona...ne treba ni uprava. Treba samo neko da prati forum i ovdje su odgovori na sva pitanja. Par *navijaca*sve znaju...
Uz ove mlade igrače koji su tu( Memija,Amir, Began,Bajić, Dado) i uz ove nove igrače koji su došli, mi smo jači jedno 30 % nego prošle sezone..naravno i Oda će proći sa igračima ove pripreme kako treba, tako da se ne bojim nimalo za sljedeću sezonu..
Volim te Željo !
Željezničar za život cijeli !
Sutra juriš po osvetu omladino 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ja bi prvi kupio da imamoke mi moje dva para,i crne i bijele,ali eto ajd ti levatima reci sta je ispravnofedeltafrotta je napisao/la:nadam se da će uprava živnut malo i na polju marketing, ispoštova članske i godišnje da uzmu finu svoticu, neka majčica u fan shop, uhar je svakako klubu... a u evropi iskreno imam povjerenje u odu i ovu ekipu... nadam se da igramo najmanje 4 evropske tekme ove godine. VTŽ

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
KosevskoHill je napisao/la:Najveća je satisfakcija kada znam da niko od iole ozbiljnijih ljudi koji vode poslove u i oko kluba ne čita ovaj forum.Kakvog samo naprđivanja ovdje možeš pročitati to je haos..Onaj Aldin registruje 10 računa pa sam sebi replicira, onaj drugi piše kao da je direktor kluba, marketinga itd..90 % onih koji ovdje pišu (anonimno naravno) nikad članske vidjeli nisu, možda odu na ovu koju evropsku utakmicu i to je to..Kad sve sabereš,forum ovdje dođe kao neka razonoda.. ujedno bih zahvalio par forumaša koji su ozbiljni i koji su dugo tu što imaju živaca pisati i dalje pored ovih bogalja..manijakinho je napisao/la:Svaka castFKZ1921 je napisao/la:Ustvari,nas klub bi najvise mogao ustediti da raspusti strucni stab,otpusti sportskog direktora,marketing menadzera,da ne postavlja nikog za direktora omladinskog pogona...ne treba ni uprava. Treba samo neko da prati forum i ovdje su odgovori na sva pitanja. Par *navijaca*sve znaju...
Uz ove mlade igrače koji su tu( Memija,Amir, Began,Bajić, Dado) i uz ove nove igrače koji su došli, mi smo jači jedno 30 % nego prošle sezone..naravno i Oda će proći sa igračima ove pripreme kako treba, tako da se ne bojim nimalo za sljedeću sezonu..
Volim te Željo !

tako nekako dođe fakat
velika većina naprđuje a ako odu na 5 domaćih utakmica evo glave
da ne govorimo o većim stvarima
što se tiče ekipe + stručnog štaba, vazda je bilo da su oni milju ispred uprave, to nije ništa novo, na to smo navikli

oda je dobio vruć krompir u ruke u drugom dijelu sezone pa je na kraju završio jedini bez poraza uz pogan raspored
tako da uz pripreme po njegovom ćeifu, selektiranje igrača po njegovom ćeifu sve to mora biti dobro
ne znam kako raja ovako negativno razmišlja zaista
ccccc
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Optimalno je San Marino u prvom krugu, bliži je i lošiji, ekipa nam je zdravija i bolja nego prošle polusezone, jedino je možda trebalo Zeljkovica ostaviti, ovo ostalo je davno trebalo dobiti pedalu.
JESU DOBRE ove nove majice na igračima, hocel bit u prodaji
I ja htjedoh pitati, ima li ko kakvu info. za ove majice? Predobro izgledajulisander je napisao/la:Optimalno je San Marino u prvom krugu, bliži je i lošiji, ekipa nam je zdravija i bolja nego prošle polusezone, jedino je možda trebalo Zeljkovica ostaviti, ovo ostalo je davno trebalo dobiti pedalu.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.