Mene je čudilo sto nasi debili nisu Mirzu doveli dok je igrao u Borcu S.Dovode neke lijeve iz Brazila,a momka im pred nosom ugrabi Radnik,bas isto sto je i Velež ulovio Bojana Letića,a vidi sada dokle je Bojan dogurao.To je samo dokaz da na ovim terenima ima talentovane djece koju treba na vrijeme otkriti i raditi sa njima ili pak dosadasnju praksu,po kozna kakvim linijama dovodjenja igrača,zamijeniti funkcionalnijom.EvoMene je napisao/la:Mirzu znam licno, dobar igrac i dobar momak! Bio bi veliko pojacanje, siguran sam, ima fudbal u malom prstu. Jedino sto je gotovo cijelu polusezonu propustio zbog povrede, i sto je malo 'meksi' igrac, tako da nisam siguran koliko bi mogao pomoci na nekim gostovanjima gdje bude grube igre. Sve u svemu, za prvu ligu vise nego dobro pojacanje.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mi da smo u ono vrijeme dok je bilo novaca pokupili najbolje talente iz regije,sada ne bi imali ove probleme..a imali smo bazu od Doboja,Bijeljine pa do Tuzle kao jedini premijerligaš u to vrijeme,ali eto bilo nam je izgleda lakše uzimati već istrošene(i po meni nerealno skupe)igrače iz Srbije i BiH-a..vatreni je napisao/la:Mene je čudilo sto nasi debili nisu Mirzu doveli dok je igrao u Borcu S.Dovode neke lijeve iz Brazila,a momka im pred nosom ugrabi Radnik,bas isto sto je i Velež ulovio Bojana Letića,a vidi sada dokle je Bojan dogurao.To je samo dokaz da na ovim terenima ima talentovane djece koju treba na vrijeme otkriti i raditi sa njima ili pak dosadasnju praksu,po kozna kakvim linijama dovodjenja igrača,zamijeniti funkcionalnijom.EvoMene je napisao/la:Mirzu znam licno, dobar igrac i dobar momak! Bio bi veliko pojacanje, siguran sam, ima fudbal u malom prstu. Jedino sto je gotovo cijelu polusezonu propustio zbog povrede, i sto je malo 'meksi' igrac, tako da nisam siguran koliko bi mogao pomoci na nekim gostovanjima gdje bude grube igre. Sve u svemu, za prvu ligu vise nego dobro pojacanje.
Piska moželi bar na kojoj poziciji igra i jeli poznat, odnosno da li je igrao Premier Ligu ili je jedan od dva igrača koji su trebali doći iz Srbije i Crne Gore?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
Takođe kada je tačno prozivka da li u nedjelju ili ponedjeljak?
I još nešto jeli do sada potpisalo odnosno da li imamo sljedećih 9 igrača(Isanović, Šerbedžić, Faćić, Brkić, Čolić, Islamagić, Alibašić, Savić i Brković)???
-
crvenobijeli
- Kontakt:
hehhe jos 2 pa imamo 11,mozemo igratcombe je napisao/la:Piska moželi bar na kojoj poziciji igra i jeli poznat, odnosno da li je igrao Premier Ligu ili je jedan od dva igrača koji su trebali doći iz Srbije i Crne Gore?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
I još nešto jeli do sada potpisalo odnosno da li imamo sljedećih 9 igrača(Isanović, Šerbedžić, Faćić, Brkić, Čolić, Islamagić, Alibašić, Savić i Brković)???
