RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2015, 19:52

Hocemo Dudelange i pun stadion :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 jun 2015, 19:58

shaman7 je napisao/la:Hocemo Dudelange i pun stadion :lol: :lol:
eto im BB.

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 20 jun 2015, 20:08

Naziv stadiona samo JOSIP JOLE MUSA...

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 20 jun 2015, 21:01

nisam ni ja rekao da treba da se ide na BB, do iduceg rata, ali onoliki sjeverni, do osnovne skole, pa napravit ga kao sto je ovaj u vrapcicima, bio bi bolji od BB, ali ne bi oni imali zadovoljstvo da kazu velez vrapicici, ovaj kub je uvijek bio gradski i do sad se u sjevernom mogla arena napravit, taman da im se da do znanja sa onim mostom sto ga sebe radi prave, da nema prolaza, ali jok, nema pa nema strategije, vizije, plana.. koliko bi posjeta narasla, koliko djece, penzionera, koji parking se moze napravit, neki trzni... koji ce starac u vrapcice otic na tekmu, ko ce dijete pustit magistralom, ovdje bi imao po utakmici 1000 plus karata, svaku drugu sedmicu.....

salmy

Post Postao/la salmy » 20 jun 2015, 21:14

keno83 je napisao/la:nisam ni ja rekao da treba da se ide na BB, do iduceg rata, ali onoliki sjeverni, do osnovne skole, pa napravit ga kao sto je ovaj u vrapcicima, bio bi bolji od BB, ali ne bi oni imali zadovoljstvo da kazu velez vrapicici, ovaj kub je uvijek bio gradski i do sad se u sjevernom mogla arena napravit, taman da im se da do znanja sa onim mostom sto ga sebe radi prave, da nema prolaza, ali jok, nema pa nema strategije, vizije, plana.. koliko bi posjeta narasla, koliko djece, penzionera, koji parking se moze napravit, neki trzni... koji ce starac u vrapcice otic na tekmu, ko ce dijete pustit magistralom, ovdje bi imao po utakmici 1000 plus karata, svaku drugu sedmicu.....
Ma "Keno83" brate, kada se ova nenormalna drzava ustroji kako treba i profukcionise na pravi nacin, takav stadion-arena se u Sjevernom moze napraviti tek za 10-tak godina, a ovo sada je nazalost nasa realnost sa kojom se mi moramo pomiriti i živiti do boljeg sutra.

Zato moj prijedlog naziva stadiona je ARENA RED ARMY :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 jun 2015, 21:18

keno83 je napisao/la:nisam ni ja rekao da treba da se ide na BB, do iduceg rata, ali onoliki sjeverni, do osnovne skole, pa napravit ga kao sto je ovaj u vrapcicima, bio bi bolji od BB, ali ne bi oni imali zadovoljstvo da kazu velez vrapicici, ovaj kub je uvijek bio gradski i do sad se u sjevernom mogla arena napravit, taman da im se da do znanja sa onim mostom sto ga sebe radi prave, da nema prolaza, ali jok, nema pa nema strategije, vizije, plana.. koliko bi posjeta narasla, koliko djece, penzionera, koji parking se moze napravit, neki trzni... koji ce starac u vrapcice otic na tekmu, ko ce dijete pustit magistralom, ovdje bi imao po utakmici 1000 plus karata, svaku drugu sedmicu.....
Sve to stoji ,sto si rekao.Samo jedno zaboravljas,Mostar je"grad slucaj" i tamo se zbog interesa politike malo sta moze normalno uraditi.Opstrukcije koje dolaze iz gradske uprave su usmjerene protiv Veleza i njihov krajnji cilj je onemoguciti jacanje Veleza.Vjerovatno znas da ce vec od sezone 16/17 biti rigorozni uslovi za licencu za nastup u PLBIH a da stadion u trenutnom stanju ne moze dobiti potrebnu dozvolu.U tom slucaju bi Velez svoje domace utakmice morao igrati u Sarajevu ili Zenici .Znaci ovo sto se planira sa novim stadionom je bilo nuzno zlo ,jer u Sjevernom nema sanse da u trenutnoj politickoj klimi dobijes dozvolu za gradnju.Jednostavno ako ovaj projekat uspije trebamo se kolektivno nabiti nogom u dupe i biti sretni.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 21:25

Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana

salmy

Post Postao/la salmy » 20 jun 2015, 21:29

lazar je napisao/la:Ako vam ostane Dzelo moglo bi vam doći 2 naša otpisana
A ko su otpisani jel to Prle i Tihi stizu u najmocniji Hercegovacki klub VELEZ iz Mostara :lol: :lol: :lol: .
Nemoj da nam salju samo neke lezihljebovice, majke ti.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 jun 2015, 21:34

Hasanovic i Stanic????
Prkosni i Ponosni od 1922

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 jun 2015, 21:36

brkic1970 je napisao/la:Naziv stadiona samo JOSIP JOLE MUSA...
Stadion (kad se izgradi) ce nositi ime najveceg sponzora a ne kako mi hocemo, nazalost!!!
Bitno je da se on izgradi sto prije i sto kvalitetnije. Kako cemno ga zvati....to je njamanji problem.
Prkosni i Ponosni od 1922

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 jun 2015, 21:42

salmy je napisao/la:
A ko su otpisani jel to Prle i Tihi stizu u najmocniji Hercegovacki klub VELEZ iz Mostara :lol: :lol: :lol: .
Ovo mi je pričao njegov prijatelj. Kao želja mu je Čolić, Stanic i Hasanovic. Ako laže on, lažem i ja.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jun 2015, 23:02

lazar je napisao/la:
salmy je napisao/la:
Ovo mi je pričao njegov prijatelj. Kao želja mu je Čolić, Stanic i Hasanovic. Ako laže on, lažem i ja.
Cija zelja moze biti Benjamin Colic da mi je znat :urnebes: :urnebes: :urnebes:
(moze na posudbu u lokomotivu,ne znam bi li ga i tamo prihvatili)
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 jun 2015, 23:04

Sta je ovo braco ,kakav je ovo osjecaj, necu nocas oka sklopiti :njanjanja: :njanjanja:
Ovo me nesto spucalo k'o momcica pred prvi sex :urnebes: :urnebes:
Boze hvala ti na dasnjem danu :bow: :bow:

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 20 jun 2015, 23:06

Ljudi nemojte pisati ovo. Pojest ce dusmani svoja muda od osam cenata :njanjanja: Vidis da se nadaju kolapsu onoga sto je prezivilo dva rata i 93 godine. Valjda kontaju da ce nas mir dokusuriti :lol: Eto ja bi vas zamolio

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jun 2015, 23:13

otorinolaringologija je napisao/la:Ljudi nemojte pisati ovo. Pojest ce dusmani svoja muda od osam cenata :njanjanja: Vidis da se nadaju kolapsu onoga sto je prezivilo dva rata i 93 godine. Valjda kontaju da ce nas mir dokusuriti :lol: Eto ja bi vas zamolio
Jadna im majka da znaju samo sta smo sve prezivjeli i sta je ovaj starac prezivio.. ehh :) :)
rzafo ležve :D
#musvdg

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 20 jun 2015, 23:14

Moze li mi neko na pp napisati o ceme se radi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2015, 23:15

malo ćemo da se igramo ove godine sa svima :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 jun 2015, 23:16

otorinolaringologija je napisao/la:Ljudi nemojte pisati ovo. Pojest ce dusmani svoja muda od osam cenata :njanjanja: Vidis da se nadaju kolapsu onoga sto je prezivilo dva rata i 93 godine. Valjda kontaju da ce nas mir dokusuriti :lol: Eto ja bi vas zamolio
Tvoj prvi post na ovom forumu brate bio je zesca penetracija u dubinu dusmanskih bulja :rol: :rol:
Nece niko nista konkretno pisati , nema potrebe svakako ce se samo kazati kad dodje vrijeme abd.

Hvala ti Boze :bow: :bow:

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 20 jun 2015, 23:18

Ja stvarno nije da molim nego apelujem

Neka se nadaju ljudi :)

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 20 jun 2015, 23:23

Nego evo vidim poceli su se skupljat. Hocu ga ja prvi izvadit :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.