Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
mitomanija par excellence
Ove ce Srbe Njegos Sikiras proganjati naredih 20 godina, cuj natjerali ga da igra
NJEGOŠ SIKIRAŠ PONOS BOSANSKI

NJEGOŠ SIKIRAŠ PONOS BOSANSKI

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kada mozemo očekivati spisak kadeta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Buza se popeo na 48. mjesto na nbadraft.net(OKC). Do sad je bio na 58. cini mi se.
Znači sa pravim trenerom dobro napreduje, ako je gregorija još u ostendeu onda mu to uopće nebi bilo loše rješenjeJHam je napisao/la:Buza se popeo na 48. mjesto na nbadraft.net(OKC). Do sad je bio na 58. cini mi se.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 386&lng=en
Atic u pobjedi Sparsa protiv Sirokog 28p,10sk,5ast
Piric 14p,9sk
Gegic 6p,4sk,6ast
Arslanagic 11p,2sk,9ast
Manjgafic 13p,5sk
Atic u pobjedi Sparsa protiv Sirokog 28p,10sk,5ast
Piric 14p,9sk
Gegic 6p,4sk,6ast
Arslanagic 11p,2sk,9ast
Manjgafic 13p,5sk
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
polufinale U17:
KK Spars - KK Kos (88:77)
Campara 35p, Kocic 10p - Burukcija 24p, Mirkovic 17p, Ovina 12p (igraci koji nisu nasi nisam spominjao
)
KK Spars - KK Kos (88:77)
Campara 35p, Kocic 10p - Burukcija 24p, Mirkovic 17p, Ovina 12p (igraci koji nisu nasi nisam spominjao

-
- Kontakt:
Drugo polufinale:
KK Siroki - Kk Partizan TS (61:70)
A. Jankovic 25p
KK Siroki - Kk Partizan TS (61:70)
A. Jankovic 25p
-
- Kontakt:
Polufinale U18:
Kk Rookie - Kk Igokea (55:63)
A. Vuckovic 22p (steta sto nismo imali prilike da gledamo i F. Marcetica, nezz jel povreda u pitanju ili je u maticnom klubu?)
Kk Rookie - Kk Igokea (55:63)
A. Vuckovic 22p (steta sto nismo imali prilike da gledamo i F. Marcetica, nezz jel povreda u pitanju ili je u maticnom klubu?)
[youtube][/youtube]
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Drugo polufinale:
Kk Spars - Kk Siroki (92:56)
Atic 20p, Manjgafic 19p, Gegic 18p - Dreznjak 9p
Jedno pitanje za ove što prate omladinu. Računa li se koliko na Marka Vukovića, nekadašnjeg igrača Bosne sada je u Sloveniji. Išao je ovdje kod nas u školu, pa ga tako i znam. A ovi njegovi jarani su stalno govorili kako je veliki talenat, i kako ga čeka kvalitetna karijera. 

edinjo-bih je napisao/la:Drugo polufinale:
Atic masina, 6/8 za dva, 1/1 za tri, 5/5 slobodna,6sk (3 off ),3ast, 5st

Gegic 7/10 za dva, 4/4 slobodna,1 ast

Inace ovo bi Sparsi trebali glatko da osvoje
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Sparsi u finali prvensva do 16 godina pobjedili Partizan
Campara 22p,4sk,4ast
Campara 22p,4sk,4ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
ja potopa dodikovaca
sta je ba ovo, lese ih 60 razlike
zna li se ista za onog dzajica, za koga ce igrat i ima li kvalitet za nase kadete..on je 2000-to mislim..jos nijedan kvaliteteniji hrvat nije zaigrao za BiH

zna li se ista za onog dzajica, za koga ce igrat i ima li kvalitet za nase kadete..on je 2000-to mislim..jos nijedan kvaliteteniji hrvat nije zaigrao za BiH
-
- Kontakt:
mislim da ce ovo biti nosijoci nasih mladih reprezentacija:
U20: Buza-Polutak-Loncar-Lakic-Jovanovic-Gacic (Siric je prije bio veliki talenat, sad je u kk student, iskren da budem neznam kako se je razvio, a steta je sto nece biti Alibegovica i Lazica, ja sam ih racunao u najboljih 12).
U18: Atic-Djedovic-Hadzic-Gegic-Memic-Manjgafic-Vuckovic-Marcetic-Aleksic-Saric-Antunovic (ovdje ce se najvjerovatnije dodati jos Piric, a mozda i upadne Dreznjak umjesto nekog prije navedenog.)
U16: Musa-Sikiras-Campara-Cerkezovic-Mutic-Jankovic-Djakovic-Barukcija-Mirkovic (mozda da upadne jos i Kocic, a kakav je mali D. Alibegovic nazalost nebih znao reci, a vidjecemo sta ce biti sa malim Batinicem).
ispade da je najkvalitetnija U16, pa U18 pa onda U20 tj mislim da ce kadeti aBd biti medju top 5 na prvenstvu, da ce juniori aBd biti medju top 8 a da ce aBd mladi uspjeti da ostanu u A-diviziji ili cak da nas obraduju i budu u zlatnoj sredini insAllah.
U20: Buza-Polutak-Loncar-Lakic-Jovanovic-Gacic (Siric je prije bio veliki talenat, sad je u kk student, iskren da budem neznam kako se je razvio, a steta je sto nece biti Alibegovica i Lazica, ja sam ih racunao u najboljih 12).
U18: Atic-Djedovic-Hadzic-Gegic-Memic-Manjgafic-Vuckovic-Marcetic-Aleksic-Saric-Antunovic (ovdje ce se najvjerovatnije dodati jos Piric, a mozda i upadne Dreznjak umjesto nekog prije navedenog.)
U16: Musa-Sikiras-Campara-Cerkezovic-Mutic-Jankovic-Djakovic-Barukcija-Mirkovic (mozda da upadne jos i Kocic, a kakav je mali D. Alibegovic nazalost nebih znao reci, a vidjecemo sta ce biti sa malim Batinicem).
ispade da je najkvalitetnija U16, pa U18 pa onda U20 tj mislim da ce kadeti aBd biti medju top 5 na prvenstvu, da ce juniori aBd biti medju top 8 a da ce aBd mladi uspjeti da ostanu u A-diviziji ili cak da nas obraduju i budu u zlatnoj sredini insAllah.
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 21 jun 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
koliko ide na U17 SP, jeli 5? to bi trebao biti cilj kadeta, a sve iznad je bonus.
Zbog cega Lazic ne igra?edinjo-bih je napisao/la:mislim da ce ovo biti nosijoci nasih mladih reprezentacija:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.