Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 jun 2015, 21:17

Kakve veze ima Coquelin od prije 2-3 godine? Nikakve. Ja pricam o tome kakvi su kao trenutni igraci. Mene ne interesuju sezone, polusezone vec kako jedan igrac moze doprinijeti Arsenalu. A u pogledu defanzive Coq vise doprinosi. Dokazano.
Celik!3,2,2.

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 20 jun 2015, 21:29

Polako ljudi. Tek su se počele dešavati ozbiljne stvari. Čeh je već naš a Ospina, iako mi je žao što odlazi, mora otići s obzirom da je stranac dok je poljak kao domaći igrač. Kondogbia je baš potencijal...da li na jednom ili drugom mjestu u vezi toliko nije važno jer je bilo,ne malo igrača, koji su došli kod nas a igrali jedno pa onda bude da su na drugoj poziciji još bolji. Doduše bilo je i obratnih situacija. Ali... osim Čeha, dolazak špica je izvjestan a veznjak i nije prva opcija,imamo tu rješenja. Meni štoper treba jer Per je već u silaznoj putanji sa formom a nešto nisam siguran u ovog Gabriela. Ono što mi se još čini da lijevi bek nije stabilan. Monreal je bio bolji od proteklih sezona ali se gubi u defanzivi i skok mu je tanak, pa je bilo i golova koje smo primili da on nije uspio skočiti dobro ili bolje se postaviti u tim trenutcima. Gibs je podložan povredama a ni njegov defanzivni učinak nije od posebnog povjerenja. Ipak, siguran sam da sezona, što je ispred nas, donosi nam sigurno ozbiljniju borbu za titulu i samo Chelsea ima ozbiljan tim uz nas. Malo više poštovanja prema Wengeru i momcima. ARSENal je NAJ....

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 20 jun 2015, 21:32

BigBigBang je napisao/la:a Coqelin je izdominirao i u duelu sa Kondogbiom dok su Monacovi napadaci iz svakog napada zabijali gol
Arsenal je sa Coquelinom na terenu od Monaca primio 2 gola.

Monaco je sa Kondogbijom na terenu od Arsenala primio 3 gola.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 jun 2015, 21:46

Ali Koka je kriv za one golove Monaka :lol: :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 jun 2015, 21:46

Artetitis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:a Coqelin je izdominirao i u duelu sa Kondogbiom dok su Monacovi napadaci iz svakog napada zabijali gol
Arsenal je sa Coquelinom na terenu od Monaca primio 2 gola.

Monaco je sa Kondogbijom na terenu od Arsenala primio 3 gola.

čudi me da nisi naveo i emirates cup kad je kondogbia razbaco patuljke prvi put ili kad je carvalho s 36 godina na plećima uštopo wc špica zvanog wc drvo :rol: kondogbija 2 godine mlađi a već sad ima bolju karijeru od kokača koji nema godinu dana pravog nogometa iza sebe,a vi i dalje živite u svom bolesnom svijetu u kojem mislite osvojiti ligu sa kokelinom na dmf-u i drvom u napadu :urnebes: bolest na razini voajera.do nedavno ste uzdizali poljsku ludu i tvrdili da je bolji od cecha ili najmanje jednako dobar kao on, a sad bacate maloga u nesvijest na spomen dolaska institucije od golmana

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 jun 2015, 21:52

Stvarno moraš biti glup da ne skontaš sarkazam ili šalu za Sčeznog i Cecha
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 jun 2015, 21:55

anell je napisao/la:Stvarno moraš biti glup da ne skontaš sarkazam ili šalu za Sčeznog i Cecha

yep,malo zaokrećemo priču :rol: komedijaši koji se mijenjaju kako vjetar puše

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 20 jun 2015, 21:56

anell je napisao/la:Ali Koka je kriv za one golove Monaka :lol: :lol:
Pa ova dva bilmeza kad čovjek čita ispada da je tako, a ne da je Mertesacker lično zajebao oba puta - prvi put jer je okrenuo guzicu Kondogbiji, a drugi put jer je otišao negdje u p.čku materinu naprijed i ostavio Kosa da sam zaustavlja kontranapad.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 jun 2015, 21:58

Artetitis je napisao/la:
anell je napisao/la:Ali Koka je kriv za one golove Monaka :lol: :lol:
Pa ova dva bilmeza kad čovjek čita ispada da je tako, a ne da je Mertesacker lično zajebao oba puta - prvi put jer je okrenuo guzicu Kondogbiji, a drugi put jer je otišao negdje u p.čku materinu naprijed i ostavio Kosa da sam zaustavlja kontranapad.

kaže bilmez kojem viera nije dmf bio,ajde dečec u kućicu kad dođeš sebi,čujemo se

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 jun 2015, 22:09

Cuj zaokrecemo pricu :lol: i nauci citati
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 jun 2015, 22:13

anell je napisao/la:Cuj zaokrecemo pricu :lol: i nauci citati

čekam vas voajeroljupce koji ste uzdizali u zrak dvorsku ludu a sad bacate maloga na spomen cecha,da me naučite čitati,svakim danom dokazujete koja ste komedija :urnebes:

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 20 jun 2015, 22:16

Neki su shvatili ovaj forum kao mogućnost da se dokazuju ali da drugom nedaju mogućnost da misli drugačije. Vrijeđanja su postala svakodnevna. Apel barem za navijače Arsenala. Nedajte da vas ponižavaju, odnosno da vas izazovu. Jeste da smo nastali iz fabrike oružja ali ne pucajte po njima.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jun 2015, 22:24

zanatlija je napisao/la:Neki su shvatili ovaj forum kao mogućnost da se dokazuju ali da drugom nedaju mogućnost da misli drugačije. Vrijeđanja su postala svakodnevna. Apel barem za navijače Arsenala. Nedajte da vas ponižavaju, odnosno da vas izazovu. Jeste da smo nastali iz fabrike oružja ali ne pucajte po njima.
Vidiš druže moj i sam sa kakvim imamo posla. Čovjek evidentno ima nekih problema i ovdje liječi svoje frustracije.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 20 jun 2015, 22:30

topnik1 je napisao/la:
zanatlija je napisao/la:Neki su shvatili ovaj forum kao mogućnost da se dokazuju ali da drugom nedaju mogućnost da misli drugačije. Vrijeđanja su postala svakodnevna. Apel barem za navijače Arsenala. Nedajte da vas ponižavaju, odnosno da vas izazovu. Jeste da smo nastali iz fabrike oružja ali ne pucajte po njima.
Vidiš druže moj i sam sa kakvim imamo posla. Čovjek evidentno ima nekih problema i ovdje liječi svoje frustracije.

problema imate vi voajeroljupci sa svojim stavovima i mišljenjima koje svako malo mijenjate,kad dođe Cech bit ćete isprskani kao mali majmuni u zoo-u sa svojom poljskom ludom a vi ćete se napraviti ludi i slaviti dolazak Cecha,a do nedavno ste drugačije kenjali sa svojom pudlom od lude,a sad vas pozdravljam odo staviti šampanjac na hlađenje,pa kad institucija od golmana dođe da proslavim,čao voajeroljupčići i nemojte plakati :lolno: luda je u vašim glavim najbolji wc golman :damn: to je jedino važno,kmeeeeeeeeeeeeeeeekmeeeeeeeeeeeekmeeeee

ooooooooo poljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjsssssssssssskkkkkkkkkkkkka luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 20 jun 2015, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 jun 2015, 22:30

Schneiderlin je napisao/la:
anell je napisao/la:Cuj zaokrecemo pricu :lol: i nauci citati

čekam vas voajeroljupce koji ste uzdizali u zrak dvorsku ludu a sad bacate maloga na spomen cecha,da me naučite čitati,svakim danom dokazujete koja ste komedija :urnebes:
Eto vidiš opet ne znaš šta pišeš, kakve veze ima uzdizanje Sčeznog sa Cechom? Ja sam prvi bio na strani Vojčeka ali nikad nisam rekao da je bolji od Cecha (što logično i nije, jer je ovaj jedan od najboljih golmana na svijetu).... Ne znam da li ti trebam šta nacrtati ?

EDIT: Nakon ovog iznad posta definitivno lik ide na ignore listu, Bog te vidio šta dijete sve ispisa i na kog ja trošim svoje vrijeme, ne vjerujem :oops:
Zadnja izmjena: anell, dana/u 20 jun 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jun 2015, 22:32

Joj Bože :urnebes: :facepalm:

Nego fotograf nam počeo pratiti Čeha na twitteru, te je uslijedio tweet

Stuart MacFarlane ‏@Stuart_PhotoAFC 27m27 minutes ago
Funny people think I know what's going on with transfers, just a photographer. I'm an Arsenal fan like you and follow all the media rubbish

:mrgreen: . sumnjiv mi je, namazan ko Wenger
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 00:13

Nadam se da nije istina za Cecha. Mislim da je i on propao ko Iker. Nek dovede nekog golmana iz Bundeslige. Lena recimo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jun 2015, 00:20

Curry MVP :kralj:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 00:26

Igoudala je bio mvp.

Vidim Seaman se vratio. Falilo je dinamike na temi bez njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 21 jun 2015, 00:52

Ja mi dinamike zajebane, kaze frajer mjenjamo se kako vjetar puše, pa samo budala ne mijenja mišljenje i stavove kroz život, sad on govori da je dobra stvar sto je on tvrdoglav i drzi se svoga, kako smiješan lik, vidi se da je dijete pravo..

Uostalom niko od nas nije rekao da ne zeli da Cech dodje nego da to nije prioritetna pozicija koja se treba popuniti i da se moglo i sa Wojom i Ospinom ici u novu sezonu. To sto si ti shvatio to kao da mi ne zelimo da Cech dodje to pokazuje koliko si ti tvrdoglav ili ogranicen. Prije ce biti ogranicen, dosadio si i bogu i narodu, jos sad nasao ismijavati to sto neko mijenja misljenje o Wengeru. Bezveze se ofiras.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.