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
reddragon001
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
hasic, jasarevic, doljancic. Doći će nekih igrača i na probu medju njima i mirza Hasanovic iako mo kolega piše da je završio sa borcem. Ovaj igra u odbrani tacnije stoper sto ce se pojaviti na prozivci.combe je napisao/la:Piska moželi bar na kojoj poziciji igra i jeli poznat, odnosno da li je igrao Premier Ligu ili je jedan od dva igrača koji su trebali doći iz Srbije i Crne Gore?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
-
batigol777
- Kontakt:
Moze se utakmica početi sa 9 al uvijek ima juniora ili kadeta da popune brojku.crvenobijeli je napisao/la:hehhe jos 2 pa imamo 11,mozemo igratcombe je napisao/la:Piska moželi bar na kojoj poziciji igra i jeli poznat, odnosno da li je igrao Premier Ligu ili je jedan od dva igrača koji su trebali doći iz Srbije i Crne Gore?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
I još nešto jeli do sada potpisalo odnosno da li imamo sljedećih 9 igrača(Isanović, Šerbedžić, Faćić, Brkić, Čolić, Islamagić, Alibašić, Savić i Brković)???![]()
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
reddragon001
- Kontakt:
Nista se vi dusebriznici ne brinite zvijezda funkcionise. Svaka čast ovim gore forumasima koji podjele informacije spacne.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Cuj zavrsio s Borcem, pa ljudi nemaju para da nahrane igrace kako trebareddragon001 je napisao/la:hasic, jasarevic, doljancic. Doći će nekih igrača i na probu medju njima i mirza Hasanovic iako mo kolega piše da je završio sa borcem. Ovaj igra u odbrani tacnije stoper sto ce se pojaviti na prozivci.combe je napisao/la:Piska moželi bar na kojoj poziciji igra i jeli poznat, odnosno da li je igrao Premier Ligu ili je jedan od dva igrača koji su trebali doći iz Srbije i Crne Gore?reddragon001 je napisao/la:Hamza je uradio pravi poso s ovim igracem malo sam gledao njegove statistike na internetu izvanredan je. Visok snazan na nogama, to je igrac koji ce nam dobro doci, tehnicki potkovan.
⭐
-
reddragon001
- Kontakt:
Borac Samacki odakle je inače on, a prve fudbalske korake Hasanovic je učinio u Zvijezdi.
Meni je zaista nevjerovatno da niko u Gradaccu nije primjetio kakav je Leticev potencijal, momak je danas jedan od najboljih igraca slovackog vicesampiona. Isto tako i Mirza koji bi tu igrao za male pare, a posle u Radniku imao zapazenu ulogu. Isto kao i Ranko Galesic koji je iz Borca otisao u Radnik i bio standardan sve do povrede sada. Momak je zvijer od igraca na stoperu, ubijdjen sam da je mogao igrati i kod vas. Eto vam i jedan prijedlog od mene, imao je povredu, ne znam kakav mu je status nakon nje u Radniku, mislim da nije skup, bio bi strasno pojacanje za federalku.vatreni je napisao/la:Mene je čudilo sto nasi debili nisu Mirzu doveli dok je igrao u Borcu S.Dovode neke lijeve iz Brazila,a momka im pred nosom ugrabi Radnik,bas isto sto je i Velež ulovio Bojana Letića,a vidi sada dokle je Bojan dogurao.To je samo dokaz da na ovim terenima ima talentovane djece koju treba na vrijeme otkriti i raditi sa njima ili pak dosadasnju praksu,po kozna kakvim linijama dovodjenja igrača,zamijeniti funkcionalnijom.EvoMene je napisao/la:Mirzu znam licno, dobar igrac i dobar momak! Bio bi veliko pojacanje, siguran sam, ima fudbal u malom prstu. Jedino sto je gotovo cijelu polusezonu propustio zbog povrede, i sto je malo 'meksi' igrac, tako da nisam siguran koliko bi mogao pomoci na nekim gostovanjima gdje bude grube igre. Sve u svemu, za prvu ligu vise nego dobro pojacanje.
Sto se tice Mirze, drago bi mi bilo ako ga je moj Borac dogovorio, kapitalno pojacanje.
Smoke Weed Everyday!
- theboss_RD07
- Kontakt:
da li se zna tacan datum kada se pocinje sa pripremama
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
reddragon001
- Kontakt:
Nisu još sigurni dali će ti biti 24. Ili će se odložiti za dan dva. Danas alibasic zvanično potpisao produženje ugovora
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zasto ne koristite druge teme u ovom podforumu? Za transfere itd. Ljudi nam maksuz napravili podforum a mi sve diskutujemo ovdje
⭐
ma ubrzo ce nas prebacitit u Prva liga FBiH pa cemo svakako samo pisati na jednom mjestu 
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
batigol777
- Kontakt:
Sta je ovo niko nista nepise haman je tajac ja sam ocekivao malo vise angazmana s obzirom da je najavljen napad na PL
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ja ne znam koliko puta reci, prelazni rok još nije ni počeo tako da niko ne može potpisati dok ne krene prelazni rok. Jer svim igračima tek ističe ugovor. A radi se uskoro će biti predstavljanje igraca. Drugo sada igrači hoće 20 000km minimum da pričaju i vise, jer se nadaju da će ih uzeti premijerligasi. Vidjet ćemo kada krenu pripreme ko će se pojaviti 24. bi trebala da bude prozivka.
-
reddragon001
- Kontakt:
Bit će zaista teško pogotovo u Lukavicu, gdje nas sigurno opet čeka kamenovanje.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.